Anaga Teide Teneriffalla

Jooga- ja pilatesloma Teneriffalla

Ajankohta: 19.–26.11.2024
Kohde: Playa de las Américas, Teneriffa
Hinta : alk. 1 584,-

Lähde kaamosta karkuun marraskuussa jooga- ja pilatesmatkalle aurinkoiselle Teneriffalle!

Tällä aktiivilomalla pääset huoltamaan kehoasi ja mieltäsi lempein jooga- ja pilatesharjoituksin: aamuisin energisoivia harjoituksia, iltaisin laskeudutaan kohti hyvää unta rauhoittavien harjoitusten avulla. Viikon aikana tarjoamme myös jooga- ja pilates-teematunteja, esimerkiksi selän hyvinvointiin ja hengitykseen liittyen.

Vietämme yhden retkipäivän nauttien luonnosta ja upeista maisemista Anagan luonnonpuistossa saaren pohjoisosassa. Ohjattujen liikuntahetkien ohella voit nauttia lomastasi vaikkapa lekottelemalla rannalla ja herkuttelemalla kanarialaisen keittiön ihanilla antimilla. Ohjatusta ohjelmasta vastaavat Lumia Wellnesin kokeneet ohjaajat, Sini Mustikkamaa-Kelly ja Piia Mustikkamaa-Jokelainen.

Tämä loma on täydellinen valinta, kun haluat viettää aktiivista lomaa samanhenkisessä seurassa.

 • Kokeneet ohjaajat
 • Kaikille sopivaa kehon ja mielen hyvinvointia
 • Energisoivia jooga- ja pilatesharjoituksia aamuisin ja lempeää, rauhoittavaa joogaa iltaisin
 • Jooga- ja pilates-teematunteja
 • Patikointia luonnon keskellä retkipäivänä

Lisätietoa matkasta ja ohjelma

Energisoivia jooga- ja pilatesharjoituksia aamuisin ja rauhoittavan lempeää yin- tai hathajoogaa iltaisin.
Yhtenä päivänä teemme retken Anagan satumaisiin maisemiin saaren pohjoisosaan. Anaga on vuoristoista ylänköaluetta terävine huippuineen ja syvine rotkoineen. Kävelemme vaihtelevissa maisemissa, subtrooppisen laurisilvametsän läpi sekä jylhissä vuoristomaisemissa. Taianomaisessa Anagassa aika tuntuu pysähtyneen: näet aitoa maaseutua ja viehättäviä kyliä, joissa ihmisiä asuu vielä luolataloissa. Lopuksi nautimme perinteisen lounaan Chinamadan kylässä.

Viikon aikana ohjattua ohjelmaa on yleensä viitenä päivänä ja lisäksi on yksi kokonainen vapaapäivä. Tunnit ajoittuvat aamuun/aamupäiviin sekä alkuiltaan ja kestoltaan ne ovat yleensä 60–90 minuuttia kerrallaan riippuen harjoituksesta.

Mukaan voit lähteä yksin, kaksin tai vaikkapa yhdessä isommankin seurueen kanssa. Moderni ja aikuisille suunnattu Sunprime Ocean View -hotelli sijaitsee lähellä rantaa, joten voit milloin tahansa upottaa varpaasi hiekkaan ja uida kristallinkirkkaissa vesissä. Ikäraja hotelliin on 16 vuotta.

Esimerkki aktiivilomapäivästä

Klo 10.00–11.00 Pilates- &liikkuvuusharjoitus (ulkona)
Klo 17.00–18.30 Alkuillan joogaharjoitus (hotellin fitness-studiolla)

Mukaan tarvitset liikuntaan sopivat vaatteet, oman treenialustan ulkoharjoituksiin, hatun tai huivin, uimapuvun, juomapullon sekä hyvät kengät, jotka soveltuvat patikointiin. Retkeä varten kannattaa varata myös lämmintä vaatetta, sillä vuoristossa voi olla viileää.

Aktiiviloman tarkempi päiväohjelma toimitetaan matkan ostaneille noin kaksi viikkoa ennen matkan alkua. Ohjelmasisältö kokonaisuudessaan ei ole saatavilla sivuillamme tekijänoikeudellista syistä

Ohjaajat

Tämän aktiiviloman ohjelman sisällöstä ja valmennuksesta vastaa yhteistyökumppanimme, hyvinvointistudio Lumia Wellness.
Ohjaajinasi lomalla toimivat studion omistajat Sini ja Piia, siskokset, joiden intohimona on auttaa ihmisiä pysähtymään, hellittämään ja voimaan paremmin. “Uskomme, että elämä on liian kallisarvoista jatkuvalle kiireelle ja suorittamiselle. Haluamme auttaa sinua pitämään huolta kehostasi ja mielestäsi, ja tarjota tyyneyden, rentouden ja läsnäolon hetkiä lomaasi. “

