Muutos- ja peruutusehdot

Millaiset muutos- ja peruutusehdot ovat voimassa?
Matkat 14.3.2020-14.7.2020 on peruttu. Matkustaminen Viroon, Latviaan, Liettuaan, Islantiin, Norjaan ja Tanskaan on mahdollista 15.6. alkaen, josta johtuen näihin maihin tehtyjä voimassa olevia varauksia emme peruuta.
Matkasta maksettu hinta palautetaan asiakkaille, myös niille asiakkaille, jotka ovat itse peruneet tälle ajanjaksolle ajoittuvan matkansa 12.3.-13.3. Matkan voi myös muuttaa toiseen ajankohtaan ilman muutoskuluja.

Tjäreborgin matkapakettiehdot

Voinko peruuttaa matkani, jos olen huolissani enkä haluaisi matkustaa?
Matkat 14.3.2020-14.7.2020 on peruttu.

Myöhempien lähtöjen osalta normaalit muutos- ja peruutusehdot ovat voimassa.

Jos sinulla on Tjäreborgin muutos- ja peruutusturva, voit sairastumistapauksessa peruuttaa matkasi (hyväksyttävä lääkärintodistus vaaditaan).

Jos sinulla ei ole Tjäreborgin Muutos- ja peruutusturvaa, Tjäreborg ei näissä tapauksissa hyvitä peruutuskuluja.

Mitä tapahtuu, jos en maksa matkavaraustani?
Jos et suorita matkasi varausmaksua eräpäivän mukaisesti, varauksesi peruuntuu automaattisesti.

Jos olet maksanut matkasi osittain tai kokonaan ja haluat peruuttaa sen, pyydämme ottamaan yhteyttä meihin. Ilmoita samalla tilinumero, jos olet oikeutettu palautukseen. Jos olet maksanut kortilla, palautus hyvitetään samalle kortille.

Peruutuskulujen määrä ei koskaan ole suurempi, kuin olet meille peruutushetkeen mennessä maksanut. On kuitenkin tärkeää, että matkavaraus peruutetaan, joten ilmoitathan aina, jos päätät olla matkustamatta.

Peruutuskulut perustuvat matkapakettiehtoihin (kohta 4).