Seuran lukijamatka Playa del Inglesiin

Seuran lukijamatka Kanarialla

Ajankohta: 1 viikko 6.–13.3.2024, 2 viikkoa 6. –20.3.2024
Kohde: Playa del Inglés, Gran Canaria
Hinta: alk. 1 560,– /hlö

Helsingistä ja Kuopiosta

Täynnä!

Lähde mukaan legendaariselle Seuran lukijamatkalle, jolla parasta Seuraa ja riemua tulee riittämään!

Seuran lukijamatka järjestetään keväällä 2024 aurinkoisella Gran Canarian saarella. Mukaan matkalle pääset suorilla lennoilla joko Helsingistä tai Kuopiosta. Lisäksi valittavanasi on joko viikon tai kahden viikon pituinen matka. Majoitus on upeassa aikuisille suunnatussa Gran Canaria Princess -hotellissa, joka sijaitsee aivan Playa del Inglésin keskustan tuntumassa ja lähellä rantaa.

Lukijamatkalaisia lähtevät viihdyttämään vuoden 2008 tangokuningas Jukka Hallikainen sekä liikunnanohjaaja ja vuoden 2023 tangofinalisti Katja Felin. Luvassa on yhteistä ohjelmaa, kuten rentoa hauskanpitoa, laulua, tanssia, bingoa ja visailuja. Virkistymään pääset allasjumpassa ja muissa liikunnallisissa aktiviteeteissa. Mukana matkassa ovat myös toimitusten edustajina päätoimittaja Erkki Meriluoto ja tuottaja Raija Vesala.

 • Monipuolinen ohjelma
 • Upea ympäristö
 • Iloista Seuraa

Lisätietoa ja alustava ohjelma

Tällä lomalla viikko-ohjelma on kattava ja aktiviteetteihin osallistuminen on vapaaehtoista. Aikaa jää luonnollisesti myös omaan rentoutumiseen. Tällöin voit lähteä mukaan jollekin Tjäreborgin mielenkiintoisista retkistä, rentoutua hotellin allasalueella kirjaa lukien tai lähteä kävelylle rantapromenadia pitkin.

Liikuntahetkiä on monipuolisesti yhteisistä kävelylenkeistä kehonhuoltoon ja pieneen lihaskuntoharjoitteluun. Liikuntatuokiot pyritään järjestämään kaiken kuntoisille sopiviksi. Mukaan tarvitset vain rennot liikunnalliset vaatteet ja juomapullon. Liikuntahetket painottuvat aamuun ja iltapäivään.

Iltaisin taas viihdytään tanssin, toivekonserttien ja muun ohjelman parissa. Kävelyetäisyyden päässä hotellista sijaitsevat sekä Iskelmäbaari että Ässä-karaokeravintola, joissa pääsemme muutamana iltapäivänä laulamaan karaokea oman ryhmän kesken.

Mukaan voit lähteä yksin, kaksin tai vaikkapa yhdessä isommankin seurueen kanssa. Ikäraja hotelliin on 16 vuotta.

Matkan ohjelma

Päiväkohtainen matkaohjelma toimitetaan matkan ostaneille noin kaksi viikkoa ennen matkan alkua. Loman ohjelmasisältö kokonaisuudessaan ei ole saatavilla sivuillamme tekijänoikeudellista syistä.

aktiviteetteja Seuran lukijamatkalla
Maspalomasin maisemia Seuran lukijamatkalla
Gran Canaria Princess, hotelli Seuran lukijamatkalla

Matkan hinta

Helsingistä

1 viikko
1 560,-/henkilö kahden hengen huoneessa
1 900,-/henkilö yhden hengen huoneessa

2 viikkoa
2 184,-/henkilö kahden hengen huoneessa
2 864,-/henkilö yhden hengen huoneessa

Jos olet lähdössä matkalle yksin, sinun tulee varata huone omaan käyttöösi. Matkalle ei voi varata paikkaa jaetussa huoneessa (nais- ja miespaikat).

Lisämaksusta mahdollista saada myös muita huonetyyppejä saatavuuden mukaan, lisätietoja: groups@tjareborg.fi

Hintaan sisältyy:

 • Edestakaiset lennot Helsingistä Gran Canarialle
 • Ateriat lennoilla (Kolmen ruokalajin Sunclass Menu)
 • Matkatavarat lennolla (15 + 5 kg)
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Majoitus 7 tai 14 vuorokautta valitussa huonetyypissä
 • Aamiainen
 • Monipuolinen viikko-ohjelma

Lisämaksusta:

Kuopiosta

1 viikko
1 612,-/henkilö kahden hengen huoneessa
1 952,-/henkilö yhden hengen huoneessa

2 viikkoa
2 236,-/henkilö kahden hengen huoneessa
2 916,-/henkilö yhden hengen huoneessa

Jos olet lähdössä matkalle yksin, sinun tulee varata huone omaan käyttöösi. Matkalle ei voi varata paikkaa jaetussa huoneessa (nais- ja miespaikat).

