Retket, Karon Beach

Lähde mukaan jollekin jännittävistä retkistämme. Retkiohjelma on alustava. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Retket varataan ja maksetaan lomakohteessa, mikäli retken kohdalla ei ole muuta mainittu.

Retken hinta vaihtelee lähtöpaikan mukaan. Netissä ilmoitettu hinta on suuntaa antava. Tarkan hinnan saat varatessasi retken perillä kohteessa.

Viidakkosafari

Viidakkosafari

Todellinen seikkailu - luvassa elefanttiratsastusta ja kanoottimatka yhdessä maailman vanhimmista sademetsistä.

Lue lisää Pienennä

Tämän kokopäiväretken aikana pääset tutustumaan yhteen Etelä-Thaimaan suurimmista ja koskemattomimmista kansallispuistoista, Khao Sokiin. Puiston luonnonvarat ovat tavallisuudesta poikkeavat, ja sademetsä on vanhempi kuin Amazonin ja Keski-Afrikan sademetsät.

Matka kansallispuistoon taittuu bussissa. Heti aluksi pääsemme tutustumaan Thaimaan kansalliseläimeen, elefanttiin. Elefantti oli useita vuosisatoja korvaamaton työjuhta näillä alueilla ja niitä onkin käytetty paljon apuna Phuketin suurilla metsäalueilla. Tämä valtavankokoinen eläin on viisas, ja sanotaan, että elefantti voi oppia tunnistamaan ihmisen sekä tottelemaan jopa 50 erilaista käskyä.

Pääsemme ratsastamaan norsun selässä sademetsän upeissa maisemissa. Noin 45 minuutin ratsastuksen jälkeen nälkä alkaa jo kurnia vatsassa. Palaamme elefanttileiriin, jossa nautimme thaimaalaisista erikoisuuksista valmistetun maukkaan lounaan.

Lounaan jälkeen suuntaamme kohti uusia seikkailuja ja yhtä Khao Sokin mahtavista joista. Meillä on mukana taitavat paikalliset kanoottikuskit, joten he hoitavat melomisen kokonaan. Kanoottien lipuessa äänettömästi eteenpäin joella me saamme vain nauttia ainutlaatuisesta luonnosta sekä uskomattomasta tunnelmasta trooppisessa sademetsässä.

Iltapäivällä lähdemme paluumatkalle kohti "sivistystä".


Hintaan sisältyy:
Kuljetukset, lounas ja ruokajuoma.

Kesto:
n. klo 07.00-18.00.

Opastus:
Suomenkielinen opastus.

Hyvä ottaa mukaan:
Kamera, hyönteissuihketta, aurinkovoidetta, taskurahaa, mukavat vaatteet, jalkaan kunnolliset vaelluskengät sekä lämmin pusero paluumatkaa varten, sillä ilmastoidussa bussissa saattaa tuntua hieman viileältä. Kannattaa myös varata mukaan vaihtovaatteet, mikäli päivän aikana sattuu satamaan.

Muuta:
Huomioithan, että kyseessä on kokopäiväretki Khao Sokiin ja bussimatka kestää n. 3 tuntia yhteen suuntaan. Ilmoittaudu hyvissä ajoin, sillä paikkoja on vain rajoitetusti!

Fantasea

Fantasea

Vietä ilta kulttuurin merkeissä. Teemapuistossa pääset esimerkiksi nauttimaan värikkäistä showesityksistä ja maistelemaan maukasta ruokaa.

Lue lisää Pienennä

Saapuessasi Fantasea-puistoon sinua on vastassa värikäs, Disneyland-tyylinen juhlakaupunki. Alkuillasta sinulla on aikaa kierrellä puistossa omin päin, jonka jälkeen pääset nauttimaan illallista suuressa thaityylisessä ravintolassa. Runsaaseen noutopöytään on katettu sekä paikallisia että kansainvälisiä herkkuja.

Illallisen jälkeen on aika siirtyä tien toiselle puolelle suureen teatteriin nauttimaan illan kohokohdasta. Las Vegas -tyyliin toteutettu esitys perehdyttää sinut thaikulttuuriin – luvassa on erikoistehosteita, elefantteja, taidokasta akrobatiaa ja jonglöörejä, jotka tekevät kaikkia mahdollisia - ja mahdottomia - temppuja. Saat myös nauttia thaimaalaisesta tanssista, lauluista ja musiikista.

