Fuengirola

Fuengirola, Costa del Sol

Viehättävä Fuengirolan kaupunki on suomalaisten kestosuosikki ja Aurinkorannikon suosituinpia lomakohteita. Koko perhe voi nauttia pikkukaupungin tunnelmasta ja rennosta elämänmenosta. Fuengirola on tunnettu kansainvälisestä tunnelmastaan ja pitkästä hiekkarannasta.

Fuengirola on viihtyisä espanjalainen kaupunki, jossa elämä sujuu omaan rauhalliseen tahtiinsa. Täällä meno ei ole niin vilkasta ja kiihkeärytmistä kuin naapurissa, Torremolinosissa. Monien mielestä Fuengirolan ilmapiiri onkin juuri sen vuoksi erittäin houkutteleva. Pitkät hiekkarannat, hyvät ostosmahdollisuudet ja rento meininki tekevät Fuengirolasta erinomaisen lomakohteen koko perheelle. Fuengirolassa pidetään myös Aurinkorannikon suurimmat markkinat tiistaisin. Rauhallista ja rentouttavaa lomaa, golfin tai tenniksen peluuta ja pitkiä kävelyretkiä - rantakatua riittää kilometritolkulla.

Lisää kohteesta Fuengirola Piilota teksti

Espanjalaista tunnelmaa
Kaupungissa on säilynyt aidon alkuperäisen espanjalaisen kaupungin viehätys ja kirkon ympärillä olevilla alueilla on onnistuttu lähes kokonaan säilyttämään vanhat korttelit. Aamuvirkut voivat tulla satamaan seuraamaan kalastajien rantautumista maihin saaliidensa kanssa. Illalla voit suunnistaa upean rantabulevardin varrelle hyvään kalaravintolaan ja nauttia suussasulavan aterian, joka on valmistettu aamulla näkemistäsi meren herkuista - hopean välkehtivistä sardiineista, herkullisista äyriäisitä ja suussasulavasta mustekalasta. Ruokailun jälkeen onkin aika lähteä pienelle iltakävelylle rantakadulle, jonka jälkeen voikin hyvällä syyllä pysähtyä ottamaan jälkiruuaksi vielä kupillisen kahvia tai yömyssyn ennen nukkumaan menoa.

Rantoja vai huveja?
Ehkäpä molempia.
Kesällä monet viettävät lomansa Fuengirolassa pelkästään rannalla, mutta talvisin on hyvä syy myös lähteä tutustumaan lähiympäristöön. Marbellan huvivenesatama ja Puerto Banus upeine jahteineen on ehdottomasti sisällytettävä lomaohjelmaan. Omalla autolla tai paikallisbusseilla jo lyhyen matkan päästä löytyy runsaasti mielenkiintoisa nähtävää ja koettavaa. Loman jälkeen on mukava katsella hauskoja lomakuvia, jotka on otettu vaikkapa Selwon eläinpuistossa, markkinoilla, minigolfradalla tai vesipuistossa. Suosittelemme myös vierailua Los Boliches -naapurikylässä. Kyläläiset ovat erittäin ystävällisä, ja kauniin kylän kapeat kadut, valkoiseksi kalkitut talot ja paikalliset putiikit ovat näkemisen arvoisia.

Muiden mielipiteet kohteesta Fuengirola

Vieraiden arvosanat matkakohteelle Arvosana
Nähtävyydet
3,7
Ostokset
3,7
Ruoka & juoma
2,7
Harrastukset
3

Arvosana 4,0

Perustuu 81 arvosteluun

Kohdeopaskirjat

Lisää kohdeopaskirjoja

Suositut hotellit - Fuengirola


Hotelli Pyr ¬– Tjäreborgin valitsemaNäytä kuvia

Pyr, Fuengirola
 

Fuengirola, Costa del Sol

Luokitus: 3
Asiakkaidemme arvosana 4,0

Viihtyisä huoneistohotelli Pyr sijaitsee Fuengirolan rantakadulla, yhdessä Aurinkorannikon...

  • Allas
  • Lastenallas
  • Baari
  • Ravintola
  • Paik. kesk.: 500 m
  • Uimaranta: 50 m
  • Internet: Kyllä, rajoitetusti
  Näytä hotelli kartalla
   
  Valitse Pyr
  Las PalmerasNäytä kuvia

  Las Palmeras, Fuengirola
   

  Fuengirola, Costa del Sol

  Luokitus: 4

  The hotel is situated in the centre of Fuengirola, right on the beach.Excellent location,...

   • Allas
   • Lastenallas
   • Baari
   • Ravintola
   • Internet
   Näytä hotelli kartalla
    
   Valitse Las Palmeras

   Hintoja päivitetään jatkuvasti. Joskus matkat ovat loppuneet kesken tai hinta on voinut muuttua varauksenteon aikana. Klikkaa hintaa ja katso hintaerittelyä saadaksesi ajankohtaisen hinnan.