Lisämaksusta mahdollista saada myös muita huonetyyppejä saatavuuden mukaan, lisätietoja: groups@tjareborg.fi

Hintaan sisältyy:

 • Edestakaiset lennot Kuopiosta Gran Canarialle
 • Ateriat lennoilla (Kolmen ruokalajin Sunclass Menu)
 • Matkatavarat lennolla (15 + 5 kg)
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Majoitus 7 tai 14 vuorokautta valitussa huonetyypissä
 • Aamiainen
 • Monipuolinen viikko-ohjelma

Lisämaksusta:

Matkalla mukana

Jukka Hallikainen

Jukka Hallikainen

Vuoden 2008 tangokuningas hurmaa yleisönsä taitavalla ja karismaattisella esiintymisellään. Jukka julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2009 nimeltään ”En tekisi toisin”. Albumin jälkeen uuden musiikin julkaisu on jatkunut tasaista tahtia, tuoreimpana nyt syyskuussa julkaistu ”Kuuntelen sua, Jean”. Miehikkälän maestro on tunnettu myös Marko & Jukka -duosta yhdessä Marko Maunukselan kanssa. Energisen keikkailijan repertuaariin kuuluu laaja kattaus tangoista iskelmään ja rockista aina Cha cha cha:han. Jukka valloittaa Seuran lukijamatkoilla laulutaidollaan, juontamiskyvyillään, porukkaan sopivalla huumorilla ja rantalentopallon näyttävillä syöksyillään, eli hän on täydellinen seuramies!

Katja Felin

Katja Felin

Matkan joka paikan höylä! Koulutukseltaan Katja on liikuntaneuvoja sekä urheiluhieroja. Hän on tunnettu lempeästä ja suht kovaäänisestä kannustuksestaan ja niinpä hän onkin usein siitä hyvästä päätynyt matkan päätteeksi uima-altaaseen vaatteet päällään. Kokemusta liikunnan puolelta on monipuolisesti SM-urheilusta kevyempiin liikuntamuotoihin. Katjan yksi ammateista on myös laulaja ja hän keikkailee aktiivisesti miehensä kanssa erilaisissa tilaisuuksissa. Saatat tunnistaa hänet myös vuoden 2023 Tangomarkkinafinaalista. Hän on levyttänyt useita omia kappaleita ja hän lupaa myös vastata omalta osaltaan iltojen musiikkitarjonnasta. Tanssimaan Katja on opetellut Seura-matkojen myötä ja muutaman tanssin perusaskeleet alkavatkin jo olla hallussa. Tanssi vain yksi lukuisista hienoista kokemuksista, joita Katja on saanut matkoilta mukaansa. Ilo lähteä taas mukaan!

Majoitus ja lennot

Gran Canaria Princess

Gran Canaria Princess

Gran Canaria Princess on moderni ja tyylikäs hotelli, joka sopii erinomaisesti aikuisille. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Playa del Inglésissä. Täällä asut valoisissa ja raikkaissa huoneissa. Hotellissa on muutamia ravintoloita ja baareja, ja iltaisin on tarjolla livemusiikkia sekä show-esityksiä. Täällä päivät kuluvat mukavasti suurella ja ihanalla allasalueella tai nauti olostasi ja rauhallisista hetkistä vähän syrjemmällä olevalla rentoutumisalueella.

Lennot Helsingistä ja Kuopiosta

Lentoyhtiö: Sunclass Airlines

Helsingistä:
Menomatka: Keskiviikko
Helsinki (HEL) klo 7.45 Gran Canaria (LPA) klo 12.10
Paluumatka: Keskiviikko
Gran Canaria (LPA) klo 13.30 Helsinki (HEL) klo 21.40
Kuopiosta:
Menomatka: Keskiviikko
Kuopio (KUO) klo 17.20 Gran Canaria (LPA) klo 22.05
Paluumatka: Keskiviikko
Gran Canaria (LPA) klo 07.30 Kuopio (KUO) klo 16.00

Hyvä tietää

 • Paikat matkalle täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaa paikkasi ajoissa, jotta mahdut mukaan! Tämän matkan toteutumiseen tarvitaan vähintään 50 osallistujaa. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 • Matkan varausmaksu 200,-/henkilö maksetaan 7 vrk:n kuluessa tilauksesta. Matkustajaa sitova sopimus syntyy, kun varausmaksu on maksettu viimeistään eräpäivänä.
 • Matkan loppumaksu maksetaan 45 päivää ennen matkaa.

Lisätietoa maksamisesta

Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sis. Tjäreborgin lisä- ja erityisehdot. Ennen varauksen vahvistamista pyydämme tutustumaan huolellisesti matkaehtoihin.

 • Muutokset matkaohjelmaan ovat mahdollisia ja ohjaajat voivat vaihtua.

Lisätietoja

Tjäreborgin ryhmämyynti
Sähköposti: groups@tjareborg.fi
Puhelin: 09 123 7681 (ma-to klo 10-12)

Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sis. Tjäreborgin lisä- ja erityisehdot. Ennen varauksen vahvistamista pyydämme tutustumaan huolellisesti matkaehtoihin