Treeni- ja vaellusloma Teneriffalla

Treeni- ja vaellusloma Teneriffalla

Ajankohta: 1. - 8.12.2019
Kohde: Playa de las Américas, Teneriffa
Hinta: alk. 1 170,- /hlö
Loppuunmyyty

Katkaise kaamos ja lähde mukaan treeni- ja vaelluslomalle monipuoliselleTeneriffan saarelle.

Viikon ohjelmassa on mm. toiminnallisia treenejä rannalla, vaellusta vuoristomaisemissa, merellinen vesiurheilupäiväja energisoivia joogaharjoituksia. Pääset nauttimaan hauskoista treeneistä kannustavassa ympäristössä, saat vinkkejä omaan treeniin ja ruokavalioon sekä opit lisäämään kokonaisvaltaista hyvää oloa kokeneen personal trainerin johdolla. Et tarvitse aiempaa kokemusta lajeista, sillä ryhmätreenimme räätälöidään osallistujien tason mukaan.


Ilmoittaudu mukaan

Hintaan sisältyy:

 • Edestakaiset lennot Helsingistä Teneriffalle
 • Ateriat lennoilla
 • Matkatavarat lennoilla
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa Sunprime Ocean View -hotellissa
 • Treenilomaohjelma suomalaisen ohjaajan johdolla.
 • Opastetut vaellusretket, joihin sisältyy kuljetukset, vesipullo, välipala ja lounas.
 • Vesiurheilupäivänä SUP-laudan ja snorklausvälineiden käyttö

Lisätietoa matkasta

Viikko-ohjelmassa on toiminnallisten treenien sekä joogan lisäksi kaksi kokopäivävaellusta sekä yksi vesiurheilupäivä. Vaelluspäivä 1. Santiago del Teidestä Mascaan. Masca on yksi saaren ehdottomasti kauneimmista paikoista, jossa jylhät kalliot tarjoavat haastetta vaeltajalle ja henkeäsalpaavia maisemia. Vaelluspolkumme kiemurtelee mäntymetsän läpi vihreään Mascan laaksoon, jossa nautimme perinteisen kanarialaisen lounaan. Lounas sisältyy hintaan.

Vaelluspäivä 2. Anaga Cruz del Carmenista Punta del Hidalgoon. Kuljemme Anagan historiallisessa luonnonpuistossa läpi vehreiden metsien ja rinteiden. Vierailemme Chinamadan kylässä, jossa paikalliset edelleen asuvat perinteisissä luola-asumuksissa, ja jatkamme Anagan rannikolle Punta del Hidalgoon, jossa nautimme herkullisen lounaan. Lounas sisältyy hintaan.

Vesiurheilupäivänä SUP-lautojen ja snorklausvarusteiden käyttö sisältyy matkan hintaan.

Matkan ohjatusta ohjelmasta Teneriffalla vastaa yhteistyökumppanimme Xwander. Xwander on seikkailumatkatoimisto, joka on perustettu alun perin Suomessa 2001. Xwander tarjoaa seikkailu- ja vaellusaktiviteetteja, liikuntalomia ja yritysryhmien virkistyspalveluita ryhmille ja yksityisasiakkaille jopa 12 eri kielellä.

Sini Mustikkamaa

Ohjaaja

Sini Mustikkamaa
Ohjaajana ja oppaana matkalla on Teneriffalla asuva personal trainer, hyvinvointivalmentaja, hathajoogaopettaja ja liikunta-alan moniosaaja Sini Mustikkamaa. Sinillä on erittäin laaja osaaminen ja pitkä kokemus liikunta-alalta sekä Suomesta että ulkomailta. Sini pitää monipuolisista, vaihtelevista ja hauskoista treeneistä ja haluaa auttaa sinua löytämään oman tavan lisätä kokonaisvaltaista hyvinvointia. Opetuksessaan Sini painottaa kehon ja mielen kuuntelua sekä yksilöllisyyttä. Sini on asunut Kanarialla jo noin neljän vuoden ajan. Hän rakastaa joogan, tanssin ja toiminnallisen voimaharjoittelun lisäksi luonnossa liikkumista ja nauttii siitä kaikin aistein.

Lisämaksusta

 • Huone omaan käyttöön alk. +280,-/vk

 • Aamiainen +65,-/vk

 • Suosittelemme matkavakuutusta

Lisätietoja

Tjäreborgin ryhmämyynti

Sähköposti: groups@tjareborg.fi
Puhelin: 09 123 7681 (ma-pe klo 9-17)

Tämän ryhmämatkan toteuttamiseen tarvitaan riittävä osanottajamäärä.
Matkanjärjestäjällä on oikeus peruuttaa matka, jos matkalle ei ole ilmoittautunut riittävästi osanottajia matkapakettiehtojen kohdan 10.1 perusteella.
Peruuttamisesta ilmoitetaan viimeistään 20 vrk ennen matkan alkua.

Ilmastokompensoidut matkat

Ilmastokompensoidut matkat

Riippumatta siitä, minkä lentoyhtiön valitset, ilmastokompensoimme aina lomamatkasi lennoista aiheutuvat päästöt, majoittumisesi Sunwing Resorts-, Sunprime Hotels- tai Ocean Beach Club -hotelleissa sekä kaikki lentokenttäkuljetuksemme matkakohteissamme.