PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Matkakertomukset

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Playa del Inglés

  arja.sariola 
  18.2.2017

  Olimme Karinassa 12.-26.1.17. Olimme lähettäneet toivomuksia jotka olivat toiveittemme mukaiset. Kiitos siitä hyville oppaille!Sää oli aurinkoinen, mutta pari ensimmäistä päivää oli tuulista. Matkamme onnistui tosi hyvin niinkuin edellisilläkin kerroilla. Toivottavasti vuoden päästä taas tavataan!

  Matkan ajankohta tammikuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • Playa del Inglés

  jake_boss 
  18.2.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  4

  Olimme 3 lapsen (6v,8v,6kk) kanssa Playa del inglesissä, Parque Cristobal hotellissa. Bungalow oli siisti ja tilava. Alueella oli kaksi suurta allasosastoa, joista lapset erityisesti pitivät. Kuntosali oli pieni, mutta vieressä oli tenniskenttiä. Hotellissa ruoka oli puhdasta ja erityisen maittavaa . Alue sijaitsi kävelymatkan päässä yumbo ostoskeksuksesta. Rannoille oli hyvät kulkuyhteydet. Erityiskiitos hotellihenkilökunnalle, jotka ottivat myös lapset erityisen hyvin huomioon. Lämpötila oli sopiva varsinkin lapsiperheille, päivällä n.22 joka tuntui pilvettömältä taivaalta kuumalta, illaksi viileni n.16. Kokonaisuudessaan paikkaa voi suositella erityisesti lapsiperheille ja lomarauhaa haluaville.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta helmikuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • Playa del Inglés

  anne.viia 
  15.2.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  3
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  3

  Olimme Inglesissä lomalla 19.1.-2.2.2017. Asuimme Los Arcosissa. Meitä oli kolme pariskuntaa. Emme olleet asuneet aiemmin tässä bungalowissa mutta olimme vierailleet siellä. Siisti iso alue ja loistava sijainti, jos halusi liikkua iltaisin menopaikoissa. Huoneistot oli osittain uusittu ja kalustettu uusiksi. Säilytystilaa oli vähäisesti 2 vkon matkaa ajatellen. Meidän huoneessa sattui tosi huono sänky, kova patja. Pyyheliinat ovat ohuita, pieniä liruja. Kahvinkeitin oli termoskeitin, ei siis koskaan kuumaa kahvia saanut keitettyä. Ihan asiallinen asumismuoto. Otimme aamiaisen ja se oli tosi pettymys, vaikka halpahan se oli. Ensimmäisen viikon se oli tosi pienessä ravintolahuoneessa. Ahdas ja pöydät oli sullottu kiinni toisiinsa. Buffet oli hankalasti sijoitettu ahtaaseen rakoon. Hyvin epäsiisti paikka, pöytäliinat likaisia ja niitä ei putsattu toisten jäljiltä. Astiat ja ruokailuvälineet olivat aivan likaisia, PiipPiip-mies huuhteli ne vain juoksevan hanan alla. Näin omin silmin. Aamiainen sisälsi juustosiivuja, metwursti ja kinkkusiivuja, muutama appelsiini ja banaani, porkkanaraastetta, raakoja tomaattisiivuja, kurkkua, salaatinlehtiä, sipulia sekä ananasviipaleita lillumassa vedessä. Jugurttia. Paistettua pekonia, joka oli muuten tosi hyvää, kananmunia, makkaroita lillumassa vedessä. Yhden kerran tonnikalaa, josta tuli vatsatauti, jotka söivät sitä. sämpylää ja croissanteja, jotka yleensä loppuivat kesken. Mehua, kahvia, teetä. Ei ollut paljon hurraamista valinnassa. Joka päivä sama. Toisen viikon puolella vaihtoivat vähän isompaan tilaan eli katokseen uima-altaan viereen. En suosittele aamiaisen ostamista ennenkuin parantavat asioita. Muuten ei ole moittmista. Henkilökunta oli palvelualtista. Wifi oli kallis eikä toiminut missään meidän huoneistoissa.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta tammikuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 12345617