Tanssigurun tanssiharjoitukset Madeiralla

Tanssimatka Madeiralle

Ajankohta: 30.12.2024-6.1.2025
Kohde: Funchal, Madeira
Hinta: alk. 1 495,- /hlö

Miltä kuulostaisi uuden vuoden tanssimatka lämpöön ja valoon keskellä Suomen kylmintä talvea? Kun joulu on juhlittu, on hyvä hetki lähteä aktiivilomalle ihanalle Madeiralle ottamaan vastaan uutta vuotta 2025.

Tanssilajeina tällä matkalla on fusku, salsa, rumba, bachata ja bugg. Tanssin pyörteissä löytyy samanhenkistä seuraa ja uusia ystäviä, koska tanssi luonnollisella tavalla tutustuttaa ihmiset. Luvassa on myös iltatansseja hotellin aulassa ja mukavaa rentoa yhdessäoloa. Opettajat rohkaisevat lähtemään matkalle, vaikka omaa ystävää ei saisikaan houkuteltua mukaan.

Hotellimme Alto Lido tarjoaa mukavat tanssitilat sään mukaan joko kattoterassilla tai sisätiloissa. Tanssin lisäksi voimme nauttia saaren ravintolatarjonnasta isommissakin seurueissa. Madeira houkuttelee myös tutustumaan monipuoliseen luontoon ja eri tasoisia patikointireittejä löytyy paljon.

 • Tanssin riemua
 • Yhdessäoloa
 • Kokeneet ohjaajat Marika ja Kimmo Lasanen
Upea levadamaisema Madeiralta

Ihania vaellusreittejä

Näkymä Funchalin kaduilta iltavalaistuksessa

Funchalin kaupungin katuja

Kaapelihissit Monten kukkulalle

Kaapelihissit Monten kukkulalle

Lisätietoa ja alustava ohjelma

Opetus sovitetaan ryhmän tason mukaiseksi. Kurssilla toimii parinvaihto, joten omaa paria ei tarvita.
Tanssikurssit pidetään pääsääntöisesti klo 10–12, jotta loppupäivästä jää aikaa muuhun lomailuun.
Paritasapainoa, eli sitä kuinka paljon seuraajia on suhteessa viejiin, voidaan tarvittaessa joutua rajaamaan. Tämän vuoksi ilman paria ilmoittautuvien seuraajien kannattaa ilmoittautua ajoissa, jotta varmistaa paikkansa matkalle.

Funchalin keskusta on kävelymatkan päässä ja hotellimme läheltä löytyy myös kiva ostoskeskus.

Päiväohjelma on alustava ja siihen voidaan tehdä muutoksia mm. paikan päällä vallitsevien sääolosuhteiden mukaan, jotta retkipäiviksi varmistettaisiin mukava sää.

Hotelli tarjoaa useimpina iltoina myös elävää musiikkia. Iltaohjelmat tarkentuvat myöhemmin.

Esimerkki aktiivilomaviikosta

Maanantai: Kokoontuminen ja paikkoihin tutustuminen

Tiistai: Fusku klo 10–12

Keskiviikko: Salsa klo 10–12

Torstai: Rumba klo 10–12

Perjantai: Bachata klo 10–12

Lauantai: vapaapäivä esim. levadaretki

Sunnuntai: Bugg klo 10–12

Maanantai: kotiinpaluu

Ohjatusta tanssista matkalla vastaavat Marika ja Kimmo Lasanen. Aktiiviloman tarkempi päiväkohtainen ohjelma toimitetaan matkan ostaneille viimeistään kaksi viikkoa ennen matkan alkua. Aktiiviloman viikon ohjelmasisältö kokonaisuudessaan ei ole saatavilla sivuillamme tekijänoikeudellista syistä.

Matkan hinta

Kahden hengen huone 1 495,- hlö
Kahden hengen huone yhdelle 1 875,- hlö

Jos olet lähdössä yksin matkalle, sinun tulee varata huone omaan käyttöösi. Matkalle ei voi varata paikkaa jaetussa huoneessa.

Lisämaksusta mahdollista saada myös muita huonetyyppejä saatavuuden mukaan, lisätietoja: groups@tjareborg.fi

Hintaan sisältyy:

 • Edestakaiset lennot Helsingistä Funchaliin
 • Ateriat lennoilla (Sunclass menu)
 • Matkatavarat lennolla (15 + 5 kg)
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Majoitus 7 vrk valitussa huonetyypissä
 • Aamiaisbuffet
 • Monipuolinen viikko-ohjelma

Lisämaksusta:

Ohjaajat

Tanssigurun tanssinopettajat

Kimmo ja Marika Lasanen Tanssikoulu TanssiGurusta

Opettajina toimivat Kimmo ja Marika Lasanen Tanssikoulu TanssiGurusta. He ovat kokeneita ja ammattitaitoisia tanssinopettajia ja heidän intohimonsa on suomalaisten lavatanssien lisäksi karibialaisissa lattareissa, joita tällä reissulla myös opetellaan. Kimmon ja Marikan opetus on loogisesti etenevää ja selkeää. Tunneilla on rento ilmapiiri ja tanssia opetellaan hymy huulilla. Opetuksessa painotetaan vartalolähtöistä vientiä/seuraamista ja päämääränä on aina, että tanssin pitää tuntua hyvältä molemmista. Kimmo ja Marika ovat tehneet tanssimatkoja Kuubaan 10 vuoden ajan ja sen lisäksi useita Euroopan tanssimatkoja. Tanssimatkat ovat olleet pidettyjä ja niiden suosiosta kertoo myös se, että osallistujat haluavat lähteä matkalle mukaan aina uudelleen ja uudelleen

Majoitus ja lennot

Alto Lido

Alto Lido

Alto Lido on viihtyisä ja suosittu hotelli, joka sijaitsee hyvällä paikalla Funchalin ydinkeskustan ulkopuolella, kävelyetäisyyden päässä merivesialtailta.Hotellin pienessä puutarhassa on myös uima-allas. Suuri sisäuima-allas, ja hyvällä ilmalla katto voidaan avata.

Lentoaikataulut

Lentoyhtiö: Sunclass Airlines
Menomatka: Maanantai
Helsinki (HEL) klo 8.00 Funchal (FNC) klo 11.55
Paluumatka: Maanantai
Funchal (FNC) klo 13.15 Helsinki (HEL) klo 20.55

Hyvä tietää

 • Paikat matkalle täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaa paikkasi ajoissa, jotta mahdut mukaan! Tämän matkan toteutumiseen tarvitaan vähintään 10 osallistujaa ja enimmäismäärä on 40 osallistujaa. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 • Matkan varausmaksu 200,-/henkilö maksetaan 7 vrk:n kuluessa tilauksesta. Matkustajaa sitova sopimus syntyy, kun varausmaksu on maksettu viimeistään eräpäivänä.
 • Matkan loppumaksu maksetaan 45 päivää ennen matkaa.

Lisätietoa maksamisesta

Lisätietoja

Tjäreborgin ryhmämyynti
Sähköposti: groups@tjareborg.fi
Puhelin: 09 123 7681 (ma-to klo 10-12)

Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sis. Tjäreborgin lisä- ja erityisehdot. Ennen varauksen vahvistamista pyydämme tutustumaan huolellisesti matkaehtoihin