PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Matkakertomukset

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Protaras

   
  8.8.2016

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  5

  Saavuimme tänään Kyprokselta Suomeen ja ajattelin että heti täytyy käydä kirjoittamassa matkastamme. Matkustimme mieheni kanssa kahdestaan ja nuoresta iästämme huolimatta kaipasimme lomaltamme eniten rauhallista rentoutumiseen keskittyvää lomaa ja sitä saimme. Hotellimme oli Smartline Lantiana Garde ns. Perushotelli, siisti, hyvä sijainti, viihtyisän siitä teki erittäin mukava henkilökunta. Hotellilta kävelee rannalle ja keskustaan 5 minuuttia. Ranta on hyvin kaunis kirkas vetinen ja rannan tuntumasta löytyy ravintoloita joista saa pietä purtavaa ja juomaa. Iltaisin viihdyimme keskustassa, jossa mukavia istuskelu ravintoloita, ei niinkään bilepaikkoja, mutta niitä emme kaivanneetkaan. Ruokapaikoista haluan erityisesti nostaa esille Marcello's Italian Restaurant, jossa kävimme viikon aikana kolmesti, pizzat, pastat ja jälkiruoat olivat todella hyviä sekä palvelu oli erittäin ystävällistä. Toinen hyvä ravintola oli Tower House jossa ei myöskään ollut moittimista, hyvä ruoka ja palvelu.

  Olimme lomalla kuumimpaan aikaan, eli jos et viihdy auringossa makoillen ja haluat paljon päivisin puuhastella, ajankohta heinä/elokuun vaihteessa on sinulle liian kuuma Kyproksella. Me lähdimme lämpöä hakemaan ja sitä saimme.
  Ihana loma kaiken kaikkiaan ja lämmöllä suosittelen Kyprosta ja Protarasta matkakohteeksi!

  - Pariskunta 23v ja 25v

  Lue lisää

  Matkan ajankohta elokuu 2016

  Kommentoi matkakertomusta
 • Protaras

   
  11.8.2015

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  3

  Oli hyvä loma hotellissa Smartline Protaraksella! Hyvä palvelu ja hyvä ruoka! Mutta allas oli ahtas ja epäsiisti, onneksi meri oli lähellä :)

  Matkan ajankohta heinäkuu 2015

  Kommentoi matkakertomusta
 • Protaras

  tiina.korpelainen87 
  5.8.2015

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  4

  Häämatkamme suuntautui Kyproksen upeisiin maisemiin, tarkemmin ottaen Protarakseen. Noin viisi vuotta sitten olin itse käynyt Ayia Napassa, joka tunnetaankin enemmän nuorison keskuudessa. Häämatkaltamme haimme kuitenkin rauhaa ja rentoutumista. Protaras oli oikea vaihtoehto!

  Toukokuun loppupuolelle sijoittunut matkamme oli kaiken kaikkiaan upea! Ei liian lämmin, vaikka päivisin saattoi lämpötila jo nousta yli 30 asteeseen. Hotellinamme toimi Smartline Protaras. Hotelli oli noin vuosi sitten remontoitu ja huoneet olivat todella siistit. Meillä oli hotellissamme All Inclusive, joka oli myös meille ensimmäinen kerta. Ajattelimmekin häämatkalla tehdä jotain erilaista, kun yleensä olemme ns. budjettimatkalaisia. Ruuat vaihtelivat sopivasti päivittäin vaikkin muutaman kerran illastimme Protaraksen keskustassa. Hotelli oli täynnä ja allas täyttyikin jo aamupalalla, joten jos halusit altaalle, täytyi sinun olla ripeä. Smartline Protaras oli n. 2km päässä itse Protaraksen keskustasta mutta matka taittui hyvin paikallisbusseilla, jotka menivät noin 15min-30min välein. Bussipysäkki oli noin 300m päässä hotellista.

  Kaiken kaikkiaan upea ja rentouttava matka! Suosittelen Protarasta, jos haluat lomaltasi rauhaa ja rentoutumista!

  Lue lisää

  Matkan ajankohta toukokuu 2015

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 12345613