Lentoyhtiöiden tarjoamat lisäpalvelut


Thomas Cook Airlines

Voit tilata lennoilleverovapaita tuotteita, tarjolla on satoja edullisia tuotteita. "Ota 4 maksa 3" -tarjous koskee kaikkia tuoksuja ja kosmetiikkatuotteita! Matkaopas-lehden (elo-syyskuu 5/2009) vertailussa Thomas Cook Airlinesin taxfreehinnat osoittautuivat lomalentoyhtiöiden edullisimmiksi. Tilaamasi tuotteet toimitetaan valmiiksi istuinpaikallesi lentokoneeseen.
Tilaa verovapaita tuotteita

Voit ostaa etukäteen tietyn istumapaikan lentokoneesta sekä lisäkiloja matkatavaroille. Tietyn paikan voi varata myös mukavuusluokissa. Istuinpaikat ja lisäkilot on tilattava viimeistään viisi (5) päivää ennen matkalle lähtöä. Thomas Cook Airlinesin Airshoppeniin voit myös soittaa (arkisin klo 09.00 - 17.00) puh. 09-56582727.
Huom! Thaimaan lennoille ei ole mahdollista ostaa lisäkiloja.
Tilaa lisäpalveluita lennolle

Voit myös ilahduttaa matkalle lähteviä ystäviäsi tai matkakumppaneitasi tilaamalla lennolle shamppanjaa hintaan 40,- (75 cl samppanjapullo ja snackseja). Shamppanjaa voi tilata ainoastaan Helsingistä lähteville lennoille. Tilaus tulee tehdä viimeistään neljä (4) päivää ennen lentoa joko puhelimitse 09 5658 2727 tai allaolevan linkin kautta. Jos shamppanjan tilaaja matkustaa itse samalla lennolla, suoritetaan maksu lennolla. Mikäli shamppanjan tilaaja ei itse ole mukana lennolla, lähetetään hänelle lasku kotiin.
Tilaa shampanjaa lennolle

Thomas Cook

Finnair lomalennot

Voit tilata etukäteen taxfree-tuotteita. Voit myös ostaa tietyn istumapaikan, lisäkiloja matkatavaroille tai vaikkapa juhla-aterian lennolle. Voit myös maksaa golflaukun tai muun erikoismatkatavaran kuljetuksen etukäteen.
Tilaa Taxfree-tuotteita
Tilaa lisäpalveluita lennolle

Norwegian

Voit tilata tietyn istumapaikan koneeseen, varata lisämatkatavaroita tai erikoismatkatavaroita, tai lisäkiloja matkatavaroille. Tilaukset voi tehdä aikaisintaan 60 päivää ennen lähtöä.
Tilaa lisäpalveluita lennolle.

Evelop Airlines

Voit ostaa etukäteen tietyn istumapaikan lentokoneesta tai tilata taxfree-tuotteita lennoille.
Tilaa Taxfree-tuotteita lennolle
Tilaa lisäpalveluita lennolle

Freebird

. Taxfree-tuotteita voit tilata aikaisintaan 30 päivää ennen lähtöä. Voit ostaa myös tietyn istumapaikan lennolle, kuljetuksen erikoismatkatavaralle tai lisäkiloja matkatavaroille.
Tilaa Taxfree-tuotteita
Tilaa lisäpalveluita lennolle

SAS lomalennot

Taxfree tuotteita voi tälle lennolle tilata Holidaytaxfreen kautta aikaisintaan 30 vuorokautta ennen lähtöä. Lennolle voi myös varata tietyt istumapaikat.
Tilaa lisäpalveluita tai Taxfree-tuotteita

Primera Air

Taxfree-tuotteita tilattavissa etukäteen. Lennolle voi myös varata tietyt istumapaikat. Palvelut ovat varattavissa 90-2 vrk ennen matkaa.
Tilaa lisäpalveluita tai Taxfree-tuotteita