Matkat 15.7. alkaen

(6.8.2020 klo 14.35)

Matkustusrajoituksista on luovuttu Suomen ja seuraavien maiden välillä: Islanti, Irlanti, Italia, Itävalta, Kreikka, Kypros, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Malta, Norja, Saksa, San Marino, Slovakia, Slovenia, Tanska, Unkari, Sveitsi, Vatikaani ja Viro.

Valtioneuvosto tarkastelee tilannetta noin kahden viikon välein, mutta tarvittaesa rajoituksia voidaan muuttaa myös aiemmin.
Huomioithan, että kohdemaan viranomaisilla voi olla yhä edelleen säädöksiä tai rajoituksia koskien matkailua.

Jos rajoituksiin tulee muutoksia jotka vaikuttavat matkaasi, olemme sinuun yhteydessä.

Jos sinulla on Tjäreborgin Muutos- ja peruutusturva, voit sairastumistapauksessa peruuttaa matkasi (hyväksyttävä lääkärintodistus vaaditaan). Jos varauksellasi ei ole Tjäreborgin Muutos- ja peruutusturvaa, Tjäreborg ei näissä tapauksissa hyvitä peruutuskuluja.

Tjäreborgin kesäohjelma lomalennoilla 2020
Kreikka:
29.7. alkaen: Rodos ja Kreeta (Iraklionin lentokenttä)
Kypros:
31.8. alkaen: Kypros
Katso koko kesäohjelma täältä
Tämänhetkisen tiedon mukaan lennot Turkkiin 5.9. alkaen toteutetaan normaalisti. Mahdollisissa muutostapauksissa olemme sinuun yhteydessä.

Voinko muuttaa matkaani?
Jos sinulla on Tjäreborgin Muutos- ja peruutusturva, voit itse muuttaa varaustasi maksutta myöhempään ajankohtaan, kunhan lähtöpäivään on vielä yli 30 päivää. Tämä koskee ainoastaan lomalennoilla (tilauslennoilla) toteutettavia matkapaketteja (tarkista, että varausnumerossa on kahdeksan numeroa), ja että varauksellasi on Tjäreborgin Muutos- ja peruutusturva. Lue ohjeet täältä.

Jos sinulla ei ole Tjäreborgin Muutos- ja peruutusturvaa, noudatetaan normaaleja muutos- ja peruutusehtoja.

Matkavarausten mahdolliset muutokset
Mediassa kirjoitetaan paljon matkailualan yritysten, ja etenkin lentoyhtiöiden tilanteesta. Jos varaukseesi tulee muutoksia, olemme sinuun yhteydessä.

Mitä tapahtuu, jos en maksa matkavaraustani?
Jos et suorita matkasi varausmaksua eräpäivän mukaisesti, varauksesi peruuntuu automaattisesti.

Jos olet maksanut matkasi osittain tai kokonaan ja haluat peruuttaa sen, pyydämme ottamaan yhteyttä meihin. Ilmoita samalla tilinumero, jos olet oikeutettu palautukseen. Jos olet maksanut kortilla, palautus hyvitetään samalle kortille.

Peruutuskulujen määrä ei koskaan ole suurempi, kuin olet meille peruutushetkeen mennessä maksanut. On kuitenkin tärkeää, että matkavaraus peruutetaan, joten ilmoitathan aina, jos päätät olla matkustamatta.

Peruutuskulut perustuvat matkapakettiehtoihin (kohta 4).