Vesiliikuntaloma Kyproksella

Vesiliikuntaloma Kyproksella

Ajankohta: 2. - 9.9.2019
Kohde: Protaras, Kypros
Hinta: alk. 1 200,- /hlö

Aloita lomapäivä vesijuoksulla meressä tai musiikin tahdissa uima-altaalla. Lähde mukaan aktiiviselle vesiliikuntalomalle kauniille Kyproksen saarelle missä lämpöä riittää myöhäiseen syksyyn. Monipuolisen viikko-ohjelman aikana pääset liikkumaan tehokkaasti mm. tanssillisten vesi- ja välinetuntien parissa sekä vesiHIIT-treeneissä. Lisäksi viikon aikana huollamme kehoa ja haastamme tasapainoa.


Ilmoittaudu mukaan

Hintaan sisältyy:

  • Edestakaiset lennot Helsingistä Kyprokselle
  • Ateriat lennolla
  • Lentokenttäkuljetukset
  • Matkatavarat lennolla
  • Majoitus 7 vrk
  • Monipuolinen viikko-ohjelma suomalaisten ohjaajien johdolla

Lisätietoa matkasta

Matkan ohjatusta vesiliikuntaohjelmasta vastaavat energiset liikunta-alan ammattilaiset Kati Pallasvuo ja Sanni Nissinen. Ohjatun viikko-ohjelman lisäksi Sunprime Protaras Beach -hotellissa voit osallistua myös hotellin ryhmäliikuntatunneille sekä kuntosalilla voit treenata omatoimisesti.

Kati Pallasvuo

Kati Pallasvuo

"Olen työskennellyt liikunta-alalla noin kymmenen vuoden ajan ohjaten ryhmäliikuntaa ja yksilöitä sekä erilaisia kursseja. Vesiryhmäliikunta on intohimoni ja oma liikunta-alan yritykseni on erikoistunut vesiliikunnan ohjaajien kouluttamiseen. Olen saanut kiitosta välittävästä asenteesta ja aidosta kiinnostuksesta asiakkaita kohtaan. Minun kanssani ei tarvitse liikkua otsa rypyssä, vaan rennosti ja hymyillen, tehokkuutta unohtamatta.”

Sanni Nissinen

Sanni Nissinen

”Heippa! Nimeni on Sanni ja olen työskennellyt liikunta-alalla monipuolisesti kolmen vuoden ajan. Ryhmäliikunnan ohjaus on alusta asti ollut lähellä sydäntäni. Ohjaajana olen monipuolinen, kannustava ja energinen sekä asiakkailleni olen aina lämmin ja välittävä. Minusta huomaa aidon palon ja kiinnostuksen liikunta-alaan. Minulle on tärkeää, että tunneillani asiakkaat saavat liikunnasta iloa sekä hyvää oloa. Kiva päästä liikkumaan teidän kanssanne, Kyproksella nähdään!”

Lisämaksusta

Lisätietoja

Tjäreborgin ryhmämyynti

sähköposti: ryhmat@tjareborg.fi
Puhelin: 09 123 7681 (ma-pe klo 9-17)

Tämän ryhmämatkan toteuttamiseen tarvitaan riittävä osanottajamäärä.
Matkanjärjestäjällä on oikeus peruuttaa matka, jos matkalle ei ole ilmoittautunut riittävästi osanottajia matkapakettiehtojen kohdan 10.1 perusteella.
Peruuttamisesta ilmoitetaan viimeistään 20 vrk ennen matkan alkua.

Ilmastokompensoidut matkat

Ilmastokompensoidut lentomatkat

Kaikki lennot, kaikki asiakkaat.

Riippumatta siitä, minkä lentoyhtiön valitset, ilmastokompensoimme aina lomamatkasi lennoista aiheutuvat päästöt.