Matkakertomukset

Lue matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Koh Lanta

  maarit.hakalax 
  11.2.2015

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Ruoka & juoma
  4

  Matkalla n 2 vuotiaan lapsen kanssa. Tämä oli lapsen ensimmäinen ulkomaanmatka, joka iteseessän tuotti hieman jännitystä matkan sujuvuuteen. Toivoin että esitteen tiedot hotellistamme on oikeita, ettei tule isoja pettymyksiä. Kohteemme oli Koh lanta ja hotellimme Lanta Villa, joka osoittautui hyvin sopivaksi hotelliksi ja tiedotkin pitivät paikkansa. Lomamme tarkoitus oli rentoutua ja pitää hauskaa ja se kyllä onnistuikin. Merenranta on ihan unelma pienille lapsille, on tilaa juosta ja leikkiä. Ranta oli kyllä unelmien täyttymys!!! Kadulla oli lasta pakko pitää rattaissa, koska on vähän uteliasta ja liikkuvaa sorttia, mutta rannalla pystyi ihan huolettomasti antaa toisen puuhata omiaan ja nauttia.Korkeat kivetykset eivät matkarattaiden kanssa haitanneet yhtään, isompien rattaiden kanssa voi olla hankalaa. Mitään nähtävyyksiä emme juurikaan käynneet katsomassa, yksi veneretki tehtiin itsenäisesti ja se osoittautui varsin mukavaksi, mutta vaikka se oli vain puoli päivä retki, juniorille se oli liikaa ja hän nukkui loppu ajan. Erittäin kiva yllätys lapsille oli mies joka kävi tekemässä rannalla saippuakuplia köysien avulla, kaikki lapset olivat innoissaan ja riemuissaan juoksentelivat saippuakuplia kiinni ja kyllä niiden katselu oli itsestäkin kivaa. Jos en olisi sitä ihmislaatua, joka haluaa matkustaa aina uuteen paikkaan, menisin uudestaan kyseiseen kohteeseen. Todella rauhallinen, lapsiystävällinen ja miellyttävä paikka.Jos jostain pitäisi olla pitämättä, niin ehkä hiekkaleikki paikka olisi voinnut olla vähän parempi ja kunnolla varjossa ja lasten altaan toinenpää olisi voinnut olla matalampi, jos ruvetaan hifistelemään.Jos haluat rauhallisen tai lapsille mukavan lomapaikan , saa tämä kohde minulta isot suosittelut.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta tammikuu 2015

  Kommentoi matkakertomusta
 • Koh Lanta

   
  5.2.2015

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  4

  Olimme kahden viikon matkalla Koh Lantalla, kaksi aikuista ja 1- ja 4-vuotiaat lapset. Majoituimme Lanta Villa-kohteessa. Koko loma on ihana, ja kohteena Koh Lanta on sellainen, johon palaamme varmasti vielä (olemme olleet aikaisemminkin). Koh Lanta ei sinänsä ole mielestäni mikään aktiivikohde, vaa n sopii parhaiten rauhalliseen auringosta nauttimiseen ja löhöilyyn. Retkimahdollisuuksia on toki paljon. Lanta Villa oli todella mukava ja leppoisa paikka majoittua, sopivan kokoinen ja tunnelmallinen. Sijanti loistava hyvällä rannalla ja Saladanin lähellä. Ei moitteen sijaa! Toki melko vaatimaton majoituskohde kuten tähtiluokituksestakin voi päätellä, mutta peruspuitteet kunnossa, siisti ja henkilökunta ystävällistä. Vinkkinä pienen kanssa matkustavalle; Lantalla on todella huonosti saatavilla vauvan purkkiruokia, joten jos lapsi ei vielä syö perusruokia niin kannattaa varata omia ruokia mukaan Suomesta ainakin jonkin verran. Vaippoja yms, löytyy hyvät valikoimat. Suosittelen erittäin lämpimästi sekä Koh Lantaa kohteena että Lanta Villaa majoituspaikkana! Toivottavasti palaamme pian!

  Lue lisää

  Matkan ajankohta tammikuu 2015

  Kommentoi matkakertomusta
 • Koh Lanta

  pamela.karlsson 
  19.3.2014

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  5
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  4

  Gillade allting!! Personalen trevlig, platsen utmärkt och människorna i Thailand helt underbara!!

  Matkan ajankohta helmikuu 2014

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 1234567