PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Matkakertomukset

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Playa de las Americas

  timokokki64 
  29.1.2017

  Palasimme viikko sitten Playa de las Americakselta.Hotelli oli Palm Beach Club. Hotelli oli meidän mielestä aivan ihana. Huoneessa oli pientä kulumisen jälkiä mutta se oli kuitenkin tosi siisti.Sijainti oli ihan loistava. Oli helppo mennä rannalle ja ravintoloihin syömään.Hotellin aamiainen oli ihan paras missä ikinä ollaan oltu.Henkilökunta oli ystävällistä ja oli kiva kun joka ilta oli jotain ohjelmaa hotellin aulassa tai allasbaarissa.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta tammikuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • Playa de las Americas

  Marjukka 
  7.12.2016

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  3

  Lomailin mieheni kanssa viikon Playa de las Americasissa, hotelli Parque Santiago 4:ssä. Ennen lomaamme etsin tietoa hotellista, mutta sitä löytyi niukasti. Siksi päätin kirjoittaa tämän matkakertomuksen. Olimme varanneet kaksion merinäköalalla ja saimme merenpuoleisen kulmahuoneiston nro 1221, joss a oli kaksi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuone-wc:tä, tupakeittiö ja olohuone sekä huoneistoa ympäröivä iso L:n muotoinen parveke, jolla oli 4 aurinkovuodetta, kaksi muovista parvekepöytää ja 6 tuolia. Tilaa riitti kahdelle hengelle ruhtinaallisesti! Olimme aivan meren äärellä, välissä oli vain Playa de las Americasin rantaa pitkin kulkeva kävelytie, tuttu kaikille Americasin kävijöille. Omalta parvekkeelta oli makea ihailla auringonlaskua.

  Huoneisto ei ollut mitään luksusta, mutta ihan mukava se oli. Sisustuksena olohuoneessa oli ruokapöytä ja 6 tuolia sekä (teko)nahkaiset sohva ja kaksi nojatuolia sekä sohvapöytä ja pari lipastoa. Olohuoneessa oli myös tv, josta näkyi espanjalaisia, englantilaisia ja saksalaisia kanavia. Vuoteet olivat leveät ja minusta mukavat. Mieheni valitti, että hänen patjansa oli kova. Makuuhuoneiden vaatekaapista löytyi lisää tyynyjä ja viltit, mutta niitä emme tarvinneet, lämmintä riitti. Hanoista tuli lämmintä vettä, kun malttoi hetken laskea. Kylpyhuoneissa ei ollut hiustenkuivaajia eikä shampoita tai hoitoaineita, vain palasaippuaa. Omat hiustuotteet ja -tarvikkeet mukaan siis!

  Parasta hotellissa on allasalue. Uima-altaita on kaksi, niistä pienempi on lämmitetty ja sen lämpötila oli n. 25 astetta. Isompaa allasta ei lämmitetty ja sen lämpötila marras-joulukuun vaihteessa oli n. 17 astetta. Molemmat altaat ovat merivesialtaita ja vesi oli todella suolaista. Allasalue on iso ja siellä on paljon aurinkovuoteita. Joitain aurinkovuoteita varailtiin pyyhkeillä aamuisin, mutta altaalta löytyi aina vapaita vuoteita. Alue on istutuksineen viehättävä, tosin kuluneisuutta näkyi esim. joitain irronneita laattoja.

  Hotellissa oli paljon skandinaaveja, brittejä ja hollantilaisia, enimmäkseen eläkeläisiä. Lapsiperheitä oli vain vähän ja hotellissa oli hyvin rauhallista. Altaalla ei ollut iltaohjelmaa ja allasbaarikin sulkeutui auringon laskiessa.

  Allasbaari oli mielestämme vaatimaton. Ruokalista oli tavanomainen, pizzaa (tilasimme kerran ja uskomme sen olleen pakastepizza), toasteja ym. Hinnat eivät olleet erityisen edulliset, mutta saihan siellä vatsansa täyteen auringonoton lomassa, jos ei halunnut lähteä kaupungille ruokailemaan tai kokata itse. Allasbaarissa olisi myös voinut syödä englantilasta aamiaista hintaa 5,50 €/hlö, mutta sitä emme kokeilleet. Aamiaista ei hotellista ollut saatavilla allasbaaria lukuunottamatta, mikä oli mielestäni kummallista. Viereisessä Parque Santiago 3:ssa aamiaibuffet oli tarjolla vain puolihoidon varanneille, joten sielläkään ei tärpännyt. Päädyimme siis laittamaan aamiaista huoneistossamme. Hotellin yhteydessä oli supermarket, joka ei ollut erityisen edullinen, mutta se aukesi klo 8 aamulla ja sieltä kävimme hakemassa tuoreet patongit ja sämpylät aamiaiseksi.

  Kannattaako Parque Cristobal 4:ään matkustaa? Kyllä, jos haet rauhallista hotellia keskeisellä sijainnilla. Palvelut ja uimarannat ovat lähellä ja allasalue oli mukava. Hotelli ei ole luksusta, mutta ihan riittävän mukava perhelomalle se on.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta marraskuu 2016

  Kommentoi matkakertomusta
 • Playa de las Americas

  marjo 
  23.11.2016

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  3

  Viikkomme Playa de las Americasissa oli ihana. Hotellimme Villa Tagoro oli loistava. Olimme ennen lomaa yhteyksissä hotelliin ja vaihdoimme huoneluokkaamme huoneeseen jossa oli parvekeella poreallas. Hotellin henkilökunta oli ystävällinen ja All-inclusive ruuat ja juomat tarjosivat kaikille jotain j a pidin tarjonnasta kovasti ja nälkää ei siellä nähnyt.Hotelli ei ollut aivan keskustan alueella, mutta hotellista pääsi ilmaisella bussi kyydillä Fanaben keskustaan. Kävimme tutustumassa Siam mallissa ja sinnekin pääsee kätevästi ilmaisbussilla ja siellä oli kiva tehdä ostoksia liikkeissä mitä suomesta ei löydy. Loisto viikko!

  Lue lisää

  Matkan ajankohta marraskuu 2016

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 12345617