PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Matkakertomukset
Järjestelmävirhe.
Kokeile myöhemmin uudelleen ja tarvittaessa ota yhteyttä.

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Ao Nang

  Piia 
  31.1.2016

  Olimme yhdistelmämatkalla Koh Lanta-Ao Nang tammikuussa 2016. Koh Lanta oli mukavan rento saari, josta löytyi kyllä menomestojakin jos sellaisia kaipasi. Hotellimme oli Lanta Pura Beach Resort, joka oli ehdottomasti parempi kuin mitä matkakertomuksista sai ennakkoon lukea. Sijainti, hotelli, aamupal a, ranta.. kaikki oli ok. Toinen viikko vierähti jo entuudestaan tutussa Ao Nangissa, joka on oma suosikkipaikkani edelleen. Asuimme Ananta Burin Resortissa, joka oli siisti ja kaunis hotelli ihan kivalla sijainnilla. Mutta hotellin ravintola Buddy oli aivan surkea, valitettavasti. Laskutus ei sujunut, kielitaito oli työntekijöillä heikko (joskin sama vaiva on monessakin paikassa Thaimaassa), tuli turhaa sekaannusta. Aamupala-buffet oli ihan ala-arvoinen; jatkuvasti pöydät notkuivat tyhjinä eikä loppuneita tuotteita tuotu lisää edes pyytämällä. Eräänä aamuna menin aamiaiselle 20min sen alkamisen jälkeen ja jo silloin oli sama ongelma; ei ollut mitään syötävää. Vähän harmitti koska siitä aamiaisesta oli myös maksettu. Onneksi loma oli muuten onnistunut eikä Ao Nang pettänyt taaskaan, tekemistä löytyi joka päivälle ja jäi tunne että vielä on tultava uudestaan.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta tammikuu 2016

  Kommentoi matkakertomusta
 • Ao Nang

  tosterlu 
  3.1.2016

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  5
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  3

  Olimme joulun aikana Krabilla Ao Nangissa. Maisemat olivat huikeita;erityisesti saaret ja meren ranta. Hotellimme oli Buri Tara, jossa henkilökunta oli todella ystävällistä ja ilmapiiri oli mukava kaikin puolin. Aamupala oli runsas ja herkullinen. Jonkin verran yöllä häiritsi naapurihuoneen venäläis ten kovaääninen juhlinta. Korvatulppien kanssa nukkuminen onnistui kuitenkin hyvin.
  Joulumarkkinat Krabin kaupungissa ja alennusmyynnit Voguen kauppakeskuksessa olivat hauska kokemus. Kyllähän sieltä löytyi tietty monenlaista tuliaista kotiinpäin vietäväksi.
  Ruokailemassa kävimme monenlaisissa paikoissa. Isojen valomainosten ravintolassa ruoka ja palvelu oli kallimpaa ja huonompaa kuin pikkuruisessa paikassa. Kävimme yhdessä pikku paikassa kolme kertaa ja kalaruuat (esim.valkoinen napsija paistettuna kokonaisena paikallisilla yrteillä 350B)olivat tosi maukkaita.
  Kävimme Tjäreborgin Päivä thaimaalaisena retkellä ja viiden saaren veneretkellä. Erityisesti saariretki oli ihan loistava. Aurinkoa, valkoista hiekkaa ja sinivihreää merta koko päivän ajan. Näimme apinoita ja jopa varaanin piknikpöytämme alla odottelemassa makupaloja!
  Voin suositella lämpimästi Krabia myös ei sukeltelijoille. Ilmasto on trooppisen lämmin, hedelmät mehukkaita ja paikalliset ihmiset oikeasti ystävällisiä.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta joulukuu 2015

  Kommentoi matkakertomusta
 • Ao Nang

   
  22.12.2015

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  5

  Olimme parin viikon reissulla Krabin Ao Nangissa marras-joulukuussa 2015. Majoituimme Deevana Plaza hotellissa, joka oli mielestäni erittäin siisti ja tasokas. Hotelli sijaitsi hieman "syrjässä", pienen kävelymatkan päässä lähimmästä rannasta (n.500m) sekä hyvät ostospaikat/parempi ja siistimpi rant a olivat lyhyen tuktuk tai mopotaksi ajomatkan päässä. Hotellilta oli joka päivä ilmaisia autokyytejä paremmalle ja siistimmälle rannalle sekä Hilltop nimiseen ravintolaan korkean kukkulan päällä.

  Paikkana Ao Nang on mukavan kokoinen: ei liian pieni eikä liian iso. Erilaisia aktiviteettimahdollisuuksia on runsaasti. Erityisesti saarikierroksilla kannattaa käydä! Pääkävelykadulla on paljon mm. putiikkeja, kauppoja ja ravintoloita, joissa on laajat valikoimat. Monissa putiikeissa on myynnissä samaa tavaraa, kannattaa käydä kyselemässä ja vertailemassa hintoja. Isoja tavarataloja/ostoskeskuksiakin on muutama, jos kaipaa hieman vaihtelua.

  Kävimme Poda nimisellä saarella, jonne oli n.20min matka pitkähäntäveneellä. Saarikierroksille kannattaa lähteä jo ihan aamusta, koska silloin saarilla ei ole vielä tungosta. Kannattaa varautua myös n.100-200 bahtin maksuihin saarilla (maksuilla pidetään mm. saarien puhtaudesta huolta). Omat roskat täytyy viedä mukanaan pois. Kävimme myös kuumilla lähteillä sekä Emerald poolissa. Ne sijaitsevat hieman yli tunnin ajomatkan päässä hotelliltamme. Kuumat lähteet olivat mielenkiintoisia ja niissä sai olla 15-20 minuuttia kerrallaan. Kokemusta latisti hieman monien työkoneiden äänet ja paikan keskeneräisyys. Emerald pool oli kaunis viidakkomainen paikka, jossa sai pulahtaa uimaan turkoosissa "lammessa". Hyvät ja mukavat kävelyengät on pakollinen varuste, sillä kävelyä soratiellä/viidakossa on tiedossa.

  Hotellin läheisyydessä olevat kauppiaat eivät suostuneet alentamaan ollenkaan hintoja, mikä ihmetytti meitä kovasti. Purkitettuja lastenruokia on todella tai lähes jopa mahdotonta löytää. Rannat hotellien äärellä eivät ole parhaimmassa mahdollisessa kunnossa. Rannoilla ei ole mm. roskiksia vaan roskat täytyy itse viedä pois. Tupakoinnin suhteen Thaimaa on kiristänyt säädöksiään, mm. ravintoloissa ja tuktukeissa ei saa polttaa ja rangaistuksena on 5000 bahtin sakko. Ihastuimme Lae Lay Grill nimiseen ravintolaan, joka sijaitsee samalla kukkulalla kuin Hilltop ravintola. Molemmissa ravintoloissa on upeat näköalat ja tasokas ruoka/palvelu.

  Kokonaisuudessaan Ao nang on viihtyisä lomapaikka, jossa luonto on lähellä. Kohde sopii mielestäni kaikille. Suosittelen Krabia lämpimästi!

  Lue lisää

  Matkan ajankohta joulukuu 2015

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 12345610