Vesiliikuntaloma Kreetalla

Vesiliikuntaloma Kreetalla

Ajankohta: 24.9. - 1.10.2020
Kohde: Hanian rannikko, Kreeta
Hinta: alk. 1 149,- /hlö

Lähde mukaan vesiliikuntalomalle kauniille Kreetan saarelle missä lämpöä riittää myöhäiseen syksyyn. Aloitamme päivät kehoa herättelevällä kävelyllä ja venyttelyillä, jonka jälkeen jatkamme mahtavien vesiliikuntatuntien pariin. Ohjelmassa on mm. PoolCircuit- kiertoharjoittelutreeniä ja PoolMoves -musiikin mukaan tehtävää vesiliikuntaa sekä sykettä nostattavaa PoolHIIT -treeniä. Vesiliikunnan lisäksi ohjelmassa on kehoa huoltavia ja vahvistavia sekä rentouttavia tunteja, kuten jooga, terve selkä ja kehonhuolto. Tämä aktiiviloma tarjoaa monipuolista liikuntaa maalla, altaassa ja meressä innostavien ja ammattitaitoisten ohjaajien kanssa!


Ilmoittaudu mukaan

Hintaan sisältyy:

  • Edestakaiset lennot Helsingistä Haniaan
  • Ateriat lennolla
  • Lentokenttäkuljetukset
  • Matkatavarat lennolla 24+6 kg
  • Majoitus 7 vrk valitussa huonetyypissä
  • Monipuolinen liikuntaohjelma suomalaisten ohjaajien johdolla

Lisätietoa matkasta

Vedessä kaikkien on helppo liikkua ja tämä aktiiviloma sopii kaikille vedessä liikkumisesta pitäville. Vesiliikunnassa hyödynnetään veden vastusta ja kehon omia vipuvarsia, jolloin jokainen pystyy säätämään vastusta itselleen sopivaksi. Vesiliikunta on hyvä keino parantaa hengitys- ja verenkiertoelimistön toimintaa sekä lihaskuntoa. Lisäksi vedessä liikkuminen auttaa kehoa palautumaan ja rentoutumaan. Matkan ohjatusta vesiliikuntaohjelmasta vastaavat suomalaiset liikunta-alan ammattilaiset Kati Pallasvuo ja Sanni Nissinen. Ohjelma koostuu niin, että ohjattua ohjelmaa on viitenä päivänä viikossa sekä lisäksi on yksi kokonainen vapaapäivä. Tunnit ajoittuvat aamuun ja aamupäivään sekä alkuiltaan ja kestoltaan ne ovat n. 30-60 minuuttia kerrallaan.

Esimerkki aktiivilomapäivästä vesiliikuntalomalla
Klo 8:15  Aamukävely
Klo 11:00 PoolMoves ja PoolCircuit uima-altaassa
Klo 16:45 Terve selkä
Klo 17:30 Vesijuoksu ja treeni meressä
 
PoolMoves: Helppoja liikkeitä vedessä mukaansa tempaavan musiikin tahdissa.
PoolCircuit: Kiertoharjoittelutreeni vedessä musiikin tahtiin.
Terve selkä: Alkulämmittelyssä helppoja askelluksia, kiertoja ja avauksia. Lihaskunto-osuudessa keskitytään keskivartaloon ja selkään, sekä tehdään tasapainoharjoituksia.
Vesijuoksu ja vesitreeni meressä: Käymme yhdessä vesijuoksutekniikan läpi ja vesijuoksemme ohjatusti yhdessä vesinuudeleita apuna käyttäen. Vesijuoksun jälkeen teemme meressä vielä vesitreenin.
 
Mukaan matkalle tarvitset muutaman liikuntaan sopivan vaatekerran, uimapuvun, juomapullon, hikipyyhkeen sekä hyvät kengät, jotka soveltuvat sisä- ja ulkoliikuntaan. Hotellilla on saatavilla rantapyyhkeitä, mutta voit ottaa myös oman pyyhkeen mukaan halutessasi ranta-aktiviteetteihin.
 
Aktiiviloman ohjelma toimitetaan matkan ostaneille noin kolme viikkoa ennen matkan alkua ja sen ohjelmasisältö kokonaisuudessaan ei ole saatavilla sivuillamme, tekijänoikeudellista syistä.

