Lempeä liikuntaloma Kroatiassa

Ajankohta: 3.– 10.6.2020
Kohde: Brela, Makarska Riviera, Kroatia
Hinta: alk. 1 390,-/hlö

Aloita kesä unelmalomalla Kroatian lämmössä ja lähde mukaan nauttimaan liikunnan ilosta samanhenkisessä seurassa. Viikon aikana pääset kehittämään lihas- ja kestävyyskuntoa sekä tasapainoa erilaisten toiminnallisten harjoitusten avulla. Lisäksi opetellaan kuuntelemaan omaa kehoa huoltaen lihaksia ja venytellen sekä haetaan niveliin notkeutta pehmeällä vesijumpalla. Luvassa on myös aloittelijoiden uintitreenit sekä joogaa.


Ilmoittaudu mukaan

Hintaan sisältyy:

 • Edestakaiset lennot Helsingistä Splitiin
 • Ateriat lennolla
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Matkatavarat lennolla 14+6 kg
 • Majoitus 7 vrk valitussa huonetyypissä
 • Aamiaisbuffet
 • Monipuolinen viikko-ohjelma suomalaisten ohjaajien johdolla

Lisätietoa matkasta

Lempeä liikuntaloma sopii kaikille omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille. Kaikki harjoitukset tehdään omaa kehoa kuunnellen sekä harjoitukset sovelletaan kaiken tasoisille liikkujille. Tunnit pidetään aamuisin/aamupäivisin sekä iltapäivällä/alkuillasta ja kestoltaan ne ovat yleensä 30-90 minuuttia kerrallaan. Kroatiassa treenataan kahdesti päivässä ja yhden päivän pidämme kokonaan vapaana, jotta sinulla on aikaa tutustua Kroatian upeisiin maisemiin. Ohjatun viikko-ohjelman lisäksi hotellissa on tarjolla hyvät liikuntamahdollisuudet. Tämä on täydellinen valinta sinulle, joka haluat viettää aktiivista lomaa samanhenkisessä seurassa!
Mukaan tarvitset liikuntaan sopivat vaatteet, hatun/huivin, uimapuvun, juomapullon, hikipyyhkeen sekä hyvät kengät, jotka soveltuvat sisä- ja ulkoliikuntaan. Ohjelman sisällöstä ja valmennuksesta vastaavat suomalaiset FitPit Oy:n valmentajat Laura Manninen ja Linda Kaitsalmi.
Aktiiviloman viikon ohjelmasisältö kokonaisuudessaan ei ole saatavilla sivuillamme, tekijänoikeudellista syistä ja päiväkohtainen ohjelma toimitetaan matkan ostaneille noin kuukausi ennen matkan alkua.

Laura Manninen

Laura Manninen

Liikunta-alalla olen työskennellyt koko elämäni ja koen sen olevan parasta mitä voi ihmiselle tapahtua. Olen ohjannut ja valmentanut liikuntaa 15-vuotta. Ohjauskokemusta löytyy uinnista, triathlonista, lattialiikunnasta, joogasta, vesijumpasta ja kuntosalivalmennuksesta.
Uusien asioiden oppiminen on upeaa. Uusia lajeja ja treenimuotoja voi jokainen etsiä itselleen läpi elämän. Itse koen, että on tärkeää ohjata siten, että jokainen ymmärtää mistä on kyse. Missä liikkeen pitää tuntua ja miksi! Toivottavasti nähdään Kroatissa ja päästään yhdessä nauttimaan liikunnasta.

Linda Kaitsalmi

Linda Kaitsalmi

Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja (AMK) ja luokanopettajaopiskelija. Tällä hetkellä minut voi löytää lenkkipoluilta, toiminnallisen treenin parista tai kiipeilyseinältä. Mielestäni tärkeintä treenaamisessa on monipuoliset harjoitukset, oman kehon kuuntelu ja mielekäs tekeminen. Kun liikut monipuolisesti tavalla, josta pidät, liikunta mitä luultavimmin jää osaksi arkea ja sille löytyy aikaa. Monipuolisen treenitaustani ja liikunta-alan koulutukseni myötä pidän huolen harjoitusten sisällöstä ja esim. oikeista tekniikoista ja toisaalta empaattisen ja kannustavan luonteeni sekä opintojeni avulla osaan ottaa huomioon erilaiset liikkujat.

Lentoaikataulut

Lentoyhtiö: Sunclass Airlines
Konetyyppi: A321

Menomatka: Helsinki 3. kesäkuuta 2020 Helsinki (HEL) klo 8.05 Split (SPU) klo 10.00

Paluumatka: Split 10. kesäkuuta 2020 Split (SPU) klo 11.00 Helsinki (HEL) klo 15.05

Hinnat

Kahden hengen huone, rajoitettu merinäköala 1 390.-/hlö
Kahden hengen superior huone, rajoitettu merinäköala 1 445,-/hlö
Kahden hengen huone yhdelle, rajoitettu merinäköala 1 640,-/hlö
Kahden hengen superior huone yhdelle, rajoitettu merinäköala 1 755,-/hlö

Lisämaksusta

 • Huone omaan käyttöön alk. 250,-/vko riippuen huonetyypistä

 • Paikallinen turistivero, n. 1,50,- /henkilö/yö ja se maksetaan suoraan hotellille paikan päällä.

 • Puolihoito 74,-/vko

 • All Inclusive 264,-/vko

 • Suosittelemme matkavakuutusta

Lisätietoja

Tjäreborgin ryhmämyynti
Sähköposti: groups@tjareborg.fi
Puhelin: 09 123 7681 (ma-pe klo 9-17)

Tämän ryhmämatkan toteuttamiseen tarvitaan riittävä osanottajamäärä.
Matkanjärjestäjällä on oikeus peruuttaa matka, jos matkalle ei ole ilmoittautunut riittävästi osanottajia matkapakettiehtojen kohdan 10.1 perusteella.
Peruuttamisesta ilmoitetaan viimeistään 20 vrk ennen matkan alkua.

Ilmastokompensoidut matkat

Ilmastokompensoidut matkat

Riippumatta siitä, minkä lentoyhtiön valitset, ilmastokompensoimme aina lomamatkasi lennoista aiheutuvat päästöt, majoittumisesi Sunwing Resorts-, Sunprime Hotels- tai Ocean Beach Club -hotelleissa sekä kaikki lentokenttäkuljetuksemme matkakohteissamme.