Näytöksen jälkeen sinulla on vielä mahdollisuus kierrellä alueella omin päin. Ehdit myös pistäytyä pienissä matkamuistomyymälöissä tai kokeilla onneasi pelihalleissa.

Huom! Kaikenlaisten kameroiden (video-, digitaali-, kinofilmikamerat sekä kamerakännykät yms.) vieminen katsomoon on kielletty. Luovuta kamerasi säilytykseen ennen esityksen alkua ja saat sen takaisin esityksen jälkeen.

Hintaan sisältyy:
Kuljetukset sekä buffetillallinen. Ruokajuomat maksetaan erikseen.

Kesto:
n. klo 17.00-23.30.

Opastus:
Omatoimiretki.

Hyvä ottaa mukaan:
Kamera sekä lämmin pusero mukaan showesitykseen, sillä ilmastoidussa salissa saattaa tulla kylmä.

Muuta:
Kamala Beachin vieraat tulevat omin päin kävelymatkan päässä olevalle showpaikalle.

Puolipäiväsafari

Puolipäiväsafari

Eksoottisia eläimiä, kookospähkinöitä, kumipuuviljelmiä ja hyvää, paikallista ruokaa. Mitä muuta retkeltä voikaan toivoa?

Lue lisää Pienennä

Liikkeelle lähdetään heti aamusta ja Siam Safarin edustaja tulee noutamaan retkeläiset autoilla/minibussilla. Luvassa on mielenkiintoinen päivä monine uusine kokemuksineen ja vaikutelmineen.

Päivän aikana pääset tutustumaan Thaimaan kansalliseläimeen, elefanttiin. Mahoutit eli elefanttikouluttajat ovat opettaneet näille valtaville eläimille monenlaisia temppuja. Voitko esimerkiksi kuvitella elefantin soittavan esimerkiksi huuliharppua? Tai maalaavan? Halutessasi voit myös syöttää elefantteja ja shown jälkeen pääset ratsastamaan elefantilla.

Yksi tärkeimmistä thaimaalaisen keittiön raaka-aineista on kookospähkinä, jota käytetään runsaasti. Näemme myös kuinka kookosmaito saadaan ulos kookospähkinästä. Tutustumme myös thaimaalaiseen perinteiseen traktoriin eli vesipuhveliin, joka on varsin tavallinen näky täällä päin maailmaa.

Kumi on ollut jo pitkän aikaa tärkeä tulonlähde näillä alueilla. Poikkeamme päivän aikana pienellä kumipuuplantaasilla, jossa näemme kuinka kumintuotannon alkulähteillä toimitaan, kuinka lateksia juoksutetaan puusta ja kuinka siitä valmistetaan kumia.

Retken päätteeksi nautimme vielä hyvistä paikallisista erikoisuuksista valmistetun lounaan.

Hintaan sisältyy:
Kuljetukset, lounas ja vesi. Muut ruokajuomat lisämaksusta.

Kesto:
n. klo 08.00-14.00.

Opastus:
Suomenkielinen opastus.

Hyvä ottaa mukaan:
Kamera, hyttyskarkotetta, mukavat vaatteet päälle, aurinkovoidetta, jossa on suuret suojakertoimet, aurinkohattu ja vähän rahaa.

Phi Phi & Bamboo Island

Phi Phi & Bamboo Island

Vietä unohtumaton päivä upeassa thaimaalaisessa saaristossa ja snorklaa "sateenkaarikalojen" keskellä.

Lue lisää Pienennä

Vietämme unohtumattoman päivän Thaimaan upeassa saaristossa. Perillä sinua odottaa uskomattoman kauniit näkymät. Vihreät kalkkikivimuodostelmat kohoavat luotisuoraan merestä satoja metrejä ylöspäin. Kallioiden ympärillä palmujen reunustamat hiekkarannat ja turkoosin sininen vesi houkuttelevat uimaan. Vedenalainen maailma on hiljainen, mutta samalla kuitenkin täynnä elämää. Värikkäät korallit ja trooppiset kalat ovat näkemisen arvoisia.

Ensimmäiseksi saavutaan Bamboo Islandille, jossa voit käydä uimassa, snorklaamassa ja nauttia auringosta. Halutessasi voit hypätä uimaan suoraan veneestä Hin Klangin lähellä olevan koralliriutan luona, joka on tunnettu rikkaasta kalakannastaan. Snorklaamme ja heittelemme veneen kannelta kaloille syötäväksi hedelmiä ja leipää.

