Matkakertomukset

Lue matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Ao Nang

  juki1955 
  11.1.2015

  No Heips kaikki Krabin ystävät.
  Olen käynyt Krabilla jo useita kertoja ja pidän paikasta sen rennon tunnelman ja rauhallisen rytmin vuoksi, siksi sinne aina palaan, niinkuin nyt vuonna 2014 kaksi kertaa, helmikuussa ja nyt taas joulun tienoissa.
  Nyt sitten oli se ensimmäinen kerta jolloin matkatoimist o meni ja teki pohjanoteerauksen, tai jopa senkin alle, anteeksi vaan"Tjäreborg", mutta nyt meni hommat pieleen.
  Katselimme innoissamme kuvia hotelli Emerald Garden Resortista, että onpa kivan näköistä ja kuvien huoneet aivan ihania, ja eikun rakkaan tyttöystävän kanssa lipunostoon ja sillä tavalla joulua karkuun lämpöiseen hienoon Thaimaaseen. Sitten matkaan, ja "jumalat" ovat siunanneet matkamme, meidät buukattiin bisnesluokkaan, jostain käsittämättömästä syystä, ja niinpä matkustimme Krabin kentälle ihan "herroiksi", aah tätä lomaa!
  Mutta sitten..hotelliin, kaikki hyvin siihen asti kun pääsimme huoneeseen, vastaan iski valtava ja kamala maakellarin "käry", voihan hitski!
  Huone jonka olimme saaneet oli muurien ympäröimä ja näkyvyys ikkunoista suoraan romukasoihin ja jätekasoihin jotka oli kasattu huoneen ja muurin väliin. Sitten huonetta vaihtamaan, jonka sitten teimme kolme kertaa joukossa oli yksi superiorhuone ja kaikissa sama epämiellyttävä haju ja hirvittävä epäsiisteys huoneiston ympärillä, siis järkytyimme.
  Mikään ei vastannut esitteen kuvia ja kehumisia.
  Huoneet olivat kaikki järjestään ala-arvoisia, nuhruisia ja haisevia.
  Aloimme vaatia hotellin vaihtoa, joka järjestyi erilaisten mutkien ja oppaiden avustuksella jo seuraavaksi päiväksi. Jouduimme pulittamaan vaihdosta 3000 bathia, jota en ymmärrä, matkatoimiston virheellisten hotellitietojen syytä koko homma.
  Saavuimme tuk-tukilla Buri Taraan seuraavana aamupäivänä ja tutut respan tytöt ottivat meidät iloisesti vastaan, siis kaikki hyvin.
  Tämä episodi oli minun ja tjäreborin viimeinen yhteinen tapaaminen, olen pettynyt matkatoimistoon ja sen hotellitietoihin jotka olivat aivan väärät, ja jopa harhaanjohtavat. terv Jukka.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta joulukuu 2014

  Kommentoi matkakertomusta
 • Ao Nang

  sari.klingberg 
  1.6.2014

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  4

  Matkustin mieheni kanssa Thaimaan Ao Nangiin, löysimme ihanan paratiisin Orange Tree House; oma bungalowi, hinta 400 bathia/vrk! Menimme keskustaan ostoksille, ruokailemaan jne. Mieheni meni pankkiautomaatille; ja se kone tietenkin imaisi kortin! Kys kortilla oli koko matkakassamme! Pankit olivat ki inni, vaihdoin viimeisen 20 euroa, ts olimme lähes PA! Intialaisen ravintolan ns sisäänheittäjä pysäytti minut, kysyi paljonko tarvisisin rahaa. Luulin asiaa vitsiksi, mutta kun Hän otti taskustaan 1000 bathia, niin sanoin tarvivani ne kaikki, ja Hän antoi ne minulle! Lupasimme tulla maanantaina Heidän ravintolaan syömään ja maksamaan rahan takaisin. No, miehelläni jäi sinne pankkiautomaatille muovipussi, missä oli shortsit, kengät yms ja kännykkä! Kun Suomessa oli ma vihdoin aamupäivä, mieheni kummityttö viesti kännykkääni siirtävänsä tililleni meille rahaa! Menimme pankkiin, sitten intialaiseen ravintolaan. Tilasimme ruuat, tarjoilija tuli luoksemme mukanaan mieheni muovipussin! Annoimme tarjoilijalle kunnon tipit kiitosten kanssa, samoin sisäänheittäjälle tonnin korkoineen kiitosten ja halausten kanssa! Viimeinen kommellus; maksoimme lähtöpäivän iltana paratiisimme laskun, se kun olikin 2400 bathia/vrk 400 bathin sijaan! Lasku oli 29t bathia, meillä vain 23t bathia, ja Johtaja antoi alennusta 6t bathia! Varasin tänään meille Teidän Tjareborgin joulukuun valmiin 2.en viikon matkapaketin, sekä samanlaisen ystäväpariskunnallemme.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta tammikuu 2014

  Kommentoi matkakertomusta
 • Ao Nang

  kati.joutsenkunnas 
  3.2.2014

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  3

  Täytyy sanoa että pidän Ao Nangista (Krabilla) paikka on pieni ja rauhallinen. Toista kertaa jo siellä...ainut miinut mikä tulee että ihania saaria kuten Boda pitäisi nyt viimeistään ryhtyä siivoamaan.
  Joka tapauksessa suosittelen lämpimästi !

  Matkan ajankohta tammikuu 2014

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 1234568