Gambian rumpu- ja tanssimatka
Tanssi- ja rumpumatka
Gambiaan

Tanssia ja rytmejä Gambiassa

Ajankohta: 5. - 19.2.2019 (valitse viikko tai kaksi)
Kohde: Gambia
Hinta: 1 vko alk. 1 052,- /hlö, 2 vkoa alk. 1 400,- /hlö

Tempaudu mukaan kuumiin rytmeihin ja anna musiikin viedä mukanaan, lähde tanssi- ja rumpumatkalle aina aurinkoiseen Gambiaan.

Länsiafrikkalaisessa musiikissa ja tanssissa yhdistyvät pitkät perinteet, yhteisöllisyys, uutta luova taide, taituruus, fyysisyys, henkisyys ja ennen kaikkea ilo!
Länsiafrikkalainen tanssi ja musiikki sopii kaikille. Vaikka se on edistyneemmällä tasolla todella haastavaa, voi aivan aloittelijakin päästä heti nauttimaan rytmin huumasta. Gambiassa pääset tanssin ja musiikin ohella nauttimaan uskomattomista luontokokemuksia ja virkistävästä kulttuurikylvystä.


Ilmoittaudu mukaan

Hintaan sisältyy:

 • Edestakaiset lennot Helsingistä Banjuliin
 • Ateriat lennolla
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Majoitus Bungalow Beach -hotellissa ja aamiainen
 • Tanssin ja rummunsoiton opetusta yhteensä n. 30 tuntia / 2 vkon matkalla
 • Matkanjohtajina Outi Kallinen ja N'Fanly "Alya" Camara
 • Afrikkalaiseen kulttuuriin tutustumista (retki perinteiseen juhlaan, konsertit ja esitykset, oma loppujuhla)

Lisätietoa matkasta

Tanssitunneilla opitaan perinteisiä länsiafrikkalaisia tansseja, tanssitunteja säestävät paikalliset muusikot. Opit seuraamaan ja kuulemaan eri rytmejä ja tuntemaan niihin kuuluvat askeleet ja laulut. Pääset tutustumaan myös rummunsoittoon ja perinteisiin rytmeihin. Tanssi- ja rumpukurssit sopivat sekä aloittelijoille että edistyneemmille!
Tanssi- ja soittotuntien ohjaajina ja pääopettajina toimivat Outi Kallinen ja N’Fanly “Alya” Camara. Vierailevia opettajia on lukuisia; pääset tutustumaan sekä Gambian, Guinean että Senegalin tanssiperinteeseen!
Matkan lopuksi järjestämme juhlan, jossa kurssilaiset pääsevät kokeilemaan osaamistaan paikallisten ammattimuusikoiden ja tanssijoiden kanssa.Tunnit ovat pääosin hotellin alueella aamupäivisin pari tuntia kerrallaan ja yhtenä iltapäivänä. Pääset tutustumaan opettajiemme kanssa huikeisiin esityksiin ja paikalliseen elämään myös vapaa-ajalla.

Outi Kallinen ja N'Fanly "Alya" Camara Gambian tanssimatkalla
Ohjaajat

Matkanjohtajamme ovat kokeneita ja pidettyjä pedagogeja, joiden kokemuksen ja paikallistuntemuksen ansiosta pääset kokemaan todellisen kulttuurielämysmatkan!
Outi Kallinen on tanssin ja musiikin moniosaaja: opettaja, esiintyjä ja koreografi. Tanssija/koreografi/muusikko N'Fanly "Alya" Camara on kotoisin Guineasta ja saanut koulutuksensa Guinean kansallisbaletissa Djolibassa.
He ovat opettaneet harrastajia ja ammattilaisia jo 80-luvulta lähtien tanssi- ja musiikkikouluissa, ammattioppilaitoksissa ja festivaaleilla ja järjestäneet peräti 20 tanssi- ja rumpukurssia Guineassa ja Gambiassa.

Bungalow Beach

Majoitus suositussa Bungalow Beach -hotellissa, joka sijaitsee hyvällä paikalla kauniilla rannalla Kotun alueella. Hotellissa on myös vehreä puutarha.

Muuta huomioitavaa

 • Huone omaan käytöön + 120,-/vko

 • Yhden viikon matka voi olla 5.2. tai 12.2. alkava

 • Kahden viikon matkan hinta alk. 1 400,-

 • Suosittelemme matkavakuutusta

 • Malarian estolääkitys tarvitaan

Lisätietoja

Tjäreborgin ryhmämyynti

sähköposti: ryhmat@tjareborg.fi
Puhelin: 09 123 7681 (ma-pe klo 9-17)

Tämän ryhmämatkan toteuttamiseen tarvitaan riittävä osanottajamäärä.
Matkanjärjestäjällä on oikeus peruuttaa matka, jos matkalle ei ole ilmoittautunut riittävästi osanottajia matkapakettiehtojen kohdan 10.1 perusteella.
Peruuttamisesta ilmoitetaan viimeistään 20 vrk ennen matkan alkua.