Veneilemme myös upealla Maya Bay -laguunilla, joka on tunnettu Leonardo DiCaprion elokuvasta "The Beach". Tämä pieni lahdenpoukama on uskomattoman kaunis, snorklausmahdollisuudet ovat erinomaiset ja täällä on myös paljon kaloja. Rannalle pääsee vain veneellä.

Auringossa oleskelun ja uimisen jälkeen on vuorossa lounas - pääsemme herkuttelemaan maukkaan thaimaalaisen buffetpöydän antimista.

Matka saariston maisemiin taittuu nopeasti ja vaivattomasti tehokkailla pikaveneillä, joissa on 400-600 hevosvoiman moottorit. Venematka voi olla hieman töyssyinen, mutta veneen takaosassa matka sujuu tasaisemmin.

Hintaan sisältyy:
Kuljetukset, maski ja snorkkeli. Lounasbuffet Phi Phi Islandilla. Ruokajuomat eivät sisälly hintaan. Hedelmiä ja vettä laivalla.

Kesto:
n. klo 08.00-17.00.

Opastus:
Suomenkielinen opastus tai englanninkielinen opastus.

Hyvä ottaa mukaan:
Uimavarusteet, aurinkohattu, aurinkovoidetta, kamera ja vähän rahaa.

Muuta:
Vuorovesi vaikuttaa siihen, lähdetäänkö liikkeelle Maya Bay -laguunilta vai Bamboo Islandilta. Kaikilla retkikuvauksessa mainituilla saarilla tullaan käymään, mutta sää- ja tuuliolosuhteet vaikuttavat järjestykseen.

Kanoottisafari

Kanoottisafari

Koe Etelä-Thaimaan monipuolinen luonto - koskematonta luontoa, villieläimiä ja erikoisia kasveja!

Lue lisää Pienennä

Koe Thaimaan luonto: fantastiset kalliomuodostelmat, rikas ja suojeltu eläimistö sekä monipuolinen ja ainutlaatuinen kasvillisuus.

Vain kahden tunnin laivamatkan päässä Phuketista koilliseen sijaitsevat kiehtovat Phang Nga -lahden kalkkikivisaaret. Monet näistä saarista on asumattomia, ja ne odottavat löytäjäänsä!

Erikoisvalmisteisissa kanooteissa, istuen tai makuuasennossa, voit liukua pieniin vuorenseinämässä oleviin luoliin. Taitava kanoottikuljettaja käsittelee melaa niin, että se osuu kirkkaaseen veteen lähes äänettömästi.

Pian käy ilmi, että vuorenseinämä on vain kuori, jonka taakse kätkeytyy laguuni. Useimmat hämmästyvät vuoren jännittävästä sisällöstä. Aika tuntuu pysähtyvän ja tyyni vesi heijastaa peilin tavoin sakean viidakkokasvillisuuden.

Hedelmällisen ja rehevän kasvillisuuden peittämä korkea vuori ympäröi meidät, apinat keinuvat liaaneissa ja kauniit linnut lentelevät ympäriinsä. Hiekkapenkereillä pienet, melkeinpä läpinäkyvät ravut juoksentelevat kiireen vilkkaa kuopasta kuoppaan. Jokaisella saarella on oma erityispiirteensä ja retken aikana tutustumme niistä useampaan.

Iltapäivällä saavumme rannalle, jossa voit uida tai rentoutua ennen kuin on aika ottaa kurssi kohti Phuketia.

Lounas nautitaan laivalla. Kelluntaliivejä lainattavissa.

Hintaan sisältyy:
Kuljetukset, lounas ja juomat laivalla.

Retken kesto:
n. klo 08.00 – 17.00

Opastus:
Englanninkielinen opastus

Hyvä ottaa mukaan:
Uimavarusteet, päähine, aurinkovoidetta (korkeat suojakertoimet) ja kamera.

Muuta:
Retki ei sovellu liikuntaesteisille.

Kaupunkikierros

Kaupunkikierros

Suosittu retki - paljon kulttuuria ja upeita kokemuksia! Retken päätteeksi käymme myös kuuluisilla yömarkkinoilla.

Lue lisää Pienennä

Iltapäivän ja illan aikana tutustumme paikallissävytteiseen Phuketin itäosaan, paikalliseen kulttuuriin sekä huvittelumahdollisuuksiin.

