Toiminnallinen harjoitteluloma Kreetalla

Toiminnallisen harjoittelun viikko Kreetalla

Ajankohta: 21.–28.5.2020
Kohde: Réthymnon, Kreeta
Hinta: alk. 1 225,-/hlö

Lähde mukaan monipuoliselle toiminnallisen harjoittelun viikolle Kreetan Rethymnoniin. Aktiivisen viikon ohjelmassa on funktionaalista- sekä toiminnallista harjoittelua ja kehonhuoltoa hyvässä seurassa. Viikon ohjelmasta Välimeren lämmössä kauniilla Kreetan saarella vastaavat liikunta-alan ammattilaiset, Terhi Lumme ja Oona Tolppanen.

Toiminnallisessa harjoittelussa käytetään monipuolisesti kehon luonnollisia liikeratoja ja hyödynnetään usein kehon omaa vastusta sekä vapaita painoja. Toiminnallinen- ja Funktionaalinen harjoittelu kehittävät muun muassa lihasvoimaa, lihaskuntoa, tasapainoa, nopeutta, notkeutta, kehonhallintaa ja kestävyyttä. Toiminnallinen harjoittelu tapahtuu paikallisen Crossfit Rethymnon salilla, joka on n. 2 km päässä hotellista ja lisäksi hyödynnämme hotellin läheisyydessä olevia ranta-alueita.
Treenien vastapainona pääset nauttimaan Rethymnonin rannoista, tunnelmasta ja hyvästä ruoasta.


Ilmoittaudu mukaan

Hintaan sisältyy:

  • Edestakaiset lennot Helsingistä Haniaan
  • Ateriat lennolla
  • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
  • Matkatavarat lennolla 14+6 kg
  • Majoitus 7 vrk valitussa huonetyypissä
  • Aamiainen
  • Monipuolinen liikuntaohjelma suomalaisten ohjaajien johdolla

Lisätietoa matkasta

Tämä aktiiviloma sopii sinulle, jolle säännöllinen liikunta on jo osana elämäntapaa sekä haluat oppia lisää toiminnallisesta harjoittelusta sekä keinoja kehittää omaa elämäntapaa ja hyvinvointia sporttisempaan suuntaan. Sinulla on jo hieman kokemusta sekä toiminnallisen harjoittelun perusteet hallussa. Toiminnallisen harjoittelun lisäksi käymme läpi painonnoston perusteita ja panostamme kokonaisvaltaisesti kehonhuoltoon. Matkan ohjaajina toimivat liikunta-alan ammattilaiset, Terhi Lumme ja Oona Tolppanen

Tällä toiminnallisen harjoittelun viikolla treenataan viitenä päivänä, aina kahteen kertaan ja lisäksi on yksi kokonainen vapaapäivä. Treenipäivinä treenataan paikallisella Crossfit-salilla sekä hyödynnetään monipuolisesti ranta-alueita liikkuen . Aamuharjoitus painottuu enemmän kehoa avaavaan ja herättelevään harjoitteluun ja iltapäivän harjoituksissa treenaamme monipuolisesti niin toiminnallisia,- kuin funktionaalisia treenejä.

Aktiiviloman treenipäivät
Lue lisää Päivä 1. Matkustuspäivä
Päivä 2. Aamutreeni + iltapäiväntreeni
Päivä 3. Aamutreeni + iltapäiväntreeni
Päivä 4. Vapaapäivä
Päivä 5. Aamutreeni + iltapäiväntreeni
Päivä 6. Aamutreeni + iltapäiväntreeni
Päivä 7. Aamutreeni + iltapäiväntreeni
Päivä 8. Kotimatka
 
Tarkempi viikko-ohjelma ja mahdolliset yksityiskohtaisemmat lisätiedot toimitetaan matkan ostaneille noin kolme viikkoa ennen matkan alkua. Aktiiviloman ohjelmasisältö kokonaisuudessaan ei ole saatavilla sivuillamme, tekijänoikeudellista syistä.
Piilota

Mukaan matkalle tarvitset
Muutaman liikuntaan sopivan vaatekerran, uimapuvun, hatun/huivin, juomapullon, hikipyyhkeen sekä hyvät kengät, jotka soveltuvat sisä- ja ulkoliikuntaan.

Ohjaajat

Oona Tolppanen

Oona Tolppanen

Oona Tolppanen on liikunta- ja hyvinvointipalveluiden ammattilainen. Hän on koulutukseltaan liikunnanohjaaja (AMK) ja personal trainer, ja työskentelee liikunta-alan yrittäjänä, valmentajana sekä inspiraatiopuhujana. Oona elää kuin opettaa ja inspiroi ihmisiä positiivisella otteellaan!

Terhi Lumme

Terhi Lumme

Terhi Lumme on pedagogiikan ammattilainen. Hän työskentelee sekä opettajana että valmentajana. Hän on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri, minkä lisäksi hän on täydentänyt osaamistaan terveystieteiden ja ravitsemuksen opinnoilla. Hänellä on usean vuoden kokemus CF- ja hyvinvointivalmentamisesta, ja hän tekee yksilöllisiä ohjelmointeja eri tavoitteisiin tähtääville treenaajille. Terhi haluaa rohkaista ihmisiä luottamaan omiin kykyihinsä ja kannustaa jokaista löytämään hyvinvointia tukevan elämäntavan.

Majoitus

Hinnat

Aegean Pearl
Kahden hengen huone 1 299,-/hlö
Kahden hengen huone yhdelle 1 495,-/hlö

Pearl Beach
Kahden hengen huone 1 225,-/hlö

Mikäli olet lähdössä yksin matkalle niin sinun tulee varata huone omaan käyttöösi. Matkalle ei voi varata henkilöpaikkaa jaetussa huoneessa (nais -ja miespaikat).

Lisämaksusta

  • Huone omaan käyttöön alk. 200,-/vko riippuen huonetyypistä

  • Hotellivero on noin 4,- per yö per huone. Veron suuruus vaihtelee paikallisen hotelliluokituksen ja matkan pituuden mukaan ja vero maksetaan suoraan hotellille.

  • Suosittelemme matkavakuutusta

Lentoaikataulut

Lentoyhtiö: Sunclass Airlines
Konetyyppi: A321

Menomatka: Helsinki 21. toukokuuta 2020 Helsinki (HEL) klo 7.45 Hania (CHQ) klo 11.40

Paluumatka: Hania 28. toukokuuta 2020 Hania (CHQ) klo 12.55 Helsinki (HEL) klo 16.50

Lisätietoja

Tjäreborgin ryhmämyynti
Sähköposti: groups@tjareborg.fi
Puhelin: 09 123 7681 (ma-pe klo 9-17)

Tämän ryhmämatkan toteuttamiseen tarvitaan riittävä osanottajamäärä.
Matkanjärjestäjällä on oikeus peruuttaa matka, jos matkalle ei ole ilmoittautunut riittävästi osanottajia matkapakettiehtojen kohdan 10.1 perusteella.
Peruuttamisesta ilmoitetaan viimeistään 20 vrk ennen matkan alkua.

Ilmastokompensoidut matkat

Ilmastokompensoidut matkat

Riippumatta siitä, minkä lentoyhtiön valitset, ilmastokompensoimme aina lomamatkasi lennoista aiheutuvat päästöt, majoittumisesi Sunwing Resorts-, Sunprime Hotels- tai Ocean Beach Club -hotelleissa sekä kaikki lentokenttäkuljetuksemme matkakohteissamme.