Matkat 14.5. alkaen

(2.4.2020 klo 14.02)

Seuraamme edelleen tiiviisti koronatilanteen kehittymistä ja sen mukanaan tuomia matkustusrajoituksia. Tämänhetkisen tiedon mukaan päätökset lähtöpäivistä 14.5.2020 ja sen jälkeen tehdään myöhemmässä vaiheessa, ja tiedotamme niistä heti kun mahdollista. Tietyissä kohteissa on voimassa matkustusrajoituksia. Päivitämme tälle sivulle tietoa näistä kohteista.

Turkki
Tämänhetkisen tiedon mukaan normaalit muutos- ja peruutusehdot koskevat matkoja, joiden lähtöpäivä on 30. huhtikuuta jälkeen. Olemme yhteydessä niihin asiakkaisiin, joihin tilanne vaikuttaa.

Kreikka
Kreikan viranomaiset ovat päättäneet pitää mm. hotelleja suljettuina 30. huhtikuuta asti. Tämä tarkoittaa, että lykkäämme Kreikan matkojen kauden aloitusta.

Kypros
Kyproksen viranomaiset ovat päättäneet pitää mm. hotelleja suljettuina 30. huhtikuuta asti. Tämä tarkoittaa, että lykkäämme Kyproksen matkojen kauden aloitusta.

Espanja
Espanjan pääministeri julisti 13. maaliskuuta poikkeustilan koko maassa, myös Kanariansaarilla. Maaliskuun 15. päivästä lähtien ulkona liikkumista on rajoitettu vain välttämättömimpään, kuten ruokaostoksilla tai apteekissa käyntiin. Rajoitukset koskevat niin espanjalaisia kuin matkailijoitakin. Rajoituksia on tällä hetkellä jatkettu 12.4. saakka.

Espanjan viranomaiset ovat myös päättäneet sulkea kaikki hotellit Espanjassa samaksi ajaksi. Tällä hetkellä tällä ei ole vaikutuksia myöhempiin matkavarauksiin, mutta jos matkaan tulee muutoksia, otamme yhteyttä asiakkaisiin, joita muutos koskee. Normaalit muutos- ja peruutusehdot ovat voimassa.

Yhdysvallat
Yhdysvallat on ilmoittanut kieltävänsä matkustamisen Schengen-alueen maista Yhdysvaltoihin. Matkustuskielto koskee tällä hetkellä 13.3.–14.4. Päätös tarkoittaa, että tänä aikana Tjäreborg ei järjestä matkoja Yhdysvaltoihin. Jos matkustuskielto koskee matkavaraustasi, olemme sinuun yhteydessä niin pian kuin mahdollista.

Voinko peruuttaa matkani, jos olen huolissani enkä haluaisi matkustaa?
14.3.–13.5.2020 kaikki matkat on peruttu.

Myöhempien lähtöjen osalta normaalit muutos- ja peruutusehdot ovat tällä hetkellä voimassa lukuun ottamatta kohteita, joihin on pidemmälle ulottuvia matkustusrajoituksia.

Jos sinulla on Tjäreborgin Muutos- ja peruutusturva, voit sairastumistapauksessa peruuttaa matkasi (hyväksyttävä lääkärintodistus vaaditaan). Jos varauksellasi ei ole Tjäreborgin Muutos- ja peruutusturvaa, Tjäreborg ei näissä tapauksissa hyvitä peruutuskuluja.

Mitä tapahtuu, jos en maksa matkavaraustani?
Jos et suorita matkasi varausmaksua eräpäivän mukaisesti, varauksesi peruuntuu automaattisesti.

Jos olet maksanut matkasi osittain tai kokonaan ja haluat peruuttaa sen, pyydämme ottamaan yhteyttä meihin. Ilmoita samalla tilinumero, jos olet oikeutettu palautukseen. Jos olet maksanut kortilla, palautus hyvitetään samalle kortille.

Peruutuskulujen määrä ei koskaan ole suurempi, kuin olet meille peruutushetkeen mennessä maksanut. On kuitenkin tärkeää, että matkavaraus peruutetaan, joten ilmoitathan aina, jos päätät olla matkustamatta.

Peruutuskulut perustuvat matkapakettiehtoihin (kohta 4).