PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Matkakertomukset

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Koh Lanta

  timo.salonen1 
  6.3.2016

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  3

  Ensikertaa otimme yhdistelmämatkan Koh Lanta ja Ao Nang.Todella hienot hotellit ja muutenkin aivan mahtava reissu jälleen kerran.Ensi talven yhdistelmää jo katsottu varmasti lähdetään jälleen kerran.Koh Lanta rauhallinen ja edullinen paikka.Ao Nang olimme ensikerran -08 nyt kaupunki todella paljon k asvanut sen jälkeen ja paljon uutta näkemistä.Suosittelen molempia.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta helmikuu 2016

  Kommentoi matkakertomusta
 • Koh Lanta

  riikkareipas 
  5.3.2015

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  3
  Harrastukset
  3

  Tässä ensimmäistä aamukahvia kolmeen viikkoon kotokeittiössä nautiskellessa, tekisi mieli rullata pesukoneesta hellehameet takaisin matkalaukkuun ja toteuttaa samantien "Ei kaksi ilman kolmatta" ajatusta.
  Krabin Koh Lanta hurmasi jälleen, jo toisen kerran.Jonkinlainen muutos siihen ennakkoluulooni e ttä Thaimaa on vain täynnä vilinää ja vilskettä,tyttöbaareja ja räikeitä meikkejä.Ehkä sitäkin, mutta Koh Lantalla rauhaa etsivä sen saa.Matkaporukkamme 2 aikuista ja -05 tyttö jää taas kaipaamaan Lanta Pura Beach Resortin altaaseen suoraa vievää huonetta,maittavaa aamupalapöytää, baarin hurmaavaa "Monicaa" joka vaihteli tukassa olevaa koristekukkaa samaan sävyyn baaritiskillä olevien kukkavaasivesien kanssa.Hotellin maskottivaraania joka kävi päivittäin tassuttelemassa nurmikolla.
  Ensimmäisen aamukahvin aikana täällä harmaan sateisessa Suomessa voi vain kehräten muistella veneretkiä, skootteriajeluita ja ennenkaikkia paikan päällä solmittuja uusia ystävyyssuhteita.
  Loma,ihmisen parasta aikaa.Päässä soi taas Tjäreborgin tunnusmusiikki "Dont stop me now... "Taidan klikata itseni Tjareborgin sivuille ja kurkistaa jo ensi talveen

  Lue lisää

  Matkan ajankohta maaliskuu 2015

  Kommentoi matkakertomusta
 • Koh Lanta

   
  3.3.2015

  Meitä oli 4 aikuista, helmikuussa 2015, lomailemassa Lanta Villa Resortissa 2 viikkoa. Hotelliin saavuttuamme, kun ensijärkytyksestä selvisimme, niin ihan hyvä hotelli. Onhan luokitus vain kaksi sydäntä.
  Puutarha on joskus ollut kaunis, mutta nykyään hoitamaton. Hotellin vastaanottotila/aamupalapaikk a
  remontin tarpeessa. Kauankohan termiittien syömät pystytolpat kannattelevat kattoa ? Remotti, kuulemma, tulossa ehkä 2 vuoden kuluttua. Aamupala kotoinen ja monipuolinenkin, joka päivä sama, vain muutamia hedelmiä vaihdeltiin. Perhehotelli oli kiva kokemus, henkilökunta söi omassa pöydässä, meidän muiden mukana. Mökit olivat tilavia ja siistejä, ainahan saisi olla enemmän kaappeja/hyllyjä. Suihkusta tuli lämmintä vettä, hitaasti..... Henkilökunta iloista ja auttavaista. Lounas sekä illallinen olivat maittavia eli hyvä ruoka, parempi mieli. Aurinkotuoleja varattiin jo illalla ja varjopaikat viimeistään anivarhain aamulla. Isäntä kävi meille naisille ostamassa kaupasta omat lepolasset, jotka sitten
  siirrettiin varjopaikkaan, jos sellaista vielä aamupäivällä löytyi. Aurinkotuolit saimme myytyä ruotsalaisille, uusille lomalaisille. Hotellin hierojat olivat erittäin hyviä ja taitavia. Hierontapaikkoja oli kyllä tarjolla lähistöllä runsaasti, samoin kuin mukavia ravintoloita. Pääkadun varressa, ravintola Pumpui- oli siisti ja ruoka sekä palvelu erittäin hyvää, suosittelen. Ranta oli hienohiekkainen ja vesi lämmintä. Pitkähäntäveneisiin ongittiin kauempana rannasta, isoja meduusoja, rantavedessä niitä ei näkynyt, muuta kuin pieniä yksilöjä. Koh Lanta oli hyvä ja rauhallinen lomapaikka, runsaasti ruotsalaisia, joka oli vain hyvä asia.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta maaliskuu 2015

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 1234568