Matkakertomukset

Lue matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Protaras

   
  21.8.2014

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  2
  Ruoka & juoma
  3
  Harrastukset
  2

  Paikka erittäin upea! Tjäreborgin asiakaspalvelu taas surkeaa! Jokerihotellissa riittää kuulema kun on seinät ja katto pään päällä ja tämän mukaan saa jo vähittäisvaatimuksen eli Tjäreborgin 2 sydäntä... Ei enään ikinä kiitos matkoja Tjäreborgilta jonka asiakaspalvelu laittaa veren kiehumaan. Kysein en hotelli oli siis Maouri apts joka sijaitsee idyllisen kaatopaikan keskellä.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta elokuu 2014

  Kommentoi matkakertomusta
 • Protaras

   
  2.7.2014

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  5
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  4

  Me, hieman yli 40 ex-rauhanturvaajaa, rantaudumme Protarasiin. Vaikka olimme jokainen palvelleet Saarella kiperissäkin paikoissa, emme tienneet paaikasta juurikaan mitään. Yhteyshenkilö Tjärellä, Kari Karri hoiteli hienosti kaiken Suomen päässä ja yllätys oli suuri, ellei suurenmoinen perille päästy ämme. Golden Star ja Rising Star hotellit olivat mahtavan hienoja - ja ne aamupalat, eihän sellaisia olekaan. Mahtavat maisemat, ulkoilumahdollisuudet ja palvelu. Aivan kympin arvoista. Vanhoina rauhanturvaajina, kun sana levisi koko kylään, saimme sydämenlämpöisen kohtelun, minne sitten menimmekään.
  Meillä, tämä oli vasta kahdeksas kerta yhdessä Kyproksella, jäi pieni pala ja kaipaus Peotaraksenn.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta toukokuu 2014

  Kommentoi matkakertomusta
 • Protaras

   
  30.6.2014

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  2
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  4

  Vietimme mukavan viikon Golden Star-hotellissa. Hotelli oli siisti ja huoneisto sekä parveke olivat tilavat. Mukava yllätys oli myös se, että huoneessa, joka oli ostettu nimikkeellä 'näköala uima-altaalle', oli myös rajoitettu merinäköala. Hotellissa oli kaksi uima-allasta allasalueineen, joissa mol emmissa oli hyvin tilaa. Aamulla ei tarvinnut ensimmäisenä kiiruhtaa varaamaan aurinkotuoleja, koska niittä riitti hyvin kaikille. Toinen allasalue jatkui nurmikenttänä aina rantakadulle asti. Nurmikentälle oli myös sijoitettu aurinkotuoleja varjoineen.

  Protaraksen ranta oli erinomainen. Hienoa hiekkaa ja kirkasta vettä. Snorklaamalla hieman pidemmälle veden alta löytyi riuttoja ja jonkin verran kalojakin.

  Kävimme Tjäreborgin kautta katamaraaniretkellä, joka oli erittäin mukava retki. Katamaraanin etuosassa oli suuret verkot, joiden päällä oli aurinkopatjoja, ja päivää oli mukava paistatella. Nähtiinpä retkellä myös delfiinejä! Veneessä tarjoiltu ruoka oli myös makoisaa. Kävimme myös Waterworld-vesipuistossa, joka oli mukavan monipuolinen. Jonoja oli jonkin verran, mutta vähemmän kuin olin odottanut. Aurinkorasvaa kannattaa varata kunnolla mukaan, koska vesiliukumäissä ei saanut pitää mitään paitaa päällä. Varvastossut ovat ehdottomat, koska maa on erittäin kuuma. Toisinaan kengät joutui jättämään melko kauas ja joutui juoksemaan pitkin tulikuumaa maata. Protaraksesta pääsee suoraan yhdellä bussilla vesipuiston eteen.

  Protaraksessa oli hyvä valikoima vesiurheilumahdollisuuksia, jotka olivat aiempiin kokemuksiin verrattuna jopa hieman halvempia. Itse kävimme parasailaamassa, wakeboardaamassa sekä ajamassa vesijetillä. Henkilökunta oli näissä paikoissa todella mukavaa.

  Golden starin edustalla olevalta laiturilta lähtee päivittäin useita veneretkiä, jotka olivat hinnaltaan 10-15 €, ja joihin osaan sisältyi jopa ruokailu juomineen. Itse päädyimme kuitenkin tjäreborgin omaan retkeen, vaikka hinta (48 €) olikin korkeampi, koska halusimme mielummin katamaraanille tavallisen laivan/veneen sijaan, jotta merenkäynti ei tuntuisi niin paljon.

  Ruokaa ja juomaa täytyy vielä ylistää. Ravintola Tower House tarjosi aivan erinomaista kana-ceasarsalaattia, joka oli kooltaan suuri ja hinta noin 11 €. Palvelu ravintolassa oli lisäksi todella miellyttävää. Toinen mainitsemisen arvoinen ravintola on Parko cafe, jossa söimme suussa sulavat Fillet steakit. Ravintolasta sai myös todella hyvän makuisia mansikkamargaritoja kahdella eurolla. Jos juomapuoli ja sen yhteydessä urheilun katsominen kiinnostaa, Bell's cocktail bar on hyvä vaihtoehto. Sieltä löytyi myös erinomaista mansikkamargaritaa ja mansikka daiqiria.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta kesäkuu 2014

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 12345612