Kokonaisvaltaista hyvinvointia Kap Verdellä

Kokonaisvaltaista hyvinvointia Kap Verdellä

Ajankohta: 7. - 14.4.2020
Kohde: Santa Maria, Sal, Kap Verde
Hinta: alk. 1 549,- /hlö

Lähde mukaan aktiiviselle pääsiäislomalle Kap Verdelle.

Henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin tasapaino on jaksamisen kannalta tärkeää. Viikon aikana pääset harjoittelemaan monipuolisesti, luvassa on mm. Tabata training, faskia (lihaskalvojen käsittely), jooga, core, oman kehon paino treeni, movement, meditaatio, kuntopiiri sekä toive tunteja! Päivän treeneistä toinen on energinen ja toinen taas rauhallinen palauttava tunti. Matkalla pääset keskittymään täysin itseesi.
Luvassa on ikimuistoinen viikko eksoottisella Salin saarella, Tervetuloa mukaan!


Ilmoittaudu mukaan

Hintaan sisältyy:

  • Edestakaiset lennot Helsingistä Kap Verdelle
  • Ateriat lennoilla
  • Matkatavarat lennoilla (14+6 kg)
  • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
  • Majoitus valitussa huonetyypissä
  • All Inclusive hotellissa
  • Monipuolinen ohjelma suomalaisten ohjaajien johdolla.

Lisätietoa matkasta

Liikunnasta vastaa FitPit Oy:n ammattitaitoiset ohjaajat Laura ja Anttoni. Laura ja Anttoni täydentävät toistensa osaamista, jotta matkan ohjelma on mahdollisimman monipuolinen.

emphasized text_Tjäreborgin aktiivilomat tuotetaan yhteistyössä ammattitaitoisten ohjaajien kanssa. Aktiiviloman päiväkohtainen ohjelma toimitetaan kaikille matkan ostaneille noin kuukausi ennen matkan alkua. Aktiiviloman ohjelmasisältö ei ole saatavilla sivuillamme, tekijänoikeudellista syistä.

Anttoni Soini

Ohjaaja

Anttoni Soini
Anttonin lajit ovat kiipeily ja jooga. Nykyään aika kuluu enimmäkseen joogaa ohjatessa, kiipeilyä hän on harjoitellut noin 8 vuoden ajan, josta viimeiset kaksi vuotta toiminut kiipeilyn ohjaajana. Kiipeilyn harjoittelemiseen kuuluu monipuolisesti oman kehon painoharjoitteita, mitkä ovat tehokkaita monien harrastusten tueksi. Joogan pariin hän päätyi alun perin hoitamaan kiipeilyharrastuksesta aiheutuneita vammoja. Kasvaneen hyvinvoinnin johdosta kiinnostus joogaa kohti kasvoi. Kiinnostus vei muutamaksi vuodeksi maailmalle oppimaan monista joogan muodoista ja meditaatiotekniikoista.

Laura Manninen

Ohjaaja

Laura Manninen
Lauran nuoruuden liikuntatausta löytyy uinnista, jalkapallosta ja rytmisestä voimistelusta. Koko elämä on mennyt liikunnan parissa niin itse harjoitellen kuin muita valmentaen. Lauralla on 15 vuoden kokemus ohjaamisesta ja valmentamisesta. Laura ohjaa uintia, triathlonia, lattialiikuntaa, joogaa, vesijumppaa sekä kehon paino harjoittelua. "Liikunta on lääke!" -Laura kokee, että liikunnan kuuluu ensisijaisesti olla hauskaa. Kaikki urheilu on kivaa, kun tietää mitä tekee ja miten tekee.

Lentoaikataulut

Lentoyhtiö: Sunclass Airlines
Konetyyppi: A330-300
Menomatka: Helsinki 7. huhtikuuta 2020
Helsinki (HEL) klo 9.20 - Oslo/Gardermoen (OSL) klo 9.55
Oslo/Gardermoen (OSL) klo 11.00 - Kap Verde - Sal (KAP) klo 16.20

Paluumatka: Kap Verde 14. huhtikuuta 2020
Kap Verde - Sal (KAP) klo 18.20
Helsinki (HEL) 15. huhtikuuta 2020 klo 04.55

Muuta huomioitavaa

Kahden hengen huone alk. 1549,-/hlö 2hh
Kahden hengen huone yhdelle alk. 1859,- /hlö
Mikäli olet lähdössä matkalle yksin tulee sinun varata huone omaan käyttöön.

Majoitumme Meliá Dunas Beach Resortissa, joka on suuri All Inclusive -hotelli ja matkan huoneistot sijaitsevat Sol Dunasin -osassa D.

Lisätietoja

Tjäreborgin ryhmämyynti
Sähköposti: groups@tjareborg.fi
Puhelin: 09 123 7681 (ma-pe klo 9-17)

Tämän ryhmämatkan toteuttamiseen tarvitaan riittävä osanottajamäärä.
Matkanjärjestäjällä on oikeus peruuttaa matka, jos matkalle ei ole ilmoittautunut riittävästi osanottajia matkapakettiehtojen kohdan 10.1 perusteella.
Peruuttamisesta ilmoitetaan viimeistään 20 vrk ennen matkan alkua.

Ilmastokompensoidut matkat

Ilmastokompensoidut matkat

Riippumatta siitä, minkä lentoyhtiön valitset, ilmastokompensoimme aina lomamatkasi lennoista aiheutuvat päästöt, majoittumisesi Sunwing Resorts-, Sunprime Hotels- tai Ocean Beach Club -hotelleissa sekä kaikki lentokenttäkuljetuksemme matkakohteissamme.