Energinen sporttiloma Kreetalla Oona Tolppasen ja Pekka Lagerblomin kanssa

Ajankohta: 20.–27.8.2020
Kohde: Kolimbari, Kreeta
Hinta: alk. 1 279,- /hlö

Lähde mukaan energiselle sporttilomalle kauniille Kreetan saarelle.

Viikon aikana luvassa on monipuolinen kokonaisuus eri liikuntalajeja sekä kehonhuoltoa niin yksilö - kuin ryhmätreenein toteutettuna. Yhdessä kannustavien ohjaajien Oonan ja Pekan kanssa saat mahdollisuuden haastaa itsesi kokonaisvaltaisesti motivoivan liikuntaohjelman parissa. Lisäksi saat kattavasti tietoa liikkujan hyvinvoinnista liikuntaluennolla. Ohjatun liikunnallisen ohjelman vastapainoksi aktiiviloma tarjoaa, lämpöä, rantaelämää ja hyvää ruokaa.


Ilmoittaudu mukaan

Hintaan sisältyy:

 • Edestakaiset lennot Helsingistä Haniaan
 • Ateriat lennolla
 • Matkatavarat lennolla (14+6 kg)
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Majoitus 7 vrk valitussa huonetyypissä
 • Aamiasbuffet
 • Monipuolinen liikuntaohjelma 5 päivänä
 • Liikuntaluento

Lisätietoa matkasta

Paljon liikuntaa ja rentoutumista tai paljon rentoutumista ja liikuntaa. Sinä päätät oman tahtisi ja riippumatta minkä tasoinen liikkuja olet, kaikki harjoitukset tehdään oman kunnon mukaan. Kreetan sporttilomalla on ohjattua ohjelmaa viitenä päivänä ja yksi kokonainen vapaapäivä. Tunnit pidetään aamuisin sekä alkuillasta ja kestoltaan ne ovat n. 60 - 90 minuuttia kerrallaan riippuen harjoituksesta. Mukaan voit lähteä yksin, kaksin tai vaikkapa yhdessä isommankin seurueen kanssa. Tämä aktiiviloma sopii kaikille omasta hyvinvoinnista kiinnostuneille, niin aloittelijoille kuin jo aktiivisesti liikuntaa harrastaville. Matkan ohjatusta ohjelmasta vastaa liikunta-alan ammattilaiset Oona Tolppanen ja Pekka Lagerblom.

Esimerkki aktiivilomapäivästä
Lue lisää Klo 7.00 - 8.00 Herättelevä aamuharjoitus
Klo 17.00 - 18.00 Toiminnallinen lihaskuntotreeni rannalla
Mukaan matkalle tarvitset liikuntaan sopivat vaatteet, uimapuvun, juomapullon, hikipyyhkeen sekä hyvät kengät, jotka soveltuvat sisä- ja ulkoliikuntaan. Hotellilla on saatavilla rantapyyhkeitä, mutta voit ottaa myös oman alustan mukaan halutessasi ranta-aktiviteetteihin.
 
Aktiiviloman viikon ohjelmasisältö kokonaisuudessaan ei ole saatavilla sivuillamme, tekijänoikeudellista syistä ja päiväkohtainen ohjelma toimitetaan matkan ostaneille noin kolme viikkoa ennen matkan alkua.
Piilota

Ohjaajat

Oona Tolppanen

Oona Tolppanen

Oona Tolppanen on liikunta- ja hyvinvointipalveluiden ammattilainen. Hän on koulutukseltaan liikunnanohjaaja (AMK) ja personal trainer, ja työskentelee liikunta-alan yrittäjänä, valmentajana sekä inspiraatiopuhujana. Oona elää kuin opettaa ja inspiroi ihmisiä positiivisella otteellaan!

Pekka Lagerblom

Pekka lagerblom

Pekka Lagerblom on ex-jalkapalloammattilainen.
Hän on koulutukseltaan ammattivalmentaja, personal trainer ja on työskennellyt valmennustehtävissä sekä urheiluseuroissa, että kuntokeskuksessa.
Pekka haluaa tuottaa iloa ja onnea ihmisten elämään, terveiden elintapojen ja kuntoilun avulla.

Sunclass Airlines

Lentoaikataulut

Lentoyhtiö: Sunclass Airlines
Konetyyppi: A321
Menomatka: Helsinki 20.8.2020
Helsinki (HEL) klo 7.45 – Hania (CHQ) klo 11.40

Paluumatka: Hania 27.8.2020
Hania (CHQ) klo 12.55 - Helsinki (HEL) klo 16.50

Hinnat

Kahden hengen huone allasalueelle päin 1299,- / hlö
Kahden hengen huone puutarhaan päin 1279,- / hlö
Kahden hengen huone puutarhaan päin yhdelle alk. 1659,-/hlö

Mikäli olet lähdössä yksin matkalle niin sinun tulee varata huone omaan käyttöösi. Matkalle ei voi varata kauttamme henkilöpaikkaa jaetussa huoneessa (nais -ja miespaikat).

Lisämaksusta

 • Huone omaan käyttöön alk. +440,-/vko

 • Holiday Inclusive 204,- /vko

 • Kreikan hotellivero 4,00 euroa/huone tai huoneisto/yö. Vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä joko käteisellä tai kortilla

 • Suosittelemme matkavakuutusta

Lisätietoja

Tjäreborgin ryhmämyynti
Sähköposti: groups@tjareborg.fi
Puhelin: 09 123 7681 (ma-pe klo 9-17)

Tämän ryhmämatkan toteuttamiseen tarvitaan riittävä osanottajamäärä.
Matkanjärjestäjällä on oikeus peruuttaa matka, jos matkalle ei ole ilmoittautunut riittävästi osanottajia matkapakettiehtojen kohdan 10.1 perusteella.
Peruuttamisesta ilmoitetaan viimeistään 20 vrk ennen matkan alkua.

Ilmastokompensoidut matkat

Ilmastokompensoidut matkat

Riippumatta siitä, minkä lentoyhtiön valitset, ilmastokompensoimme aina lomamatkasi lennoista aiheutuvat päästöt, majoittumisesi Sunwing Resorts-, Sunprime Hotels- tai Ocean Beach Club -hotelleissa sekä kaikki lentokenttäkuljetuksemme matkakohteissamme.