PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Matkakertomukset

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Patong Beach

  Matkaaja 
  13.2.2017

  Majoituimme Duangjit Resortissa, jonka allasalue on hieno. Valitettavasti huoneissa on sisäilmaongelmia, jonka vuoksi jouduimme itse etsimään toisen hotellin. Tjäreborgin puolelta ei asia hoitunut järkevästi. En suosittele kyseistä hotellia, jos kärsii hengityselinsairaudesta.

  Matkan ajankohta tammikuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • Patong Beach

  kyosti 
  17.7.2016

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  5
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  4

  Olemme olleet patongilla kahdesti joulu v 2012 ja viime lokakuussa ja molemmilla kerroilla majotuttu Duanjitis. Hotelli on upea allas alus rauhallisuus hyvä . Huoneet ovat vähän kulahtaneet mutta siistit
  Suosittelen duanjitt jos haluat rauhaa mutta kumminkin läheltä keskustaa
  Ollaan menossa lokakuus sa uudelleen

  Lue lisää

  Matkan ajankohta lokakuu 2015

  Kommentoi matkakertomusta
 • Patong Beach

   
  16.12.2015

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  2

  Olin siskoni ja äitini kanssa Duangjitt & Spa nimisessä resortissa 2 viikkoa. Upea hotelli, 3 uima-allasta, mahtava palvelu sekä hulppeat huoneet! Myös aamupala oli runsas ja täynnä tuoreita hedelmiä. Resortissa oli rauhaisaa, vaikka se sijaitsi lähellä rantaa, kaupunkia sekä baarikatua (siellä viet imme usein illat siskoni kanssa). Kävimme myös Phi Phi islandilla päivä reissulla ja maisemat olivat kerta kaikkiaan upeat! Patong beach on kyllä mahtava paikka yhdistää auringon otto, shoppailu sekä biletys kaikki samaan pakettiin! Etenkin näin parikymppisen näkökulmasta aivan mieletön paikka ja menisin mielellään uudestaan!

  Lue lisää

  Matkan ajankohta maaliskuu 2015

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 12345611