Lomamatkat Afrikkaan
aurinkoa, rantahiekkaa ja elämyksiä
TJÄREBORGIN
AFRIKKA
Gambia
Gambia 1 vk alk. 595,-

Monipuolinen Afrikka

Oletko käynyt Afrikassa? Tosiasiassa Afrikka on niin monimuotoinen, että siihen tutustumiseen ei taida yksi elinikä riittää. Jostakin kannattaa kuitenkin aloittaa, joten lähde Afrikkaan Tjäreborgin matkassa. Tarjoamme matkoja seitsemään eri maahan tällä upealla mantereella – lähde mukaan!

Varaa nyt ja säästä jopa 200,-/varaus, kun varaat lennot ja vähintään 7 hotelliyötä. Matkustusaika: lokakuu 2018–huhtikuu 2019. Varaa viimeistään 3.5.
 

Gambia

Rentoa lomaa auringossa

Aurinkovarma Gambia

Gambia on Tjäreborgin aurinkovarmin lomakohde. Pitkiä, upeita hiekkarantoja kutsutaan Gambian kullaksi ja ne jatkuvat lähes koko rannikon mitalta.

Kiertomatka

Kiertomatkalla Gambiassa ja Senegalissa kohtaat historiaa, luontoa, paikalliselämää, uskontoa ja perinteitä. Mukana on Tjäreborgin suomenkielinen opas.

Sunprime Tamala Beach

Marraskuussa aukeaa ihka ensimmäinen Sunprime-hotelli Afrikassa. Sunprime Tamala Beach sijaitsee Gambiassa, Kotun pitkällä, kullankeltaisella rannalla.

Kap Verde

Upeita hiekkarantoja ja hidasta elämää

Kap Verde

Kap Verde on täydellinen lomakohde, jos rakastat aurinkoa ja pitkiä hiekkarantoja. Täällä rentoudut ja nautit suloisesta joutenolosta.

Hauskaa lomatekemistä

Mausta lomaasi mielenkiintoisilla retkillä! Lähde vaikka sukeltamaan, kalastamaan, mönkijäsafarille tai pyöräretkelle.

Hilton Cabo Verde Sal Resort

Santa Mariassa sijaitseva tasokas hotelli, jossa voit rentoutua vehreällä uima-allasalueella ja nauttia kauniista merinäkymästä.

Pohjois-Afrikka

Egypti

Vain reilun viiden tunnin lentomatkan päässä odottaa Egypti. Punaisenmeren rannalla lomailet tasokkaissa hotelleissa ja nautit maailmanluokan sukellus- ja snorklausmahdollisuuksista.

Intian valtameri

Mauritius

Mauritius on yksi Intian valtameren monipuolisimmista lomasaarista: kielten, uskontojen ja kulttuurien kirjo luo kiehtovan kehyksen unelmalomalle tropiikissa.

Seychellit

Maailman kauneimmaksi saaristoksi kutsuttu Seychellit tarjoaa omaa rauhaa, auringonpaistetta ja ihanaa liidunvalkoista hiekkarantaa – siis täydelliset puitteet lomalle ja kiireettömälle yhdessäololle.

Sansibar

Pieni Sansibarin saari Tansaniassa hemmottelee lomailijaa trooppisella vehreydellä ja valkoisella korallihiekalla. Tee retki myös vanhaan Stone Towniin, joka kuuluu maailmanperintökohteisiin.

Risteilyloma Intian valtamerellä

Näe ja koe upeaa luontoa, eksoottisia saaria, paratiisirantoja ja kiehtovaa historiaa yhdellä ja samalla lomamatkalla. Risteilyalus vie sinut kiinnostaviin kohteisiin, kuten Mauritiukselle, Malediiveille ja Seychelleille. Varaa nyt ja säästä 100,-/varaus, kun matkustat lokakuun 2018 ja helmikuun 2019 välisenä aikana.