PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Matkakertomukset

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Las Palmas

  emmi89 
  15.2.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  3
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  3

  Olimme ystäväni kanssa hotellissa Las Palmasissa ja vuokrasimme auton, jotta voisimme kierrellä hieman saarta ja nähtävyyksiä nopealla vauhdilla. Kysyimme hyvää autovuokra paikkaa ja ihana, Aloe Canteras, hotellimme respan työntekijä soitti autovuokraajan suoraan hotelliimme, eikä meidän tarvinnut l ähteä sen pidemmälle. Ajattelimme kiertää koko saaren, mutta menimme ensin paistattelemaan päivää Playa De Inglesiin, sillä hotellimme oli pohjois-puolella saarta ja siellä oli kylmää ja pilvistä, toisin kuin etelä-puolella. viiden aikaan pakkauduimme ruskettuneina autoomme ja aloimme saarenkierto matkamme. Ajelimme rannikkoa länsirantaa ylöspäin auringon painuessa mailleen, ihaillen upeita maisemia ja rannikkokyliä, jylhine vuorineen. Tie oli kaksi kaistainen, eikä hämärtyvä ilta haitannut menoamme. Minä ajoin ja ystäväni toimi kartturin virkaa pelkääjän paikalla (tämän reissun jälkeen, nimeäisin myös kuskin penkin samalla termillä). Yhtäkkiä risteyksessä, johon meidän piti kääntyä oli "tie poikki" kyltit. Jouduimme etsiä uuden reitin ja ystäväni vain ohimennen mainitsi, reitin menevän hieman keskempää saarta eikä rantaa pitkin, niin kuin olimme suunnitelleet. Tie vain kapeni kapenemistaan ja nousi koko ajan korkeammalle, niin että korvat meni lukkoon korkeuserojen vuoksi. Ajoimme monta tuntia pimeässä keskellä vuoria, ohi autioituneiden talojen, peläten joka mutkassa autojen tulevan vastaan, tien loppuvan tai jotakin muuta kamalaa, mitä kauhuleffojen katselu on saanut aikaan ajatuksissa. Tie oli niin kapea ja muutaman kymmenen metrin jälkeen tuli aina toinen neulansilmämutka, joten suurin vaihde, minkä pystyi aina silloin tällöin vaihtamaan oli kakkonen. Monen tunnin ajomatka pimeässä, ilman minkäänlaista valoa, pilvien korkeudelta laaksoihin, näimme ensimmäisen kylän ja bussipysäkin...silloin tiesimme, että selvisimme. Reissumme MasPalomasista LasPalmasiin kulutti meiltä noin neljä tuntia, litroittain hikeä ja kyyneleitä sekä pelkoa ja ahdistusta. Selvisimme turvallisesti hotelliin yömyöhään nälissämme, mutta huojentuneina. Emme siis suosittele kenellekään heikkohermoiselle tai itseasiassa parempi hermoisellekaan saaren ympäriajoa, varsinkaan pimeässä.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta helmikuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • Las Palmas

  metuulia 
  12.2.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  2
  Ostokset
  2
  Ruoka & juoma
  3
  Harrastukset
  4

  Matkakohteen Las Palmas mukava kaupunkikohde, josta löytyy myös ranta. Kelit suosi ja jos lämpimämpää etsii niin auto alle ja etelän kohteisiin. Meillä oli koko loman vuokra-auto, ajaminen helppoa ja paikat löytyi kylttejä seuraamalla. Parkkipaikkoja hallista löytyy. Hotelli Olympia ei heikkohermois ille. Meteli ulkoa kuuluu tosi selvästi ja kestää aamuyön tunneille. Myös naapurihuoneista äänet kuuluvat selvästi, korvatulppien avulla sai nukuttua. Mutta täytyy sanoa et hinta-laatusuhde hotellissa kohdallaan.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta helmikuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
 • Las Palmas

  jaana.sanger 
  16.1.2017

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  4
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  4

  Ensimmäistä kertaa Kanarialla.
  En tiennyt mitä odottaa, mutta ensi hetkestä kokemukset olivat hyvät.
  Hotelli, Bull Astoria, vähän vanha ja kulunut, mutta erinomainen. Palvelu ja henkilökunta ystävällistä, huoneet siistit ja ennen kaikkea puhtaat. Aamiainen yllätti runsaudellaan. Hotelin 5 kerroksen kattoterassi uimaaltaineen, kuntosaleineen, saunoineen ja oleskelualueineen, jossa baari oli aivan ihana. Päivä kului mukavasti siellä, jos ei huvittanut lähteä kaupunkia katselemaan tai rannalle.
  Kaupunki itsessään tuntui ystävälliseltä, helpolta kulkea. Ranta kahviloineen ja ravintoloineen houkutteli iltaisin syömään.
  Vuokrasimme auton ja ajomme vuorten yli Ingelisiin ja Puerto Ricoon. Pienet tiet korkealla pelottivat, mutta samalla maisemat ja paikat henkeäsalpaavan kauniit.
  Tjäreborgin infotilaisuus kattava ja sain henkilökunnalta kaikki tarvitsemani tiedot ja avun.
  Lentomatkat sujuivat rattoisasti ystävällisen ja asiansa osaavan henkilökunnan ansiosta.

  Kaiken kaikkiaan voin suositella Bulla Astoria hotellia, joka sopivan matkan päässä rannasta ja kaupungin ostoskaduilta.
  Samoin voin sanoa, että Tjäreborgin hyvän palvelun ansiuosta tulen käyttämään saman matkanjärjestäjän palveluita myös tulevaisuudessa.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta tammikuu 2017

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 12345617