Tanssiloma Mallorcalla

Tanssiloma Mallorcalla

Ajankohta: 4.–11.8.2020
Kohde: Alcudia, Mallorca
Hinta: alk. 1 097,- /hlö

Tämä on sinulle joka rakastat tanssia, aurinkoa ja hiekkarantoja. Miltä kuulostaisi aloittaa päivät tanssien? Sen jälkeen kelpaa upottaa jo hieman väsyneet jalat silkinpehmeään lämpöiseen hiekkaan tai viilentävään meriveteen. Nyt nautitaan ihan rauhassa lomatunnelmasta ja tanssitaan sydämen kyllyydestä!


Ilmoittaudu mukaan

Hintaan sisältyy:

  • Edestakaiset lennot Helsingistä Palmaan
  • Ateriat lennolla
  • Lentokenttäkuljetukset
  • Matkatavarat lennolla 14+6 kg
  • Majoitus 7 vrk valitussa huonetyypissä
  • Tanssitunnit viitenä päivänä klo 10-12 tanssikoulu TanssiGurun vetämänä

Lisätietoa matkasta

Tanssikurssit ovat viitenä päivänä aamupäivisin klo 10-12. Poikkeuksena tulopäivä, jolloin kurssit ovat illalla klo 17.00-19.00. Opetus sovitetaan ryhmän tason mukaiseksi. Tanssilajeina ovat: fusku, rumba, salsa, bugg ja bachata. Jos jokin laji on sinulle ihan uusi, se ei missään nimessä ole este osallistumiselle. Käymme tarvittaessa lajin perusteet kertausluonteisesti läpi, jolloin pääset kyllä opetettavaan kuviomateriaaliinkin kiinni. Kurssilla toimii parinvaihto, joten omaa paria ei tarvita. Luvassa on opetusten lisäksi myös iltatansseja sekä mukavaa yhdessäoloa. Viikon aikana on kaksi vapaapäivää, jolloin voit halutessasi osallistua erilaisille retkille tai tehdä juuri sitä mikä sinua eniten kiinnostaa. Retket ovat vapaaehtoisia ja lisämaksusta.

Tanssimatkalla on helppo saada uusia ystäviä, koska tanssi luonnollisella tavalla tutustuttaa ihmiset. Opettajat haluavat rohkaista lähtemään mukaan matkalle, vaikka omaa ystävää ei saisikaan houkuteltua mukaan. Paritasapainon, eli sen kuinka paljon seuraajia on suhteessa viejiin, voidaan tarvittaessa joutua rajaamaan. Tämän vuoksi ilman paria ilmoittautuvien seuraajien kannattaa ilmoittautua ajoissa, jotta saisi varmistettua paikkansa matkalle.

Tanssikoulu TanssiGurun Kimmo ja Marika Lasanen

Ohjaajat

Opettajina toimivat espoolaisen tanssikoulu TanssiGurun Kimmo ja Marika Lasanen. He ovat pidetty opettajapari ja heidän opetustapansa on rauhallinen ja selkeä. Kimmo ja Marika ohjaamat suositut tanssimatkat ovat suuntautuneet jo 10-vuoden ajan mm. Kuubaan sekä useisiin Euroopan maihin. Kimmo ja Marika ovat mukaansa tempaava parivaljakko ja heidän mukanaan viihdyt varmasti

Viva Sunrise

Viva Sunrise

Hieno Viva Sunrise Alcudiassa on hyvä valinta sinulle, joka haluat asua lähellä Puerto de Alcudiaa, Avenida Pedro Mas y Reus -katua sekä hienoa rantaa.

Sunclass Airlines

Lentoaikataulut

Lentoyhtiö: Sunclass Airlines
Konetyyppi: A321
Menomatka: 4.8.2020 Helsinki (HEL) klo 8.05 – Palma (PMI) klo 11.05
Paluumatka: 11.8.2020 Palma (PMI) klo 12.15 - Helsinki (HEL) klo 17.15

Hinnat

  • Yksiö 1097,-hlö
  • Yksiö puutarhaan päin 1152,-hlö
  • Kaksio 1162,-hlö

Mikäli olet lähdössä yksin matkalle niin sinun tulee varata huone omaan käyttöösi. Matkalle ei voi varata henkilöpaikkaa jaetussa huoneessa (nais -ja miespaikat).

Huoneen vajaakäyttö lisämaksu on yksiössä 460,-, yksiö puutarhaan ja kaksioon vajaakäyttö lisämaksu 490,-/hlö

Lisämaksusta

Huoneen vajaakäyttö lisämaksu alk. 460,-/vko
Aamiainen 130,- vko
Puolihoito 216,- vko
Holiday Inclusive 395,- vko
All Inclusive 368,- vko
Hotellin ympäristövero n. 4,40,-/hlö/yö.
Vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä joko käteisellä tai kortilla.

Lisätietoja

Tjäreborgin ryhmämyynti
Sähköposti: groups@tjareborg.fi
Puhelin: 09 123 7681 (ma-pe klo 9-17)

Tämän ryhmämatkan toteuttamiseen tarvitaan riittävä osanottajamäärä.
Matkanjärjestäjällä on oikeus peruuttaa matka, jos matkalle ei ole ilmoittautunut riittävästi osanottajia matkapakettiehtojen kohdan 10.1 perusteella.
Peruuttamisesta ilmoitetaan viimeistään 20 vrk ennen matkan alkua.

Ilmastokompensoidut matkat

Ilmastokompensoidut matkat

Riippumatta siitä, minkä lentoyhtiön valitset, ilmastokompensoimme aina lomamatkasi lennoista aiheutuvat päästöt, majoittumisesi Sunwing Resorts-, Sunprime Hotels- tai Ocean Beach Club -hotelleissa sekä kaikki lentokenttäkuljetuksemme matkakohteissamme.