Liiku ja voi hyvin Kyproksella

Ajankohta: 3.–10.8.2020
Kohde: Ayia Napa, Kypros
Hinta: alk. 1 178,- /hlö

Lähde mukaan monipuoliselle liikuntalomalle aurinkoiselle Kyproksen saarelle.

Viikon ohjelma on monipuolinen kokonaisuus erilaisia treenejä, kehon ja mielen huoltoa sekä hyvinvointiluentoja. Viikon aikana sinulla on mahdollisuus ylittää itsesi monilla osa-alueilla, mutta myös rauhoittaa mielesi ja pitää stressi loitolla. Tämä hyvinvointimatka sopii kaikille, ja kotiin tuomisiksi saat motivaatiota treenaamiseen ja parempiin elämäntapoihin.


Ilmoittaudu mukaan

Hintaan sisältyy:

 • Edestakaiset lennot Helsingistä Larnacaan
 • Ateriat lennolla
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Matkatavarat lennolla 24+6 kg
 • Majoitus 7 vrk valitussa huonetyypissä
 • Monipuolinen liikuntaohjelma suomalaisten ohjaajien johdolla

Lisätietoa matkasta

Tämä aktiiviloma sopii kaikille liikunnasta ja omasta hyvinvoinnista kiinnostuneille. Matkan ohjaajina toimivat liikunta-alan ammattilaiset, vuoden 2019 Wellness-mallit Veera Könönen ja Karoliina Mäkelä.
Kyproksen liikuntalomalla on ohjattua ohjelmaa viitenä päivänä ja yksi kokonainen vapaapäivä. Tunteja on kahdesti päivässä ja ne ajoittuvat aamuun/aamupäivään sekä alkuiltaan ja kestoltaan ne ovat n. 60-90 minuuttia kerrallaan. Aamupäivisin on usein toiminnallisia harjoituksia, missä pääset haastamaan koko kehoasi monipuolisesti. Harjoitteet soveltuvat kaiken tasoisille liikkujille. Iltapäivällä rentoutetaan mieltä ja kehoa joogan ja kehonhuollon parissa. Jooga rentouttaa hengähdystauon päivääsi, lievittää stressitasojasi sekä parantaa tietoista läsnäoloasi.

Esimerkkipäivä aktiivilomalla:
Lue lisää Aamu alkaa toiminallisella treenillä, missä pääset haastamaan koko kehoasi monipuolisesti. Harjoitteet soveltuvat kaiken tasoisille liikkujille. Iltapäivän harjoituksessa pääset rentouttamaan kehosi ja mielesi mm. joogan parissa. Jooga antaa hengähdystauon päivääsi, lievittää stressitasojasi sekä parantaa tietoista läsnäoloasi.
 
Mukaan matkalle tarvitset muutaman liikuntaan sopivan vaatekerran, uimapuvun, hatun/huivin, juomapullon, hikipyyhkeen sekä hyvät kengät, jotka soveltuvat sisä- ja ulkoliikuntaan. Hotellilla on saatavilla rantapyyhkeitä, mutta voit ottaa myös oman pyyhkeen mukaan halutessasi ranta-aktiviteettejä varten. Aktiiviloman ohjelma toimitetaan matkan ostaneille noin kolme viikkoa ennen matkan alkua ja sen ohjelmasisältö kokonaisuudessaan ei ole saatavilla sivuillamme, tekijänoikeudellista syistä.
Piilota

Ohjaajat

Veera Könönen

Veera Könönen

Veera Könönen on liikunta-alan moniosaaja ja koulutukseltaan hän on liikuntaneuvoja ja Personal Trainer. Veera on hyvinvointialan yrittäjä sekä valmentaa työkseen. Liikunta ja hyvinvointi ovat Veeralle elämäntapa. Hän haluaa kannustaa kaikkia voimaan hyvin ja löytämään omat intohimonsa. on vuoden 2019 Welness-mallikilpailun voittaja.

Karoliina Mäkelä

Karoliina Mäkelä

Karoliina Mäkelä on koulutukseltaan Personal Trainer, ryhmäliikunnanohjaaja, lähihoitaja sekä opiskelee osteopatiaa. Karoliina haluaa levittää positiivista energiaa muille ja kannustaa ihmisiä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin!

Lentoaikataulut

Lentoyhtiö: Sunclass Airlines
Konetyyppi: A321
Menomatka: 3.8.2020 Helsinki (HEL) klo 7.00 – Larnaca (LCA) klo 11.50

Paluumatka: 10.8.2020 Larnaca (LCA) klo 12.25 - Helsinki (HEL) klo 16.35

Hinnat

 • Classic Suite, 1 huone, parveke ympäristöön päin, 1178,-/hlö.
 • Kahden hengen huone yhdelle. Classic Suite, 1 huone, parveke ympäristöön päin, 1498,-/hlö,
 • Classic Suite, 1 huone, parveke/terassi puutarhaan päin 1198,-/hlö
 • Kahden hengen huone yhdelle. Classic Suite, 1 huone, parveke/terassi puutarhaan päin 1558,-/hlö
 • Junior Suite, 2 huonetta, terassi puutarhaan päin 1218,-/hlö
 • Junior Suite yhdelle, 2 huonetta, terassi puutarhaan päin 1598,-/hlö

Mikäli olet lähdössä yksin matkalle niin sinun tulee varata huone omaan käyttöösi. Matkalle ei voi varata henkilöpaikkaa jaetussa huoneessa (nais -ja miespaikat).

Lisämaksusta

Lisätietoja

Tjäreborgin ryhmämyynti
Sähköposti: groups@tjareborg.fi
Puhelin: 09 123 7681 (ma-pe klo 9-17)

Tämän ryhmämatkan toteuttamiseen tarvitaan riittävä osanottajamäärä.
Matkanjärjestäjällä on oikeus peruuttaa matka, jos matkalle ei ole ilmoittautunut riittävästi osanottajia matkapakettiehtojen kohdan 10.1 perusteella.
Peruuttamisesta ilmoitetaan viimeistään 20 vrk ennen matkan alkua.

Ilmastokompensoidut matkat

Ilmastokompensoidut matkat

Riippumatta siitä, minkä lentoyhtiön valitset, ilmastokompensoimme aina lomamatkasi lennoista aiheutuvat päästöt, majoittumisesi Sunwing Resorts-, Sunprime Hotels- tai Ocean Beach Club -hotelleissa sekä kaikki lentokenttäkuljetuksemme matkakohteissamme.