PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Matkakertomukset

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Protaras

  Memmi 
  22.9.2016

  Olimme viikon matkalla Protaraksella. Hotellimme oli Rising star, mukana 5-vuotias poikamme. Hotelli oli suunnattu lapsiperheille, ja sitä myös olikin. Hyvin järjestettyä ohjelmaa kaiken ikäisille lapsille. Myös liikunta aktiviteettia aikuisille jos kiinnosti. Hotelli muutenkin sopi lapsiperheille,s iistiä,ruoka hyvää, henkilökunta todella ystävällistä. Aikamme kului lähinnä altaalla ja meren rannassa oleilulla. Veneretkellä kävimme yhtenä aamuna, 2,5h kestävä juuri riittävä meille.Iltaisin kävelimme rantaa pitkin,päivisin oli niin kuumaa että ei tohtinut veden ääreltä lähteä. Tykättiin Protaraksestä ja hotellista. Lähi supermarkettien hinnat aika Suomen tasolla, ei tosin tullut yllätyksenä. Aurinko näin pohjoismaalaiselle polttavaa vielä syyskuussakin. Ihana paikka ja hotelli suosittelen lapsiperheille.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta syyskuu 2016

  Kommentoi matkakertomusta
 • Protaras

   
  2.9.2016

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  3
  Harrastukset
  4

  Far inte till Smartline hotell ifall ni vill bli besvikna! Det rummet vi fick blev aldrig städat ordentligt böt inte handukar, och tvålen blev inte heller bytt!
  Värsta med rummet var att dörren till rummet var ju värdelös man låg sömnlös alltid på morgonen för allting hördes igenom dörren! Den hade ett stort glabb mellen karmana!
  En dag så fick vi en lapp om att vi skulle städa själva för att städaren var borta!

  Ac måste du betala för själv som kostar 38 euro
  Wifin funkar endast vid receptionen inte vid polen som det stod! Gymmet är väldigt litet och det finns knapt saker att använda!

  Personalen var väldigt trevlig dock! Men nej att betala 1220 euro för resan så förväntar man sig lite mer klass! Sämsta hotellet jag varit på

  Lue lisää

  Matkan ajankohta elokuu 2016

  Kommentoi matkakertomusta
 • Protaras

   
  8.8.2016

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  5

  Saavuimme tänään Kyprokselta Suomeen ja ajattelin että heti täytyy käydä kirjoittamassa matkastamme. Matkustimme mieheni kanssa kahdestaan ja nuoresta iästämme huolimatta kaipasimme lomaltamme eniten rauhallista rentoutumiseen keskittyvää lomaa ja sitä saimme. Hotellimme oli Smartline Lantiana Garde ns. Perushotelli, siisti, hyvä sijainti, viihtyisän siitä teki erittäin mukava henkilökunta. Hotellilta kävelee rannalle ja keskustaan 5 minuuttia. Ranta on hyvin kaunis kirkas vetinen ja rannan tuntumasta löytyy ravintoloita joista saa pietä purtavaa ja juomaa. Iltaisin viihdyimme keskustassa, jossa mukavia istuskelu ravintoloita, ei niinkään bilepaikkoja, mutta niitä emme kaivanneetkaan. Ruokapaikoista haluan erityisesti nostaa esille Marcello's Italian Restaurant, jossa kävimme viikon aikana kolmesti, pizzat, pastat ja jälkiruoat olivat todella hyviä sekä palvelu oli erittäin ystävällistä. Toinen hyvä ravintola oli Tower House jossa ei myöskään ollut moittimista, hyvä ruoka ja palvelu.

  Olimme lomalla kuumimpaan aikaan, eli jos et viihdy auringossa makoillen ja haluat paljon päivisin puuhastella, ajankohta heinä/elokuun vaihteessa on sinulle liian kuuma Kyproksella. Me lähdimme lämpöä hakemaan ja sitä saimme.
  Ihana loma kaiken kaikkiaan ja lämmöllä suosittelen Kyprosta ja Protarasta matkakohteeksi!

  - Pariskunta 23v ja 25v

  Lue lisää

  Matkan ajankohta elokuu 2016

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 12345614