Liikuntaloma Gambiassa

Liikuntaloma Gambiassa

Ajankohta: 11. - 19.11.2019
Kohde: Gambia
Hinta: alk. 1 424,- /hlö

LIIKUNNAN ILOA YHDESSÄ!

Taas mennään, lähde mukaan! Miltä kuulostaisi aamureippailu auringonnousun aikaan, hikitreeni hiekkarannalla ja kehonhuoltoa joogan avulla.
Lämpimien päivien lomassa pääset pulahtamaan turkoosinkirkkaaseen mereen ja nauttimaan paikallisia makuja auringonnousua ihastellen. Tällä reissulla vietät takuulla inspiroivimman lomaviikon lataamalla akut auringolla ja nostamalla energiatasot pilviin. Ammattitaitoiset valmentajat kannustavat sinua jaksamaan, motivoivat kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä antavat liikunta- ja hyvinvointivinkkejä koko matkan ajan.


Ilmoittaudu mukaan

Hintaan sisältyy:

 • Edestakaiset tilauslennot Helsingistä Gambiaan
 • Lentokenttäverot ja matkustajamaksut
 • Ateriat lennolla
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Majoitus 7 vrk
 • Buffetaamiainen
 • Veeran ja Larin monipuolinen päivittäinen kunto-ohjelma
 • Liikuntakonsultaatio koko matkan ajan
 • Henkilökohtainen tapaaminen valmentajien kanssa

Lisätietoa matkasta

Aktiivilomalla nautimme liikunnan ilosta sekä huollamme niin kehoa kuin mieltä. Viikon aikana tulemme liikkumaan pari kertaa päivässä monipuolisesti erilaisin ryhmätreenein. Hyvinvointi- ja liikuntaluennolla käsittelemme, miten optimoida arjessa jaksamista sekä annamme sinulle käytännön työkaluja järkevään harjoitteluun, liikkujan ravintoon ja palautumiseen. Tämän lisäksi saat henkilökohtaisen liikunta- ja hyvinvointikonsultaation, jonka tarkoituksena on syventyä juuri sinun tarpeisiisi.
Jooga ja mindfulness -harjoitukset auttavat sinua pysähtymään hetkeen, kehittävät stressinhallintaa sekä parantavat kehon liikkuvuutta. Hauskat ja monipuoliset kehonpaino- ja välineillä tehtävät harjoitukset haastavat sopivasti ja kehittävät lihaskuntoa sekä kestävyyttä. Riippumatta siitä, minkä tasoinen liikkuja olet, kaikki harjoitukset tehdään oman kunnon mukaan. Valmentajat antavat vaihtoehtoja sekä henkilökohtaista ohjausta.

Veera Malmivaara

Veera Malmivaara

Veera Malmivaara on puuhastellut liikunnan parissa koko elämän. Kilpaurheiluhistoria vaihtui elämäntapaurheiluksi ja ammatiksi. Hän on työskennellyt liikunnanohjaajana jo 11 vuotta sekä joogaopettajana vuodesta 2012. Työssään hänet löytää useimmiten innostamassa asiakkaita liikunnan pariin, tai kouluttamassa muita liikunta-alalla työskenteleviä. Veeralla on rento, mutta määrätietoinen ote valmennustyössä ja näin ollen hän muistuttaakin, että tavoitteisiin päästään useampaa reittiä kuin osataan kuvitellakaan. Valmentajapersoonana Veera on empaattinen innostaja sekä positiivinen tsemppari.

Lari Salama

Lari Salama

Lari Salama valmentaa yli 15 vuoden liikunta-alan kokemuksella. Hän on toiminut liikunta-alan moninaisissa työtehtävissä toimien tällä hetkellä Suomen suurimman uimaseuran fysiikkavalmentajana. Valmennustyössään hän pyrkii tehokkuuteen ja parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen tehden kaiken pilke silmäkulmassa. Larin vahvuudet ovat voima-, nopeus- ja kestävyysharjoittelun ohjelmoinnissa sekä laadukkaan kokonaisuuden rakentamisessa. Laatu on sana josta ei tingitä, ja se onkin Larin missio valmennustyössä sekä omassa harjoittelussa.

Lisämaksusta

 • Huone omaan käyttöön alk. +370,-/vko

 • Sunprime All Inclusive 205,-/vko

 • Kysy myös muita huonetyyppejä

 • Lisäviikko mahdollinen

 • Suosittelemme matkavakuutusta

Lisätietoja

Tjäreborgin ryhmämyynti

sähköposti: ryhmat@tjareborg.fi
Puhelin: 09 123 7681 (ma-pe klo 9-17)

Tämän ryhmämatkan toteuttamiseen tarvitaan riittävä osanottajamäärä.
Matkanjärjestäjällä on oikeus peruuttaa matka, jos matkalle ei ole ilmoittautunut riittävästi osanottajia matkapakettiehtojen kohdan 10.1 perusteella.
Peruuttamisesta ilmoitetaan viimeistään 20 vrk ennen matkan alkua.

Ilmastokompensoidut matkat

Ilmastokompensoidut lentomatkat

Kaikki lennot, kaikki asiakkaat.

Riippumatta siitä, minkä lentoyhtiön valitset, ilmastokompensoimme aina lomamatkasi lennoista aiheutuvat päästöt.