Lyhyen bussimatkan jälkeen saavumme Phuketin vanhimmalle Wat Chalongin temppelille, kuninkaalliselle munkkitemppelille. Wat Chalongin 200 vuotta vanha temppelialue koostuu oikeastaan kolmesta temppelistä, joissa myös käymme. Kierroksen aikana kuulemme myös lisää buddhalaisuudesta sekä buddhalaisten riiteistä ja seremonioista. Saamme myös nähdä kuinka buddhalaiset käyttävät tärkeitä symbolejaan; lootuskukkia, suitsukkeita, kynttilöitä ja lehtikultaa.

Tämän jälkeen jatkamme matkaa maailman suurimpaan korutehtaaseen, jossa on näytteillä kaikkea mahdollista rubiineista helmiin sekä kulta- ja hopeakoruihin. Korutehtaassa käynnin jälkeen lähdemme kiinalaiselle buddhatemppelille, jossa kuulet lisää thaimaalaisen ja kiinalaisen buddhalaisuuden välisistä eroista.

Retken päätteeksi saavumme kuuluisille yömarkkinoille, joilla yleensä ostoshimo iskee ja sitä on lähes mahdotonta vastustaa! Tarjolla on kaikkea mahdollista - vaatteita, kenkiä, laukkuja, koriste-esineitä, musiikkia, ruokaa... Ja hinnat ovat niin edullisia, että tinkiminen tuskin tulee ensimmäisenä mieleen. Täydellinen lopetus antoisalle päivälle!


Hintaan sisältyy:
Kuljetukset.

Ruoka & juomat:
Eivät sisälly hintaan

Kesto:
n. klo 13.00-20.30

Opastus:
Suomenkielinen opastus

Hyvä ottaa mukaan:
Kamera, pitkähihainen pusero ja vähän rahaa. Temppelissä vierailtaessa edellytetään asiallista pukeutumista, eli polvet ja olkapäät tulee olla peitettyinä. Paluumatkalla on hyvä olla lämmin pusero mukana, sillä ilmastoidussa bussissa saattaa tulla kylmä.

Syvänmerenkalastus

Syvänmerenkalastus

Kireitä siimoja! Päivän kalasaalis valmistetaan ruuaksi ravintolassa, ja päivän aikana voit myös ottaa aurinkoa ja käydä uimassa!

Lue lisää Pienennä

Phuketin vedet ovat lämpöisiä ympäri vuoden, joten suuri kalasaalis tällä retkellä on yleensä taattu. Suuntaamme Phuketin eteläpuolelle, kohti Racha Yaita. Matkan aikana, ennen ensimmäiselle pysähdyspaikalle saapumistamme, saamme lyhyen perehdytyksen uistelukalastukseen.

On itsestään selvää, että päivän odotetuin aktiviteetti on kalastus, mutta retken aikana sinulla on mahdollisuus myös tutustua merenalaiseen maailmaan snorklaten. Ankkuroimme veneen myös lähelle rantaa, joten pääset paistattelemaan päivää myös rannalle.

Kaikki retket sisältävät kalastusvälineet sekä lounaan ja virvoitusjuoman. Saaliiksi saadut ruokakalat otetaan mukaan Patongilla sijaitsevaan BierGarten-ravintolaan, jossa niistä valmistetaan illallinen. Illalliselle ovat tervetulleita kaikki kalareissulla mukana olleet. Tarkempi ruoka-aika ilmoitetaan paluumatkalla veneessä.

Kaikissa kalastusveneissä on wc:t ja joissakin aluksissa on jopa ilmastoitu hytti, jossa voi hetken verran levähtää.

Voit hyvin lähteä retkelle mukaan vaikka et innostuisikaan kalastuksesta, mutta haluat viettää mukavan päivän merellä. Kalastusveneet ovat vakuutettuja ja miehistöllä on lisenssit.


Hintaan sisältyy:
Kalastusvälineet, lounas ja ruokajuoma sekä illallinen, mikäli haluat saaliisi valmistettavan retken jälkeen ruuaksi ennen kotiinpaluuta.

Kesto:
n. 08.00-17.00.

Opastus:
Englanninkielinen opastus.

Hyvä ottaa mukaan:
Kamera, aurinkovoidetta, aurinkohattu, vaihtovaatteet ja uimavarusteet.


Bangkok 3 päivää

Bangkok 3 päivää

Käytä tilaisuus hyväksesi ja vieraile lomasi aikana myös koko Aasian eksoottisimmassa suurkaupungissa, Bangkokissa, jota kutsutaan myös nimellä "Enkelten kaupunki".

