Joogaloma Lefkakselle

Joogaloma Lefkaksella

Ajankohta: 22.6.-6.7.2020 (viikko 1. 22.-29.6.2020, viikko 2. 29.6.-6.7.2020)
Kohde: Lefkas, Kreikka
Hinta: alk. 1 120,- /hlö

Ota irtiotto arjesta ja lähde joogalomalle Kreikkaan.

Upeissa Lefkaksen maisemissa mieli pääsee rauhoittumaan ja samalla kehosi vetreytyy ja virkistyy. Joogaviikko tarjoaa sopivassa suhteessa hikeä ja harmoniaa, kreikkalaista tunnelmaa sekä herkkuruokaa hyvässä seurassa.


Ilmoittaudu mukaan

Hintaan sisältyy:

 • Edestakaiset lennot Helsingistä Prevezaan
 • Ateriat lennolla
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Matkatavarat lennolla 14+6 kg
 • Majoitus 7 vrk
 • Aamiaisbuffet
 • Monipuolinen viikko-ohjelma Marjaana Mäkelän johdolla

Lisätietoa matkasta

Lomapäiviä paratiisissa rytmittävät monipuoliset hathajoogatunnit. Aamun tunnit ovat aktiivisempia, jolloin herättelemme kehon uuteen päivään ilolla ja sopivalla määrällä hikipisaroita. Voimistamme lihaksia, hoidamme selkärankaa ja norjistamme niveliä. Illan joogatunnit ovat rauhallisia ja venytteleviä.
Toisinaan hieman hidasta faskia-flow-liikettä ja toisinaan asettaudumme vain olemaan ja rentoutumaan yinjooga-asennoissa, joissa meditaatio sekä mielenrauha ovat vahvasti läsnä.

Joogan vastapainoksi lomalla on aikaa nauttia vaikkapa merestä, auringosta ja tutustua paikalliseen elämänmenoon samanhenkisessä seurassa. Lisäksi hotellissa on hyvät liikuntamahdollisuudet. Voit esimerkiksi treenata hotellin kuntosalilla, josta avautuvat näköalat merelle, tai pelata tennista ja lentopalloa. Lainattavissa on kanootteja ja voit myös testata "stand-up paddle surfing" eli SUP-lautailua.

Tämä joogaloma sopii kaikille omasta hyvinvoinnista kiinnostuneille, niin aloittelijoille kuin joogaa jo harrastaneille. Tervetuloa mukaan!

Marjaana Mäkelä

Ohjaaja

Joogaopettaja Marjaana Mäkelä ohjaa päätyökseen joogaa Helsingin Joogakoulu Shantissa. Lisäksi hän opettaa
säännöllisesti TYKY-joogaa yrityksissä ja pitää joogakursseja Kreikassa. Marjaan asuu osan vuodesta Lesvoksella ja hän puhuu sujuvasti kreikkaa ja tuntee hyvin kreikkalaisen kulttuurin.
Marjaanalla on neljä eri joogaopettajakoulutusta, joista yhdistelemällä syntyy uniikki sekoitus hathajoogaa. Marjaana pitää vaihtelusta ja virtaavuudesta joogan suhteen, mutta tärkeätä on myös tehdä liikkeet oikein ja keholle turvallisesti. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäksi joogatunneilla saa olla hauskaa!

Porto Galini. Lefkas

Porto Galini

Porto Galini on tyylikäs hotelli, joka sijaitsee kauniilla ja vehreällä paikalla rinteessä, Nidrin ja Nikianan välissä. Täältä avautuvat kauniit näköalat Joonianmerelle sekä Kreikan mantereen puolella oleville vuorille. Hotelli on rakennettu klassiseen kreikkalaiseen tyyliin valkoisine seinineen sekä sinisine ikkunaluukkuineen.

Lentoaikataulut

Lentoyhtiö: Sunclass Airlines
Konetyyppi: A321
Menomatka: Helsinki (HEL) klo 18.05 Preveza (PVK) klo 21.40

Paluumatka: Preveza (PVK) klo 23.00 Helsinki (HEL) klo 02.25

Lisämaksusta

 • Huone omaan käyttöön alk. 450,-/vko

 • Puolihoito 108,-/vko

 • Mahdollisuus myös 2 viikon matkaan, kysy lisätietoja

 • Suosittelemme matkavakuutusta

Lisätietoja

Tjäreborgin ryhmämyynti
Sähköposti: groups@tjareborg.fi
Puhelin: 09 123 7681 (ma-pe klo 9-17)

Tämän ryhmämatkan toteuttamiseen tarvitaan riittävä osanottajamäärä.
Matkanjärjestäjällä on oikeus peruuttaa matka, jos matkalle ei ole ilmoittautunut riittävästi osanottajia matkapakettiehtojen kohdan 10.1 perusteella.
Peruuttamisesta ilmoitetaan viimeistään 20 vrk ennen matkan alkua.

Ilmastokompensoidut matkat

Ilmastokompensoidut matkat

Riippumatta siitä, minkä lentoyhtiön valitset, ilmastokompensoimme aina lomamatkasi lennoista aiheutuvat päästöt, majoittumisesi Sunwing Resorts-, Sunprime Hotels- tai Ocean Beach Club -hotelleissa sekä kaikki lentokenttäkuljetuksemme matkakohteissamme.