Hyvinvoitimatka Kyprokselle

Kehon ja mielen voimaa Kyproksella

Ajankohta: 20. - 27.4.2020
Kohde: Ayia Napa, Kypros
Hinta: alk. 998,- /hlö

Tällä hyvinvointimatkalla pääset perehtymään joogan kokonaisvaltaisuuteen ja pilateksen maailmaan kiirehtimättä.

Ilmoittaudu mukaan

Hintaan sisältyy:

  • Edestakaiset lennot Helsingistä Kyprokselle
  • Ateriat lennolla ja matkalaukku ruumassa
  • Lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa Sunprime Ayia Napa suites hotellissa
  • Pilates- ja joogatunnit päivittäin Hanna Lampenin vetämä

Lisätietoa matkasta

Jooga ja pilates on tarkoitettu kaikille! Tällä hyvinvointimatkalla pääset perehtymään joogan kokonaisvaltaisuuteen ja pilateksen maailmaan kiirehtimättä. Voit valita vapaasti aamun liikkuvan harjoituksen, jossa herättelemme kehon aurinkoiseen päivään niin, että energiaa riittää iltaan saakka ja/tai osallistua myös illan palauttavaan harjoitukseen, jossa keho ja mieli rauhoittuvat samalla kun liikkuvuutesi lisääntyy.
Matkan pilatesharjoitukset sopivat kaikille, jotka haluavat kehittää kehon voimaa ja notkeutta rauhallisen opetuksen alla, etenkin löytää apua selän jäykkyyteen ja parantaa ryhtiä vahvistamalla lihasvoimaa. Viikon aikana pääset tuntemaan myös hathajoogan tasapainoittavan sekä yinjoogan viipyilevän ja maadoittavan vaikutuksen sekä kehon että mielen puolella. Kaikista harjoituksista voit ottaa mukaasi osia, joista voit ammentaa jaksamistasi myös myöhemmin arjen pyörteessä! Osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta pilateksesta tai joogasta!

Hanna Lampen

Ohjaaja

Hanna Lampen
Hanna Lampen on kokenut hyvinvointialan ammattilainen, tuusulalaisen Hyvinvointistudio Sinun Kehon perustaja. Hän on kouluttautunut 2000-luvun alussa terveydenhuolto- ja liikunnanalalle, josta myöhemmin pilatesohjaajaksi ja joogaopettajaksi sekä Suomessa että Intiassa. Ammatissaan Hanna keskittyy tänäpäivänä pääosin pilates- ja
joogaopettajan työhön omalla studiollaan ja hyvinvointimatkoilla. Muu aika hurahtaa metsälenkeillä ja perheen kanssa mökkeillessä Suomen kauniissa luonnossa.

Lentoaikataulut

Lentoyhtiö: Sunclass Airlines
Konetyyppi: A330-300
Menomatka: Helsinki 20. huhtikuuta 2020
Helsinki (HEL) klo 18.40 - Larnaca, Kypros (LCA) klo 22.45

Paluumatka: Kypros 27. huhtikuuta 2020
Larnaca, Kypros (LCA) klo 12.25 -
Helsinki (HEL) klo 16.35

Lisämaksusta

Lisätietoja

Tjäreborgin ryhmämyynti
Sähköposti: groups@tjareborg.fi
Puhelin: 09 123 7681 (ma-pe klo 9-17)

Tämän ryhmämatkan toteuttamiseen tarvitaan riittävä osanottajamäärä.
Matkanjärjestäjällä on oikeus peruuttaa matka, jos matkalle ei ole ilmoittautunut riittävästi osanottajia matkapakettiehtojen kohdan 10.1 perusteella.
Peruuttamisesta ilmoitetaan viimeistään 20 vrk ennen matkan alkua.

Ilmastokompensoidut matkat

Ilmastokompensoidut matkat

Riippumatta siitä, minkä lentoyhtiön valitset, ilmastokompensoimme aina lomamatkasi lennoista aiheutuvat päästöt, majoittumisesi Sunwing Resorts-, Sunprime Hotels- tai Ocean Beach Club -hotelleissa sekä kaikki lentokenttäkuljetuksemme matkakohteissamme.