Lue lisää Pienennä

Bangkokissa pääset kokemaan suurkaupungin sykkeen ja voit aistia samalla sen intensiivisen tunnelman - yötä päivää. Sinulla on hyvää aikaa kierrellä omin päin kaupungilla, voit pysähtyä missä itse haluat ja aikaa jää tietenkin myös ostoksilla käyntiin. Ostosmahdollisuudet ovat valtavat! Tämän jälkeen onkin aika hypätä retkibussin kyytiin ja tutustua kaupungin moniin nähtävyyksiin asiantuntevan oppaan avustuksella.

Hintaan sisältyy:
• Edestakaiset kuljetukset Phuketin ja Bangkokin lentokentille.
• Menopaluu-lentolippu Bangkokiin.
• Kahden yön majoitus keskitason hotellissa ja aamiainen.
• Englanninkielinen opastus.

Kesto:
Kolme päivää ja kaksi yötä. Tarkat ajat saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Opastus:
Englanninkieliset paikallisoppaat.

Hyvä ottaa mukaan:
Yöpymisvarusteet, kamera, hyttyskarkotetta, mukavat vaatteet, hyvät kengät, uimavarusteet sekä rahaa.

Lisämaksulliset Bangkokin retket:

Chao Praya - jokiretki ja illallinen (tiistai)
Tällä retkellä tutustut Bangkokiin kaikkein aidoimmalla tavalla - veneellä. Veneretki joella, paikallisittain klongilla, kestää noin tunnin. Pääset ihmettelemään eksoottista kanaalielämää ja koet aivan uudenlaisen maailman erikoisine väreineen, hajuineen ja valoineen. Kanaalin varrella on viehättävä, paikallinen ravintola, jossa nautimme thaikeittiön erikoisuuksista valmistetun maukkaan illallisen.
Illallinen (ilman ruokajuomia) sisältyy hintaan. Rento pukeutuminen.

Bangkokin aarteet ja kuninkaallinen palatsi (keskiviikko)
Smaragdibuddhan temppeli ja Kultainen Buddha ovat Bangkokin suosituimmat nähtävyydet, ja ne ovat todellisia helmiä kauniista rakennuksista puhuttaessa. Thaimaa on myös tunnettu kauniista safiireistaan ja rubiineistaan. Vierailemme suuressa koruliikkeessä, jossa näemme kuinka kiviä hiotaan ja kauniita koruja valmistetaan. Retki päättyy Bangkokin suurimmalle ostosalueelle. Paluumatka omatoimisesti.
Temppelialueella on tarkat pukeutumissäännöt: polvet, olkapäät ja kantapäät täytyy olla peitettyinä.

Muuta:
Retkille ilmoittaudutaan suoraan agenttimme edustajalle, joka on sinua vastassa Bangkokissa.

Similan Island

Similan Island

Similan Islands on yksi Thaimaan tunnetuimmista saariryhmistä. Saaret tunnetaan kauniista rannoistaan sekä snorklaus- ja sukellusmahdollisuuksista.

Lue lisää Pienennä

Vain tunnin matkan päässä Khao Lakin länsipuolella sijaitseva Similan Islands koostuu yhteensä 11 saaresta, jotka muodostavat kuin helminauhan Andamaanienmereen.

Yhdessä skandinaavioppaamme kanssa ajelemme pikaveneellä merelle ja otamme suunnan kohti saaria. Venematkan aikana meille tarjoillaan hedelmiä ja juotavaa.

Päivän aikana pidetään kaksi uimataukoa, eli pääset suoraan veneestä uimaan ja snorklaamaan upealla riutalla. Sukellusvarusteita, eli räpylät ja maskin, saat lainata ilmaiseksi laivalta. Näillä vesialueilla on runsaasti erilaisia kaloja, kaikkea mahdollista klovnikaloista miekkakaloihin. Hyvällä onnella saatamme nähdä myös suuria merikilpikonnia.

Koh Similanin saarista suurimmalla nautimme lounaaksi thaimaalaisen buffetpöydän antimista. Ruokailun jälkeen sinulla on mahdollisuus omin päin kierrellä saarta, ja voit vaikka kiivetä ylös kallionkukkulalle ihailemaan näköaloja.

Päivän viimeinen pysähdyksemme on eräällä paratiisirannalla, jossa voimme viettää pienen hetken, voit käydä uimassa ja tutustua vielä kerran vedenalaisiin upeisiin maisemiin.

Kun on tarpeeksi paistateltu päivää ja snorklattu, onkin jo aika lähteä paluumatkalle.


