Liikuntaloma Fuerteventuralla

Liikuntaloma Fuerteventuralla

Ajankohta: 21. – 28.10.2019
Kohde: Jandia, Fuerteventura
Hinta: 1 viikko alk. 1 167,- /hlö

Liikunnan iloa kaiken kuntoisille!

Tervetuloa mukaan jo perinteeksi muodostuneelle liikuntalomalle


Ilmoittaudu mukaan

Hintaan sisältyy:

  • Edestakaiset lennot Helsingistä Fuerteventuralle
  • Ateriat lennolla
  • Lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 7 vrk
  • All Inclusive
  • Ohjatut liikuntatunnit

Lisätietoa matkasta

Liikunnan iloa kaiken kuntoisille! Tervetuloa mukaan jo perinteeksi muodostuneelle liikuntalomalle. Ohjelmassa on useita liikuntahetkiä päivässä. Voit rakentaa oman päiväohjelmasi yhdistelemällä kevyempiä, kehoa huoltavia sekä haastavampia treenejä kuntosi mukaan. Ohjelmassa on monipuolisesti kunnon eri osa-alueita kehittäviä harjoituksia; joogaa, aamuvoimistelua, treenejä altaassa (hydrobic, vesivoimistelu), erilaisia lihaskuntoharjoituksia, pilatesta, lenkkeilyä eri teemoin, juoksutreenejä, Lavis® -lavatanssijumppaa sekä venyttelyä. Aktiivinen lomaviikko on hyvä aloitus liikunnalliseen elämäntapaan ja rentouttava irtiotto arjesta. Lähde mukaan yksin tai yhdessä nauttimaan lomasta ja liikunnasta hyvässä porukassa. Hintaan sisältyy All Inclusive hotellissa.

Ohjaajina treeneissä ovat kokeneet ja monipuoliset liikuttajat Katja Kärki ja Jenni Autio. He ovat järjestäneet liikuntalomia yhteistyössä Tjäreborgin kanssa jo vuodesta 2008.

Muuta huomioitavaa

Lisätietoja

Tjäreborgin ryhmämyynti

sähköposti: ryhmat@tjareborg.fi
Puhelin: 09 123 7681 (ma-pe klo 9-17)

Tämän ryhmämatkan toteuttamiseen tarvitaan riittävä osanottajamäärä.
Matkanjärjestäjällä on oikeus peruuttaa matka, jos matkalle ei ole ilmoittautunut riittävästi osanottajia matkapakettiehtojen kohdan 10.1 perusteella.
Peruuttamisesta ilmoitetaan viimeistään 20 vrk ennen matkan alkua.

Ilmastokompensoidut matkat

Ilmastokompensoidut matkat

Riippumatta siitä, minkä lentoyhtiön valitset, ilmastokompensoimme aina lomamatkasi lennoista aiheutuvat päästöt, majoittumisesi Sunwing Resorts-, Sunprime Hotels- tai Ocean Beach Club -hotelleissa sekä kaikki lentokenttäkuljetuksemme matkakohteissamme.