Matkakertomukset

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Protaras

   
  11.8.2015

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  3

  Oli hyvä loma hotellissa Smartline Protaraksella! Hyvä palvelu ja hyvä ruoka! Mutta allas oli ahtas ja epäsiisti, onneksi meri oli lähellä :)

  Matkan ajankohta heinäkuu 2015

  Kommentoi matkakertomusta
 • Protaras

  tiina.korpelainen87 
  5.8.2015

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  4

  Häämatkamme suuntautui Kyproksen upeisiin maisemiin, tarkemmin ottaen Protarakseen. Noin viisi vuotta sitten olin itse käynyt Ayia Napassa, joka tunnetaankin enemmän nuorison keskuudessa. Häämatkaltamme haimme kuitenkin rauhaa ja rentoutumista. Protaras oli oikea vaihtoehto!

  Toukokuun loppupuolelle sijoittunut matkamme oli kaiken kaikkiaan upea! Ei liian lämmin, vaikka päivisin saattoi lämpötila jo nousta yli 30 asteeseen. Hotellinamme toimi Smartline Protaras. Hotelli oli noin vuosi sitten remontoitu ja huoneet olivat todella siistit. Meillä oli hotellissamme All Inclusive, joka oli myös meille ensimmäinen kerta. Ajattelimmekin häämatkalla tehdä jotain erilaista, kun yleensä olemme ns. budjettimatkalaisia. Ruuat vaihtelivat sopivasti päivittäin vaikkin muutaman kerran illastimme Protaraksen keskustassa. Hotelli oli täynnä ja allas täyttyikin jo aamupalalla, joten jos halusit altaalle, täytyi sinun olla ripeä. Smartline Protaras oli n. 2km päässä itse Protaraksen keskustasta mutta matka taittui hyvin paikallisbusseilla, jotka menivät noin 15min-30min välein. Bussipysäkki oli noin 300m päässä hotellista.

  Kaiken kaikkiaan upea ja rentouttava matka! Suosittelen Protarasta, jos haluat lomaltasi rauhaa ja rentoutumista!

  Lue lisää

  Matkan ajankohta toukokuu 2015

  Kommentoi matkakertomusta
 • Protaras

  teija.a-k 
  23.5.2015

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  3

  Mukava, rauhallinen ja kaunis paikka. Ainakin huhti-toukokuussa, kun muita matkaajia ei vielä paljoa ollut. Hotelli oli Sunconnect Protaras beach, ihanalla paikalla ihan meren äärellä. Merivesi on kohtuullisen kylmää vielä silloin, mutta lämpenee nopeasti.
  Ihmiset ystävällisiä,kohteliaita ja englanni nkielen taitoisia. Hintataso on hyvin lähellä Suomea, ainakin Protaraksessa. Pidin paikasta ja suosittelen ehdottomasti. :)

  Lue lisää

  Matkan ajankohta huhtikuu 2015

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 12345613