Hintaan sisältyy:
Kuljetukset, snorklausvarusteet (räpylät ja maski). Lounas ja laivalla joitain pientä purtavaa sekä virvokkeita.

Kesto:
n. klo 06.00-18.00.

Opastus:
Skandinaavinen opastus.

Hyvä ottaa mukaan:
Kamera, uimavarusteet, aurinkohattu, aurinkovoidetta (korkeat suojakertoimet). Satamasta voit myös ostaa vedenalaisia kameroita. Lämmin pusero on myös hyvä ottaa mukaan, sillä ilmastoidussa bussissa saattaa tulla kylmä.

Kaksi saarta

Kaksi saarta

Lähde rentouttavalle veneretkelle Koh Bonille sekä Koh Heille, jota myös kutsutaan nimellä Coral Island.

Lue lisää Pienennä

Tällä koko perheelle sopivalla retkellä matkaamme pikaveneellä Phuketin eteläkärjestä kohti Andamanmeressä sijaitsevia Koh Bon ja Koh Hei -saaria. Vene kulkee pitkin rannikkoa, jotta voimme matkan varrella ihastella kaunista rantamaisemaa, joka eroaa suuresti Phuketin länsirannikon hiekkarannoista.

Päivän ensimmäisen pysähdyksemme teemme Koh Bonilla, jossa sinulla on aikaa ottaa aurinkoa ja voit nauttia rantaelämästä. Rannalla on aurinkotuoleja sekä kioski, joista voi ostaa virvokkeita. Täydellinen paikka päivän aloitukseksi.

Matkamme jatkuu Phuketin eteläkärjen ympäri Laem Prom Thepistä Nai Harnin lahteen. Täällä sijaitsevat Phuketin rannikon viimeiset koralliriutat. Veneestä voit lainata maskin ja snorkkelin, joten halutessasi voit lähteä tutkailemaan lähemmin riutan värikkäitä asukkeja.

Seuraavaksi on vuorossa Koh Hei/Coral Island, jossa meitä odottaa thaimaalainen lounas. Saarella on runsaasti aikaa ottaa aurinkoa ja uida, ja seikkailunhaluiset voivat lähteä tutkimaan saarta omatoimisesti.

Iltapäivällä, kun aurinko ei enää kuumota niin kovasti, palaamme Phuketiin ja bussi vie meidät takaisin hotelleille.

Hintaan sisältyy:
Kuljetukset, lounas, maski ja snorkkeli.

Retken kesto:
n. klo 08.00 – 17.00.

Opastus:
Skandinaavinen opastus.

Hyvä ottaa mukaan:
Uimavarusteet, päähine, aurinkovoidetta ja kamera.

Sukellus

Sukellus

Phuket on tunnettu hienoista rannoistaan ja kristallinkirkkaista vesistään, joissa on kauniita koralleja ja eksoottisia, värikkäitä kaloja. Mikäli haluat tutustua lähemmin vedenalaisen maailman ihmeisiin, suosittelemme Scandinavian Diversia!

Lue lisää Pienennä

Scandinavian Divers on skandinaavinen sukelluskoulu, jossa on myös suomenkielisiä sukelluskouluttajia. Voit ensin kokeilla sukeltamista uima-altaassa ja sen jälkeen ilmoittautua sukelluskurssille, jossa sinulle opetetaan sukeltamisen alkeet. Tämän jälkeen voit ostaa sukelluskertoja ammattitaitoisen ohjaajan opastuksessa.

PADI Open Water Diver -peruskurssin hinta Thaimaassa on huomattavasti edullisempi kuin Suomessa. Vesi on lämmintä ja ihanaa ja vedenalainen maailma sanoinkuvaamattoman kaunis. Sukeltaminen Thaimaassa on kokemus, jota et hevillä tule unohtamaan!

Lisätietoja Scandinavian Divers -sukelluskoulusta, päivittäisistä sukellusretkistä ja kursseista saat oppaaltasi.

Mikäli olet jo suorittanut sukelluskurssin, voit ottaa osaa jännittäville sukellusretkille.

Scandinavian Diversin toimisto sijaitsee Chalongissa, mutta sinut haetaan omasta hotellistasi.

Hintaan sisältyy:
Kuljetukset

Kesto:
n. klo 08.00–17.00

Opastus:
Skandinaavinen tai englanninkielinen opastus. Suomenkielinen opastus erikseen sovittaessa.

Hyvä ottaa mukaan:
Uimavarusteet, päähine, aurinkovoidetta (korkeat suojakertoimet) ja kamera.