Matkakertomukset

Lue matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Palkitsemme neljä kertaa vuodessa parhaan matkakertomuksen 1000 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Protaras

  janina.leino 
  16.10.2013

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  4

  Lähdimme perheen kesken matkalle äkkilähdöllä Protarakseen lokakuun ensimmäisellä viikolla. Matka oli lasten (5-ja 8 -vuotiaat) ensimmäinen matka etelään. Protaras valikoitui kohteeksemme, koska paikka vaikutti hyvältä lapsiperheen lomaa ajatellen. Valinta osui nappiin ja vietimme ihanan loman uiden ja auringosta ja hyvästä ruuasta nauttien. Hotellimme oli Rising Star, joka osoittautui myös hyväksi valinnaksi. Ruoka oli aivan ihanaa ja saimme nauttia siitä jopa kolme kertaa päivässä, koska olimme varanneet Family Garden Inclusiven. Hotellissa sai ruokailla ulkoterassilla tai sisällä, mutta mahtavan hieno merinäköala houkutti meidät ruokailemaan aina ulkosalla. Hotelli tosiaan oli aivan meren rannalla ja altaalta oli helppo käydä välillä myös meressä uimassa turkoosin sinisessä ja todellä lämpimässä vedessä. Tjäreborgin maskottien, Lollon ja Bernien, vierailut hotellin allasalueella olivat myös lastemme mieleen. Ostosmahdollisuudet Protaraksessa ovat melko huonot turistikrääsää lukuunottamatta, mutta lomamme tarkoituksena ei ollutkaan ostosten tekeminen. Myöskään nähtävyyksiä ei kovinkaan paljon ollut, mutta eipä niitä lapsiperheen lomalla yleensä kaipaakkaan. Loma oli kaikin puolin todella rentouttava ja huoleton ja palasimme kotiin hyvin virkistyneinä. Voimme suositella Protarasta kaikille lapsiperheille; välimatkat ovat lyhyet, ranta on sopivan loiva ja rannan läheisyydessä kulkee kävelykatu, jota pitkin on helppo kulkea lasten kanssa. Yhtenä päivänä kävimme omatoimisesti Protaraksessa olevassa Ocean Aquariumissa. Omasta mielestäni paikka ei ollut erikoinen ja se oli nopeasti kierretty läpi, mutta lapset tykkäsivät paljon. Saimme lomaltamme sitä mitä odotimmekin eli aurinkoa ja rentoa yhdessäoloa.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta lokakuu 2013

  Kommentoi matkakertomusta
 • Protaras

  satu.holm 
  4.9.2013

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  3

  vietimme ihanan loman protaraksessa GOLDEN STAR-HOTELLISSA .1,5v poikamme oppi uimaan kellukkeilla ja muutenkin loma oli ihana,. puutteista sen verran, että golden star ja raising star-hotellit kuuluvat samaan ketjuun, mutta lapsiperheille ehdottomasti parempi on raisin star, siellä on lapsille leik kihuone, aktiviteettia joka päivä,ja allasjumppaa aikuisille. itse oilmme `väärällä puolella, tjäreborgin virkailija ei tiennyt myyntihetkellä kummassa hotellissa on mitäkin!aamupalapöytä oli LOISTAVA! MUTTA,... 1 asia puuttui: PUURO! .HOTELLIA mainostetaan lapsiperheille, mutta puuro puuttuu! joten lapsiperheet:ottakaa omat hiutaleet mukaan! ihanaa lomaa kaikille!

  Lue lisää

  Matkan ajankohta syyskuu 2013

  Kommentoi matkakertomusta
 • Protaras

  outi.rinne@wippies.f 
  17.8.2013

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  3

  Lähdimme äkkilähdölle Protarakseen huhtikuun lopulla mieheni, poikamme 17v ja minä ja sitä emme kyllä kadu. Paikka oli tosi mukava ja hotellimme Golden Star ihana, mukavine henkilökuntineen. Allasalue oli upea ja hymyilevät oppaat viettivät matkalaisten kanssa siellä aikaa, leikittäen lapsia ja jute llen ja neuvoen ja apua antean jos sitä johonkin tarvitsi. Koska mieheni ei pystynyt sillä hetkellä kävelemään paljon, riitti meillä näkemistä ja tekemistä silti.Turistikausi ei onneksi vielä ollut silloin edes alkanut joten paikoissa ei ollut liian täyttä. Lähdimme taxilla myös Ayia napaan ja taximatka oli mukavan edullinen. Siellähän olisi sitten kyllä riittänyt näkemistä mutta tälläkertaa söimme hyvin ja vietimme muutaman tunnin kaupungin vilinässä. Mukava kuitenkin oli palata rauhalliseen Protarakseen mutta ehkä ensi kerralla sitten pääsemme tutustumaan kaupunkinn vielä paremmin.Ihastuimme kyllä kaikki Kyprokseen, ruoka oli hyvää ja ihmiset hymyileviä ja ystävälliä, sinne palaamme vielä <3

  Lue lisää

  Matkan ajankohta toukokuu 2013

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 12345611