PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Työpaikat

Image

Tjäreborg kuuluu Thomas Cook Nothern Europe -konserniin. Suomessa työntekijöiden määrä on n. 50 ja lomakohteissamme työskentelee useita kymmeniä suomalaisia oppaita.

Tavoitteemme on että asiakkaidemme lomaviikot olisivat heidän parhaat viikkonsa vuoden aikana ja että lomasta jäisi erityinen tunne joka jatkuu pitkään. Meillä on laaja valikoima kohteita ja tuotteita. Hotellimme ja lentomme ovat tasokkaita, mutta henkilökohtainen palvelumme on asia josta olemme tunnettuja.

Tjäreborgin menestykseen on vahvasti ollut vaikuttamassa yhteistyökumppanimme ja palvelumme Suomessa ja kohteissamme. Onnistuaksemme tavoitteidemme täyttämisessä on meidän oltava jatkuvasti uudistumiskykyisiä . Meidän maailmassamme tapahtuu uskomattoman paljon jatkuvasti ja työskentely kanssamme on hauskaa ja kehittävää.

Tjäreborgilla työskennellessä on hyvät mahdollisuudet sekä ammatilliseen että henkilökohtaiseen kehitykseen. Koskaan ei ole kahta samanlaista päivää sillä työskentelemme jatkuvassa vuorovaikutuksessa ympäristömme kanssa. Se tarkoittaa, että asetamme suuret odotukset henkilöille jotka työskentelevät kanssamme joustavuuden, ongelmanratkaisukyvyn ja vastuun ottamisen suhteen.


Työ ulkomailla


Miltä kuulostaisi työskennellä lämpimässä ja aurinkoisessa ympäristössä kauniilla Teneriffan saarella?

Työskentele ulkomailla

Työ kotimaassa


Monet pääkonttorin työntekijöistä ovat aloittaneet uransa ulkomaan organisaatioissamme.

Työskentele kotimaassa