PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Matkakertomukset

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Karon Beach

  ritan_oma 
  15.7.2016

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  5
  Ostokset
  5
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  5

  Thaimaassa riittää aina nähtävää ja koettavaa! Hinnat ei missään päätä huimaa - niin vaatteet, laukut, ruoka ja juoma ovat todella halpaa. Lento on pitkä ja kallis (verrattuna Euroopan kohteisiin), mutta matka haukkuu hintansa, kun kohteessa ei tarvitse paljoa rahaa kuluttaa. Useat myyjät/tarjoilija t puhuvat suomea, joten sopii myös kieltä osaamattomille. Ranta tuntui jatkuvan loputtomiin ja merivesi oli lämmintä kuin linnunmaito. Lämpöä piisasi myös joulukuussa +36C. Tuktukilla ajelu seuraavaan lähimpään kaupunkiin maksoi vain muutaman euron. Aktiviteettejä oli tarjolla jos ja minkälaisia - tekemistä löytyy varmasti kaikille!

  Lue lisää

  Matkan ajankohta joulukuu 2006

  Kommentoi matkakertomusta
 • Karon Beach

  johanna.kataikko 
  5.1.2015

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  5
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  4

  Päätin mieheni kanssa,joka ei ole koskaan aikaismmin matkustanut edes lentokoneessa lähteä 2vko enen joulua Karonille,jossa itse kävin 1. kerran tämän vuoden helmikuussa.
  Ihastuin karoniin totaalisesti,sen iloisiin ihmisiin ja toki edullisiin hintoihin,nähtävyyksiin,kauneuteen ja ruokaan ja tietenkin siihen ilmastoon j lämpöön,joka teki "ihmeitä" sairaudelleni,kuten nytkin....
  Miehelleni lentomatka oli koettelemus,tietty 1. matka ja heti kaukomatka,no jalathan olivat kuin elefanttitautiell.. ,)) No kyllä ne siitä normalisoituiva,kun viimein pääsimme veteen. Siellä hän sitte joutuikin kunnon "pesuoneisiin",koska en kertonut mainingeista,joita siellä oli ; ) Oli ainakin hauskaa.
  Hotelimme oli Phuket Ocean Resort,jossa on valtaisa aamupala,jolla jaksaa iltaan saakka!! Hotelli on myös mukavan suuri monine altaineen.Itse olimme vitos kerroksessa,josta oli kauniit näkymä niin merelle,kuin kaupungillekin.Rantaan ei ollut matkaa kuin 300m,mutta lähin allas oli ihan lähellä.Ylin allas olikin rauhallisin.
  Toisena päivänä meidät tietysti "kaapattiin" hotelliketjun jäsenesittelyyn,mutta ei se oikeastaan haitannut.Matka Patongille juomineen kaikkineen,oli ilmaista : ) Rantapäivä siirtyi seuraavalle päivälle. Kävimme myös Phuket Zoossa,jossa miehenikin uskalsi koskea Tiikeriin ja nousi jopa norsun selkään,mutta käärmeeseen ei todellakaan,Katsoimme huikean Krokotiili shown,tutustuimme Orankiin ja muihin eksoottisiin eläimiin.
  Yhtenä päivänä kävimme tucilla Patongila Jugceylonissa shopailemassa ja söimme myös burger Kingit. Minulla sattui oleman syntymäpäivät,joten silloin menimme Katalle ja tietysti syömään jo välistä lihapullia ja muusia,ja oli kyllä hyvää,vaikka Thai ruokakin on hyvää ja kevyttä. samalla siemailimme anansdrinkit ja kävimme Dinoparkissa.Joka ilta oli kovia ukkoskuuroja ja yhtenä markkina iltana saatiin sitten osamme oikein kunnolla....Kövimme katsomassa myös Aasialaisen Elviksen, aika hienosti lauloi,ja me toivoimme kappaleita,koska paikka oli täynnä venäläisiä,jotka eivät taineet tietää yhtään Elviksen kappaletta ja me huutelimme niitä vuoron perään.Hän myös lauloi polvillaan minua kädestä pitäen minulle "love me tenderin". Matkamme oli todella leppoisa,kiireetön ihana,täynnä uusia makuja ja elämyksiä : D Vaikka mieheni ei ole lämpimän ihmisiä todellakaan,niin vei Thaimaa jalat alta häneltäkin,joten tässä toiveissa uusi matka takaisin parantavaan paratiisiin.Jäi vielä monta nähtävyyttä näkemättä : )

  Lue lisää

  Matkan ajankohta joulukuu 2014

  Kommentoi matkakertomusta
 • Karon Beach

  posti 
  28.12.2014

  Palkitsin itseni 30 yrittäjävuodesta viettämällä kaksi viikkoa ennen joulua auringossa. Matkaseuralaiseksi kelpuutin vain mieheni, jonka seurassa voin olla aivan oma itseni, laiska liikuskelija ja hiljainen pohdiskelija.

  Kohde valkkautui edellisten kokemusten perusteella. Phuketin Karon Beachin Best Western Phuket Ocean Resort-hotelli oli juhlavuoteni arvoinen valinta. Erittäin siisti, hyvin hoidettu puutarha, hyvä aamupala ja mikä parasta, erittäin palvelualtis ja ystävällinen henkilökunta. Hotellissa kaiken kruunasi neljännen kerroksen huoneemme, panorama näkymällä meren yli.
  Merinäkymä oli parasta, mitä saatoin lomakodistamme toivoa. Auringon säteiden hiipuminen meren ääriviivan taakse, olivat päivän kohokohta. Ja miten ihanaa olikin nousta aikaisin aamulla katsomaan valon lisääntymistä, parvekkeelta. Eikä palentanut yhtään. Ei paleltanut silloinkaan, kun satoi. Oli koko ajan lämmin olo. Se tuntui hyvältä.

  Kävelimme paljon. Istuimme pitkiä hetkiä paikoillamme. Löysimme pieniä paikallisia paikkoja, joista seurata ohikulkijoita, luontoa. Olimme hiljaa. Ihan vain olimme. Pysäytimme ajan. Oli lämmintä.

  Ainut huolenaiheemme oli matkakohteemme roskaisuus. Merenranta oli täyttynyt muovi- ym. jätteestä. Avo-ojat työntävät mereen mustaa lietettä. Tuli kaksijakoinen olo. Me kaukaa lämpöön lentäneet, samallako me sotkemme paratiisin. Toivoimme yhteisöllistä heräämistä luonnon puolesta. Sitä emme saa menettää.

  Loma lämmössä teki tehtävänsä. Otsanahka suoristui, vatsanympärys paisui ja mieli oli ihmeen raukea. Tietoisesti valitsimme lomallemme olotilan ilman nettiyhteyksiä ja kännyköitä. Nykyaikana vahva päätös. Mutta kannatti.

  En yleensä kaipaile lomakohteiden tai hotellihenkilökunnan perään. He tekevät työtään meidän lomalaisten eteen, jotta viihtyisimme. Mutta nyt jonkinlainen hento haikeus oli lähtömme hetkessä. Vanhenenko vai oliko lomani koko paketti niin onnistunut, jotta pieni päätös tulla uudelleen, oli tehty jo matkalla lentokentälle. Kohti jouluista kotia.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta joulukuu 2014

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 12345616