Sini Mustikkamaa-Kelly

Sinillä on monipuolinen osaaminen ja vuosikymmenen kokemus liikunta- ja hyvinvointialalta sekä Suomesta että ulkomailta. Koulutukseltaan Sini on aineenopettaja ja Personal Trainer, ja hän on lisäkouluttautunut mm. joogaopettajaksi ja mindfulness- ja meditaatio-ohjaajaksi. Sini on aiemmin asunut ja työskennellyt vaellusoppaana ja liikunnanohjaajana Teneriffalla useita vuosia, joten voit luottaa hänen paikallistuntemukseensa. Hän rakastaa joogan ja muun urheilun lisäksi luonnossa liikkumista ja siitä nauttimista kaikin aistein. Sini on kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, palautumisesta, kehon ja mielen yhteydestä – kaiken kaikkiaan siitä, miten voisimme parantaa hyvinvointiamme ja elää täydempää ja onnellisempaa elämää tässä ja nyt.

Piia Mustikkamaa-Jokelainen

Toisena ohjaajana matkalla on Piia, jolla on yli kahden vuosikymmenen kokemus liikunnanopetus- ja ohjaustyöstä. Pohjakoulutukseltaan Piia on liikuntatieteiden maisteri. Hänellä on myös lisäkoulutus jooga-, pilates- ja mindfulness-ohjauksesta sekä univalmennuksesta ja syvärentoutusmenetelmistä. Piian pitkä opettajakokemus nuorten ja aikuisten parissa näkyy toisen ihmisen aidossa ja välittävässä kohtaamisessa, ja värittää lempeällä tavalla ohjaustunteja. “Kaikessa olemisessani välittyy ilo – elämää ei kannata ottaa liian vakavasti!“

Matkan hinta

1 584,-/henkilö, kahden hengen huoneessa (Classic Studio 1 huone, parveke ympäristön suuntaan)
1 924,- /henkilö, yhden hengen huoneessa (Classic Studio 1 huone, parveke ympäristön suuntaan)

Jos olet lähdössä yksin matkalle, sinun tulee varata huone omaan käyttöösi. Matkalle ei voi varata paikkaa jaetussa huoneessa.

Lisämaksusta mahdollista saada myös muita huonetyyppejä saatavuuden mukaan, lisätietoja: groups@tjareborg.fi

Hintaan sisältyy:

 • Edestakaiset lennot Helsingistä Teneriffalle
 • Ateriat lennoilla (Sunclass Menu)
 • Matkatavarat lennolla (25 + 5 kg)
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Majoitus 7 vuorokautta valitussa huonetyypissä
 • Monipuolinen viikko-ohjelma

Lisämaksusta:

Majoitus ja lennot

Sunprime Ocean View
Sunprime

Sunprime Ocean View

Sunprime Ocean View on raikas ja moderni aikuisille suunnattu hotelli suositussa Playa de las Américasin lomakohteessa, lähellä kauppoja, ravintoloita ja baareja. Lyhyen kävelymatkan päässä on myös rantakatu sekä suosittu uimaranta. Hotellin huoneistoissa ja sviiteissä on moderni sisustus ja tyylikäs design. Kuten aina Sunprime-hotelleissa, myös tässä hotellissa hintaan sisältyy WiFi, kylpypyyhkeet ja ihanat kylpytakit, jotka lisäävät viihtyvyyttä ja mukavuutta lomailuusi.

Sunclass Airlines

Lähtö Helsingistä

Lentoyhtiö: Sunclass Airlines

Menomatka: Tiistai
Helsinki (HEL) klo 7.25 – Teneriffa (TFS) klo 11.55
Paluumatka: Tiistai
Teneriffa (TFS) klo 13.15 – Helsinki (HEL) klo 21.30

Hyvä tietää

 • Paikat matkalle täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaa paikkasi ajoissa, jotta mahdut mukaan! Tämän matkan toteutumiseen tarvitaan vähintään 12 osallistujaa. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 • Matkan varausmaksu 200,-/henkilö maksetaan 7 vrk:n kuluessa tilauksesta. Matkustajaa sitova sopimus syntyy, kun varausmaksu on maksettu viimeistään eräpäivänä.
 • Matkan loppumaksu maksetaan 45 päivää ennen matkaa.

Lisätietoa maksamisesta

Lisätietoja

Tjäreborgin ryhmämyynti
Sähköposti: groups@tjareborg.fi
Puhelin: 09 123 7681 (ma-to klo 10-12)

Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sis. Tjäreborgin lisä- ja erityisehdot. Ennen varauksen vahvistamista pyydämme tutustumaan huolellisesti matkaehtoihin