PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Plussa-kortilla matkat aina edullisemmin
Plussa-kortilla matkat aina edullisemmin

Plussa-kortilla matkalle aina edullisemmin

Plussa-kortilla saat Tjäreborgin matkat aina edullisemmin. Alennus koskee niin ranta-, kaupunki- kuin kaukolomakohteitakin. Alennuksen saat Tjäreborgin koko lomavalikoimasta, kun matkasi sisältää sekä lennot ja hotellin tai lennot ja risteilyn. Voit lähteä unelmiesi lomalle juuri silloin kuin haluat.

Tuplaetu on voimassa 2.1. - 2.2.2017. Tuplaedun saa matkustaessa tilauslennoilla 19.4.2017 – 30.4.2018 ja reittilennolla 19.4. – 31.12.2017.

Plussa-etumatkat ovat varattavissa vain tämän sivun kautta.

Lue kampanjaehdot

Tuplaetu edellyttää vähintään 2 vuorokauden yöpymistä kaupunkikohteissa ja vähintään 7 vuorokauden matkaa rantalomakohteissa. Pysyväisetu myönnetään myös alennetusta matkasta tai matkasta, jossa on Tjäreborgin mahdollinen oma hintaetu. Pysyväisetu koskee uusia, internetissä tehtäviä varauksia. Alennusta ei myönnetä, jos kyseessä on matkajokerimatka (määrittelemätön majoitus), eikä Helsinki-Vantaan lentokenttähotellissa yöpymisen ja pelkän lennon yhdistelmästä. Plussa-etua ei myönnetä varattuun matkaan jälkikäteen. Ostoksista ei kerry Plussa-pisteitä. Kortinhaltijan tulee olla matkalla mukana.Matkaan tulee aina sisältyä lento ja hotelli tai lento ja risteily.

Lisätietoa Plussa-kortista

Piilota

JUURI NYT:
PYSYVÄISETU TUPLANA!

  • 100,- alennusta/varaus (norm. 50,-), kun kyseessä on matka rantalomakohteeseen*, kaupunkimatka Eurooppaan tai risteilypaketti Välimerelle ja Dubaihin.
  • 140,- alennusta/varaus (norm. 70,-), kun kyseessä on matka johonkin kaukokohteeseen tai risteilypaketti Karibialle tai Havaijille.

*Rantalomakohteiksi lasketaan kuuluvaksi matkat Eurooppaan, Kanariansaarille, Turkkiin, Arabiemiraatteihin sekä Gambiaan.

MESSUTARJOUKSIA PLUSSA-KORTILLA

Plussa-kortilla messutarjous
Plussa-kortilla messutarjous
Plussa-kortilla messutarjous
Plussa-kortilla messutarjous
Plussa-kortilla messutarjous
Plussa-kortilla messutarjous

MUUT EDUT

Plussa-kortilla edullisemmin perhelomalle
Plussa-kortilla edullisemmin lomalle aikuisten kesken
Disneyland Paris 4 yötä kahden hinnalla