Treeniloma keväisellä Lefkaksella

Treeniloma keväisessä Kreikassa

Ajankohta: 11. - 18.5.2020
Kohde: Lefkas, Kreikka
Hinta: alk. 998,- /hlö

Lähde mukaan treenilomalle Kreikkaan! Viikon aikana luvassa on monipuolinen kokonaisuus voimaharjoittelua, syvävenyttelyä, joogaa ja erilaisia yhdistelmäharjoituksia sekä avovesiuintia ja corea. Pääset haastamaan itseäsi ammattitaitoisten ohjaajien kanssa upeissa maisemissa rauhallisella Kreikan saarella, jossa rantaa on jopa 117 kilometriä. Luvassa on ikimuistoinen viikko vehreällä Lefkaksen saarella ja viikon teemana on treeni, aurinko ja elämäntyyli kreikkalaiseen tapaan!


Ilmoittaudu mukaan

Hintaan sisältyy:

 • Edestakaiset lennot Helsingistä Prevezaan
 • Ateriat lennoilla
 • Matkatavarat lennoilla (14+6 kg)
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Majoitus valitussa huonetyypissä
 • Aamiaisbuffet
 • Monipuolinen ohjelma suomalaisten ohjaajien johdolla

Lisätietoa matkasta

Treenileirin ohjelmasta vastaa FitPit Oy:n ammattitaitoiset ohjaajat Anni Felin ja Aleksi Seppänen. Matka sopii kaikille monipuolisesta liikunnasta pitäville ja kaikki harjoitukset tehdään oman kunnon mukaan.
Voimaharjoittelu Haastetaan kroppaa, nostetaan sykettä ja viritetään oikeat lihakset kehonpaino/kontrastivoimaharjoittelulla tukemaan viikon muita harjoitteita.

Juoksukoulu
Juoksutreenistäkin saa monipuolista. Liikkuvuus-, lihaksia aktivoivia ja kaikkien kuntotasoon sopivia juoksuharjoitteita. Juoksukoulussa ohjeistetaan monipuoliseen juoksuharjoitteluun.

Syvävenyttely
Tällä tunnilla huolletaan kehoa monipuolisesti ja rauhallisesti.

Yhdistelmäharjoituksia
Yhdistelmätreeneissä harjoitellaan useampaa lajia kerralla. Yhdistelmätreenit ovat peruskuntotreenejä ja kestoltaan pidempiä.

Jooga/Dynaaminen liikkuvuus
Ei toimivaa kroppaa ilman liikkuvuusharjoitteita. Annetaan kropalle ja mielelle aikaa palautua ja parannetaan liikkuvuutta

Avovesiuinti
Luonnonvesi, osaavat opettajat ja aurinko. Pääset nauttimaan turkoosin kirkkaasta vedestä turvallisesti.

Core / kuntopiiri
Oman kehon painolla tapahtuva harjoittelu, joka keskittyy keskivartalon voiman lisäämiseen.

Aktiiviloman päiväkohtainen ohjelma toimitetaan matkan ostaneille noin kolme viikkoa ennen matkan alkua. Aktiiviloman päiväkohtainen ohjelmasisältö ei ole saatavilla sivuillamme, tekijänoikeudellista syistä.

Treeniloman ohjaajat

Aleksi Seppänen

Aleksi Seppänen

Ammattitanssija, tanssi- ja kestävyysurheiluvalmentaja, PT ja pian valmistuva osteopaatti. Olen urheillut koko elämäni. Tanssista ja sen valmentamisesta oli tullut minulle ammatti jo muutama vuosi aiemmin ennen kilpauran lopettamista. Vuonna 2012 löysin triathlonin ja hurahdin täysin tämän moniurheilulajin maailmaan. Kehollisuus ja itsetuntemus on liikkeen kautta tullut minulle vuosien varrella tutuksi. Pikku hiljaa triathlonin valmentamisestakin on muodostumassa minulle uusi ammatti.
Osteopatian ja anatomian opinnot ovat antaneet minulle ymmärrystä ja tietotaitoa kehosta, sen toiminnasta ja koko ihmisyydestä. Kokonaisvaltaisuus on sekä hoitotyöni ja valmennukseni periaate.

Anni Felin

Anni Felin

Urheilu on ollut osa elämääni aina. Olen liikkunut säännöllisesti läpi elämäni ja nykyään arkeni kuluukin ohjatessa monipuolisesti liikuntaa sekä treenaan itse säännöllisesti triathlonia.
Minut voi tavata joogasalista, uimahallista, lenkkipolulta, pyörän selästä tai oikeastaan mistä vain missä pääsee kokeilemaan uusia urheilulajeja.

Olen koulutukseltani hieroja, PT, liikunnan peruskoulutuksen käynyt sekä uinninopettaja. FitPitillä olen ollut vakituinen työntekijä nyt muutaman vuoden. Minulle on tärkeää treenata monipuolisesti ja saada myös ihmiset ymmärtämään monipuolisen harjoittelun tulokset.

Lentoaikataulut

Lentoyhtiö: Sunclass Airlines
Konetyyppi: A321
Menomatka: Helsinki 11. toukokuuta 2020
Helsinki (HEL) klo 18.05 - Preveza (PVK) klo 21.40

Paluumatka: Preveza 18. toukokuuta 2020
Preveza (PVK) klo 23.00 -
Helsinki (HEL) 19. toukokuuta klo 02.25

Hinnat

 • Kahden hengen huone alk. 998,-/hlö 2hh
 • Kahden hengen huone yhdelle alk. 1228,- /hlö
 • Kahden hengen Superior - huone alk. 1023,-/hlö 2hh
 • Kahden hengen Superior - huone yhdelle alk. 1283,-/hlö 2hh
 • Mikäli olet lähdössä yksin tulee sinun varata huone omaan käyttöön

Lisämaksusta

 • Puolihoito 108,-/hlö

 • Majoitusvero Kreikassa noin 4,00 euroa/huone tai huoneisto/yö maksetaan hotellissa

 • Suosittelemme matkavakuutusta

Lisätietoja

Tjäreborgin ryhmämyynti
Sähköposti: groups@tjareborg.fi
Puhelin: 09 123 7681 (ma-pe klo 9-17)

Tämän ryhmämatkan toteuttamiseen tarvitaan riittävä osanottajamäärä.
Matkanjärjestäjällä on oikeus peruuttaa matka, jos matkalle ei ole ilmoittautunut riittävästi osanottajia matkapakettiehtojen kohdan 10.1 perusteella.
Peruuttamisesta ilmoitetaan viimeistään 20 vrk ennen matkan alkua.

Ilmastokompensoidut matkat

Ilmastokompensoidut matkat

Riippumatta siitä, minkä lentoyhtiön valitset, ilmastokompensoimme aina lomamatkasi lennoista aiheutuvat päästöt, majoittumisesi Sunwing Resorts-, Sunprime Hotels- tai Ocean Beach Club -hotelleissa sekä kaikki lentokenttäkuljetuksemme matkakohteissamme.