Matkakertomukset

Lue matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Palkitsemme neljä kertaa vuodessa parhaan matkakertomuksen 1000 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Ao Nang

  kati.joutsenkunnas 
  3.2.2014

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  3

  Täytyy sanoa että pidän Ao Nangista (Krabilla) paikka on pieni ja rauhallinen. Toista kertaa jo siellä...ainut miinut mikä tulee että ihania saaria kuten Boda pitäisi nyt viimeistään ryhtyä siivoamaan.
  Joka tapauksessa suosittelen lämpimästi !

  Matkan ajankohta tammikuu 2014

  Kommentoi matkakertomusta
 • Ao Nang

  katja-mannikko 
  3.1.2014

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  2
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  4

  Vietimme 2vkoa hotelli Peace Lagunassa marraskuun lopulta joulukuun alkuun delux-bungalowissa. Huone oli siisti, mutta hieman kulunut. Matkatoverit asuivat normi hotellihuoneessa joka oli vaatimaton, mutta kelpas ihan käyttötarkoitukseen; nukkumiseen. Hotellin sijainti hyvä; lähellä kaikkea mutta me lu ja vilske ei kuulunut hotellin alueelle. Rauhallista hotellissa oli kun siellä oltiin, sopii varmasti niin lapsiperheille kuin pariskunnille/kaveriporukoille loistavan sijanninkin ansiosta! Aamupala oli runsas ja maistuva, ja sen kerran kuin siellä lounasta syötiin saatiin kans ihan hyvää ruokaa.
  Ao Nangissa lukuisa määrä ravintoloita, josta huonoa ruokaa ei saatu kertaakaan kahden viikon aikana vaikka kaikenlaista kokeiltiin. Hyvää ja halpaa sai "kärrykojuista", syömistä ihan riittävästi niistäkin. Vatsatautiin ei sairatunut kukaan matkan aikana! Iltapaikkojakin löytyi useampia joissa monessa elävää musiikkia, muutama yökerho joissa ei käytykään. Reaggea-baaria löytyi usempikin, kaikissa mahtavia esiintyjiä ja henkilökunta mukavia. Tavara/vaatekojuja on sitten kadut täynnä, rantamekkoja ym turistikrääsää löytyy joka nurkasta. Tinkaamalla halpaakin saa. Käytiin myös Krabi Townissa vouge-ostoskeskuksessa sekä Tesco Lotus ostarissa, paljon oli tavaraa mutta ei oikeen meitä innostanut mikään...
  Ao Nangissa ihan siisti ranta, kaupiatten kanssa vain pitää huumorintajua löytyä sielläkin välillä hieman enemmänkin. Retkijärjestäjiä löytyy pitkin rantatietä, saarikierroksilla käytiin useamman kerran pitkähäntäveneillä. Tiikeritemppeliin kiipeäminen myös mieleenpainuva kokemus, kuumat lähteet ja Emerald pool oli niin täynnä väkeä kuin siellä käytiin jottei kehumistakaan ole.
  Skootterit vuokrattiin muutamaksi päiväksi (5€ Vrk), ja se oli kyl kannattavaa kunhan liikenteeseen tottui. Niillä sai kierrellä kyliä ja rantoja, ja paljon halvemmalla kuin takseilla tai tuktukeilla! Kaiken kaikkiaan hyvä matkakohde, mukavaa löhöilyä mutta tekemisiäkin riittää. Paljon jäi vielä näkemättä mutta ehkä sitten toisella kertaa :)

  Lue lisää

  Matkan ajankohta joulukuu 2013

  Kommentoi matkakertomusta
 • Ao Nang

  siru.paananen 
  14.4.2013

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  5

  Olimme joulukuussa 2012 lomalla Thaimaassa ensimmäistä kertaa. Loma oli erittäin onnistunut. 2 loma viikon aikana riitti tekemistä ja ihan joka paikassa ei edes kerennyt käydä.
  Tiger Gavea suosittelen jokaiselle, se on mahtava tunne kun noussut kaikki raput ylös.
  Hotelli oli erittäin lapsiystävälline n, altaat puhtaat ja siivous pelasi hyvin.
  Isona plussana lasten leikkipuistoalue.
  Aamupala oli monipuolinen, paljon erilaisia hedelmiä croisantteja yms. Hotelliin olimme todella tyytyväisiä. Suosittelen kaikille.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta joulukuu 2012

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 1234568