Matkakertomukset

Lue matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Ao Nang

  sari.klingberg 
  1.6.2014

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  4

  Matkustin mieheni kanssa Thaimaan Ao Nangiin, löysimme ihanan paratiisin Orange Tree House; oma bungalowi, hinta 400 bathia/vrk! Menimme keskustaan ostoksille, ruokailemaan jne. Mieheni meni pankkiautomaatille; ja se kone tietenkin imaisi kortin! Kys kortilla oli koko matkakassamme! Pankit olivat ki inni, vaihdoin viimeisen 20 euroa, ts olimme lähes PA! Intialaisen ravintolan ns sisäänheittäjä pysäytti minut, kysyi paljonko tarvisisin rahaa. Luulin asiaa vitsiksi, mutta kun Hän otti taskustaan 1000 bathia, niin sanoin tarvivani ne kaikki, ja Hän antoi ne minulle! Lupasimme tulla maanantaina Heidän ravintolaan syömään ja maksamaan rahan takaisin. No, miehelläni jäi sinne pankkiautomaatille muovipussi, missä oli shortsit, kengät yms ja kännykkä! Kun Suomessa oli ma vihdoin aamupäivä, mieheni kummityttö viesti kännykkääni siirtävänsä tililleni meille rahaa! Menimme pankkiin, sitten intialaiseen ravintolaan. Tilasimme ruuat, tarjoilija tuli luoksemme mukanaan mieheni muovipussin! Annoimme tarjoilijalle kunnon tipit kiitosten kanssa, samoin sisäänheittäjälle tonnin korkoineen kiitosten ja halausten kanssa! Viimeinen kommellus; maksoimme lähtöpäivän iltana paratiisimme laskun, se kun olikin 2400 bathia/vrk 400 bathin sijaan! Lasku oli 29t bathia, meillä vain 23t bathia, ja Johtaja antoi alennusta 6t bathia! Varasin tänään meille Teidän Tjareborgin joulukuun valmiin 2.en viikon matkapaketin, sekä samanlaisen ystäväpariskunnallemme.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta tammikuu 2014

  Kommentoi matkakertomusta
 • Ao Nang

  kati.joutsenkunnas 
  3.2.2014

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  3

  Täytyy sanoa että pidän Ao Nangista (Krabilla) paikka on pieni ja rauhallinen. Toista kertaa jo siellä...ainut miinut mikä tulee että ihania saaria kuten Boda pitäisi nyt viimeistään ryhtyä siivoamaan.
  Joka tapauksessa suosittelen lämpimästi !

  Matkan ajankohta tammikuu 2014

  Kommentoi matkakertomusta
 • Ao Nang

  katja-mannikko 
  3.1.2014

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  2
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  4

  Vietimme 2vkoa hotelli Peace Lagunassa marraskuun lopulta joulukuun alkuun delux-bungalowissa. Huone oli siisti, mutta hieman kulunut. Matkatoverit asuivat normi hotellihuoneessa joka oli vaatimaton, mutta kelpas ihan käyttötarkoitukseen; nukkumiseen. Hotellin sijainti hyvä; lähellä kaikkea mutta me lu ja vilske ei kuulunut hotellin alueelle. Rauhallista hotellissa oli kun siellä oltiin, sopii varmasti niin lapsiperheille kuin pariskunnille/kaveriporukoille loistavan sijanninkin ansiosta! Aamupala oli runsas ja maistuva, ja sen kerran kuin siellä lounasta syötiin saatiin kans ihan hyvää ruokaa.
  Ao Nangissa lukuisa määrä ravintoloita, josta huonoa ruokaa ei saatu kertaakaan kahden viikon aikana vaikka kaikenlaista kokeiltiin. Hyvää ja halpaa sai "kärrykojuista", syömistä ihan riittävästi niistäkin. Vatsatautiin ei sairatunut kukaan matkan aikana! Iltapaikkojakin löytyi useampia joissa monessa elävää musiikkia, muutama yökerho joissa ei käytykään. Reaggea-baaria löytyi usempikin, kaikissa mahtavia esiintyjiä ja henkilökunta mukavia. Tavara/vaatekojuja on sitten kadut täynnä, rantamekkoja ym turistikrääsää löytyy joka nurkasta. Tinkaamalla halpaakin saa. Käytiin myös Krabi Townissa vouge-ostoskeskuksessa sekä Tesco Lotus ostarissa, paljon oli tavaraa mutta ei oikeen meitä innostanut mikään...
  Ao Nangissa ihan siisti ranta, kaupiatten kanssa vain pitää huumorintajua löytyä sielläkin välillä hieman enemmänkin. Retkijärjestäjiä löytyy pitkin rantatietä, saarikierroksilla käytiin useamman kerran pitkähäntäveneillä. Tiikeritemppeliin kiipeäminen myös mieleenpainuva kokemus, kuumat lähteet ja Emerald pool oli niin täynnä väkeä kuin siellä käytiin jottei kehumistakaan ole.
  Skootterit vuokrattiin muutamaksi päiväksi (5€ Vrk), ja se oli kyl kannattavaa kunhan liikenteeseen tottui. Niillä sai kierrellä kyliä ja rantoja, ja paljon halvemmalla kuin takseilla tai tuktukeilla! Kaiken kaikkiaan hyvä matkakohde, mukavaa löhöilyä mutta tekemisiäkin riittää. Paljon jäi vielä näkemättä mutta ehkä sitten toisella kertaa :)

  Lue lisää

  Matkan ajankohta joulukuu 2013

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 1234568