Matkakertomukset

Lue matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Koh Lanta

  pamela.karlsson 
  19.3.2014

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  5
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  4

  Gillade allting!! Personalen trevlig, platsen utmärkt och människorna i Thailand helt underbara!!

  Matkan ajankohta helmikuu 2014

  Kommentoi matkakertomusta
 • Koh Lanta

  kauppi.kari 
  6.1.2014

  Matka oli seikkailun makuinen jo kentältä hotelliin mennessä lauttamatkoineen. Hotellin Bungalovit olivat rauhallisia ja rannan tuntumassa. Retket oli toteutettu hyvin, varsinkin mieleen jäivät norsuajelut ja retket merellä. Sademetsä norsun selästä katsottuna on todella mieleen painuva. Perhoset, k ukat... Metsän äänet yllättivät toisinaan. Meri kuhisi toinen toistaan kirkkaampia kaloja.
  Nähtävää ja toimintaa oli paljon, lämpöä ja tunnelmaa oli mukavasti. Palaan pian...

  Lue lisää

  Matkan ajankohta joulukuu 2013

  Kommentoi matkakertomusta
 • Koh Lanta

  susirukka 
  18.5.2013

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  2
  Ostokset
  2
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  2

  Kuukauden Koh Lannalla viettäneenä voin suositella paikkaa rauhaa rakastaville.Majapaikkana Lanta villa resortin bungalowi oli ihan rannalla,bungalowi oli siisti ja ilmastointi pelas,henkilökunta oli erittäin mukavaa ja paikkakin ihan perustasoa eli kyllä siellä viihtyi jos ei halua mitään luksustas on majoituksia.Klong daon rannalla oleva indian bar oli kyllä paras paikka viettää iltaa etenkin kun omistaja oli erittäin rento ja hauska tyyppi.Päällisinpuolin koh lanta on halpa,ystävällinen ja rauhallisen rento paikka lomailla suosittelen jos lomalta ei halua neonvalojen räiskettä ja hektistä elämää.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta huhtikuu 2013

  1 kommentti
  pesoma kirjoitti
  3.5.2014
  Olen samaa mieltä kanssasi....aivan paratiisi oli koko paikka. Ja Indian Bar oli yksi koskettavimmista kokemuksista....heti kun menimme baariin alkoi soida Jukkapoikaa mistähän tiesivät meidän olevan suomalaisia ja paikan pitjä "inkkari" oli paras
  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 1234567