PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Matkakertomukset

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • San Agustin

  pirjo.pirnes 
  7.11.2016

  Thomas Cook lennätti meidät kohtuullisen mukavasti ja turvallisen tuntuisesti Las Palmasin kentälle, jossa oli oppaat odottamassa ja ohjaamassa oikeaan bussiin; olimme varanneet matkat hotellille ja lähtiessä kentälle. Ilta oli todella lämmin, ja kuumahan siinä tuli laukkuja kiskoessa hotelli Green Oceanin monissa portaissa ja käytävillä liian lämpimissä matkavaatteissa. Ilmastoinnin puute lisäsi tuloillan tukaluutta, ja täytyy myöntää, että hiukan ikävissä tunnelmissä käytiin nukkumista yrittämään! Aamulla kuitenkin tunnelma muuttui ihan mukavaksi; huoneemme oli hyvin rauhallinen, silti altaalle ei ollut pitkä matka, ja kaikin puolin alkoi tuntua että olemme lomalla. Meren rantaan muutaman sadan metrin päähän pääsi mukavasti nelikaistaisen tien yli vievää kävelysiltaa pitkin. Sää oli hyvä, vaikka muutaman kerran rippasikin hiukan vettä, ja yhtenä yönä oli melkoinen ukkonenkin. Auton vuokrasimme yhdelle päivälle, jolloin ajelimme vuoriston kippuraisilla teillä pikku kyliä ihastelemassa; veneretken teimme Moganiin, ja Sioux Cityn esitys käytiin katsomassa, muuten nautimme vain auringosta altaalla ja meren rannassa, hyvästä ruuasta ja mukavista ulkoilureiteistä pitkin rantoja. Pari päivää ennen loman loppua tuli Tjäreborgin palveluviestinä aika, milloin bussi hakee meidät kentälle, ja kaikki sujui hyvin.
  Kesäaikaan Green Ocean on varmasti liian kuuma hotelli ilmastoinnin puutteen takia, mutta näin marraskuussa lämpöä oli kyllä, mutta ei mielestäni liikaa! Mieheni piti kyllä säätä liian lämpimänä, ja taisipa samaa mieltä olla vävypoika; tytär ja vävy olivat matkaseuranamme. Voisin mennä uudestaan!

  Lue lisää

  Matkan ajankohta marraskuu 2016

  Kommentoi matkakertomusta
 • San Agustin

  teemu.o.virtanen 
  8.5.2016

  oli ihan kiva matka, oltiin san agustiinissa.huhtikuussa 2016 kaksi viikkoa,matkatoimiston toimintaan olin pettynyt,ei ollut mitään tervetuliais tilaisuutta,ja opas oli linja autossa 1 min,ei mitään tietoa maasta eikä käytännön asioista puhuttu,piti itse kaikki selvitää,ei ole puolustus et on loppu kausi,ei sellaisia sais myydä jos ei palvella,seuraavan kerran meen toisen matkatoimiston kautta matkalle,minä ainakin koin asian näin

  Lue lisää

  Matkan ajankohta huhtikuu 2016

  Kommentoi matkakertomusta
 • San Agustin

  anita 
  12.11.2015

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  2
  Ostokset
  1
  Ruoka & juoma
  3
  Harrastukset
  1

  Olimme YL Yate hotellissa kaksi viikkoa,26.10-9.11.2015, hotelli oli erittäin hyvä ja rauhallinen sekä ihanan siisti! Yleensä koko katuilme oli San Agustinissa siisti, ainoa heikkopuoli oli rannoilla käyvä kova tuuli, meressä uintia rakastavina se oli meille miinuspuoli. Uima-allas hotellissa oli pi eni ja kylmä vesi, mutta ajoi aivan asiansa. Meille iltayöstä hotelliin saapuessamme tuotti ongelmia sisäänpääsy huoneustoon, koska resepsuuni on auki vain rajoitetusti, oppaaksi sattui sellainen henkilö joka ei edes tiennyt missä kyseinen hotelli sijaitsee! Tästä olen palautetta antanut ja vastauksen saanut,toivonkin että vastaisuudessa oppaat olisivat työstään kiinnostuneita siinä määrin, että edes tietäisivät kohteet mihin asiakkaita saattavat.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta lokakuu 2015

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 123456