Ohjaajat

Kati Pallasvuo

Kati Pallasvuo

"Olen työskennellyt liikunta-alalla noin kymmenen vuoden ajan ohjaten ryhmäliikuntaa ja yksilöitä sekä erilaisia kursseja. Vesiryhmäliikunta on intohimoni ja oma liikunta-alan yritykseni on erikoistunut vesiryhmäliikunnan ohjaajien kouluttamiseen. Olen saanut kiitosta välittävästä asenteesta ja aidosta kiinnostuksesta asiakkaita kohtaan. Minun kanssani ei tarvitse liikkua otsa rypyssä, vaan rennosti ja hymyillen, tehokkuutta unohtamatta.” Katin yritys UndaMoves on erikoistunut tasokkaisiin vesiliikuntakoulutuksiin ja yritysliikuntaan. https://undamoves.fi

Sanni Nissinen

Sanni Nissinen

”Heippa! Nimeni on Sanni ja olen työskennellyt liikunta-alalla monipuolisesti neljän vuoden ajan. Olen koulutukseltani liikuntaneuvoja, ja kasvatan ammattitaitoani tällä hetkellä ammattikorkeakoulussa opiskellen lisää liikunta-alaa. Ryhmäliikunnanohjaus on alusta asti ollut lähellä sydäntäni ja ohjaan monipuolisesti erilaisia tunteja. Ohjaajana olen monipuolinen, kannustava ja energinen sekä asiakkailleni olen aina lämmin ja välittävä. Minusta huomaa aidon palon ja kiinnostuksen liikunta-alaan. Minulle on tärkeää, että tunneillani asiakkaat saavat liikunnasta iloa sekä hyvää oloa. Kiva päästä liikkumaan teidän kanssanne, Kreetalla nähdään!”

Hotelli ja lennot

Sunprime Platanias Beach
concept-logo

Sunprime Platanias Beach

Sunprime Platanias Beach, sijaitsee hyvällä paikalla rannalla ja kävelymatkan päässä Plataniaksesta. Hotellin ympäristö on hiljainen ja rauhallinen, joten täällä on mitä parhaimmat puitteet viettää rentouttava loma. Hotellissa on myös suuri ja hieno allasalue, ja kaikille on myös omat allaspyyhkeet. Kaikki huoneet ovat valoisat, ilmavat ja tyylikkäästi sisustetut.

Ohjatun viikko-ohjelman lisäksi Sunprime Platanias Beach -hotellissa voit osallistua myös hotellin järjestämille ryhmäliikuntatunneille sekä kuntosalilla voit treenata omatoimisesti. Lisätiedot https://plataniasbeach.sunprime.net/

Lentoaikataulu

Lentoyhtiö: Sunclass Airlines
Konetyyppi: A321
Menomatka: 24.9.2020 Helsinki (HEL) klo 7.45 – Hania (CHQ) klo 11.40
Paluumatka: 1.10.2020 Hania (CHQ) klo 12.55 - Helsinki (HEL) klo 16.50

Hinta ja lisätiedot

Hinnat*

Kahden hengen huone, Classic room, 1 huone, parveke meren puolella 1129,-/hlö
Kahden hengen huone yhdelle, Classic room 1 huone, parveke meren puolella 1444,-/hlö
Kahden hengen huone, Classic Room,1 huone, terassi puutarhaan/ympäristöön 1134,-/hlö
Kahden hengen huone yhdelle Classic Room,1 huone, terassi puutarhaan/ympäristöön 1439,-/hlö

*Mikäli olet lähdössä yksin matkalle niin sinun tulee varata huone omaan käyttöösi. Matkalle ei ole mahdollista varata henkilöpaikkaa jaetussa huoneessa (nais -ja miespaikat).

Lisämaksusta

  • Huone omaan käyttöön alk. +305,-/vko

  • Aamiainen 58,-

  • Suosittelemme matkavakuutusta

Lisätietoja

Tjäreborgin ryhmämyynti
Sähköposti: groups@tjareborg.fi
Puhelin: 09 123 7681 (ma-pe klo 9-17)

Tämän ryhmämatkan toteuttamiseen tarvitaan riittävä osanottajamäärä.
Matkanjärjestäjällä on oikeus peruuttaa matka, jos matkalle ei ole ilmoittautunut riittävästi osanottajia matkapakettiehtojen kohdan 10.1 perusteella.
Peruuttamisesta ilmoitetaan viimeistään 20 vrk ennen matkan alkua.

Ilmastokompensoidut matkat

Ilmastokompensoidut matkat

Riippumatta siitä, minkä lentoyhtiön valitset, ilmastokompensoimme aina lomamatkasi lennoista aiheutuvat päästöt, majoittumisesi Sunwing Resorts-, Sunprime Hotels- tai Ocean Beach Club -hotelleissa sekä kaikki lentokenttäkuljetuksemme matkakohteissamme.