Golfmatkat

TjäreborgGolf

Tjäreborgin golfvalikoimasta löydät varmasti mieluisan kentän ja kohteen joko kaukomailta tai lähempää, vain muutaman tunnin lentomatkan päästä. Ja tarjolla on majoitusvaihtoehtoja luksushotelleista yksinkertaisempiin yöpymispaikkoihin.

Kenttien taso vaihtelee vaativista mestaruustason kentistä mukavan leppoisiin lomakenttiin. Kaikilla kentillä voimme järjestää sinulle taatut peliajat, ja useilla kentillä tarjoamme myös pohjoismaalaisten golfisäntien/emäntien palvelut, joiden kanssa voit asioida ruotsin/norjan/tanskan kielillä tai englanniksi. Tervetuloa TjäreborgGolfin pariin – luvassa on golfelämyksiä eri puolilla maailmaa.

Golfmatkan varaaminen on helppoa!
Valitse ensin haluamasi matkakohde, hotelli ja ajankohta. Varaa matka ja siirry Omat sivut -osioon, josta voit varata greenfee-pakettisi. Voiko golfmatkan varaaminen olla enää helpompaa! Huomioithan että HCP-kortti tulee olla mukana golfmatkalla ja se tulee esittää pyydettäessä. Käyttämätöntä greenfeetä ei hyvitetä. Golfbägin kuljetus lennolla ei sisälly paketin hintaan. Pidätämme oikeuden golfpakettien muutoksiin.