Viinimatka Reinin laaksoon

Syysmatka Reininlaaksoon

Ajankohta: 25. - 29.9.2019
Kohde: Reininlaakso, Saksa
Hinta: alk. 1 223,- /hlö

Syksyn sadonkorjuukausi on Keski-Euroopan kauneinta aikaa. Lähde mukaan nauttimaan vehreistä Reininlaakson maisemista yhdelle Saksan tunnetuimmista viiniseuduista. Kaunista jokivartta reunustavat vanhat linnat ja ristikkotalojen koristamat somat pikkukylät. Maistele alueen laadukkaita viinejä vaikkapa Rüdesheimin tunnelmallisissa ravintoloissa ja viinituvissa.


Ilmoittaudu mukaan

Hintaan sisältyy:

  • Finnairin suorat reittilennot turistiluokassa
  • Hotelliyöpymiset Parkhotel Rüdesheimissa valitussa huonetyypissä
  • Ateriat (4 x aamiainen, 4 x lounas, 1 x illallinen)
  • Ohjelman mukaiset kuljetukset, retket ja sisäänpääsyt vierailukohteissa
  • Suomenkielisen oppaan palvelut Saksassa

Lisätietoa matkasta

Matkan aikana majoitumme viehättävässä Rüdesheimissa, joka sijaitsee Reinin pohjoispuolella, noin tunnin ajomatkan päässä Frankfurtista länteen. Vierailemme mm. kuuluisan Eberbachin luostarin viinitilalla maistelemassa paikallisia viinejä, ja matkaamme jokilaivalla Rüdesheimista Braubachiin, jossa tutustumme hienosti säilyneeseen Marksburgin keskiaikaiseen linnaan. Matkan varrella maisemat vaihtuvat kumpuilevista viinitarhoista jyrkkiin rinteisiin. Vierailemme myös Loreleyn kalliolla, johon liittyy monia kansantarinoita. Ajelemme Moselin jokivarren maisemissa ja vierailemme Koblenzin eteläpuolella Eltzin linnassa sekä Cochemin kaupungissa. Nousemme köysirataa pitkin Rüdesheimin kukkulalle, jonka nähtävyys on suuri Niederwald-muistomerkki. Ennen kotiin paluuta vietämme päivän Frankfurtissa ja teemme kaupunkikierroksen sekä vierailemme Main Towerissa, josta pääsee ihastelemaan näkymiä.

Majoitus

Parkhotel Rüdesheim****
Hotelli sijaitsee vastapäätä Rüdesheimin lauttalaituria, josta on hienot näköalat Rein-joelle tai Vanhaankaupunkiin. Kuuluisa Drosselgasse-katu on 100 metrin päässä. Hotellissa on ravintola ja joenrantaterassi.

Lisätietoa hotellista

Muuta huomioitavaa

  • Hinta yhdelle: 1606,-/hlö yhden hengen huoneessa

  • Lounailla ja illallisilla ruokajuomat tilataan ja maksetaan paikan päällä

  • Suosittelemme matkavakuutusta

Matka soveltuu kaiken ikäisille. Matkalla on jonkin verran pidempiä kävelyosuuksia, joissa myös hieman korkeuseroja. Esim. Eltzin linnan vierailulla pysäköintialueelta linnalle on noin 800 metrin kävelymatka metsäalueen läpi.

Lisätietoja

Tjäreborgin ryhmämyynti

sähköposti: ryhmat@tjareborg.fi
Puhelin: 09 123 7681 (ma-pe klo 9-17)

Tämän ryhmämatkan toteuttamiseen tarvitaan riittävä osanottajamäärä.
Matkanjärjestäjällä on oikeus peruuttaa matka, jos matkalle ei ole ilmoittautunut riittävästi osanottajia matkapakettiehtojen kohdan 10.1 perusteella.
Peruuttamisesta ilmoitetaan viimeistään 20 vrk ennen matkan alkua.