Matkakertomukset

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Barcelona

   
  7.9.2015

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  5
  Ostokset
  5
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  5

  Tyttäreni on intohimoinen FC Barcelonan kannattaja ja siitä syystä olimme elokuun lopulla neljän päivän lomalla tuolla upeassa kaupungissa. Matkaamme mahtui La Ligan ottelu, rannalla käynti, nähtävyyksien katselua, shoppailua, hyvää ruokaa ja vaikka mitä muuta. Hotellimme oli Catalonia Park Güell ja sieltä käsin oli helppo mennä joka puolelle kaupunkia koska metroasema oli lyhyen kävelymatkan päässä hotellista. Rakastuimme Barcelonaan ja sen ihaniin ihmisiin. Menemme varmasti vielä uudelleen tuonne upeaan ja vieraanvaraiseen kaupunkiin.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta elokuu 2015

  Kommentoi matkakertomusta
 • Barcelona

  tuula.vahter 
  25.6.2014

  Olimme avomieheni kanssa juhannusta paossa pidennetyllä viikonlopulla Barcelonassa. Hotelli oli Intercontinental ja se oli loistavalla paikalla Ramblasilla.
  Meille tapahtui jotain uskomatonta juhannusaattona, jotain mitä ei "kellekkään voi tapahtua."
  Lähdimme hotellista suuntana Camp Nou FC Barcelonan stadion. Meidät pysäytti metron edessä paikallinen tv-ryhmä ja kyselivät jotain kysymyksiä. Kysyivät jotta olemmeko valmiita lähtemään jonnekkin mitä emme koskaan unohda. No mikä ettei!
  Keräsivät muutaman turistin lisää ja meidät ohjattiin kadun kulmaan. Ensimmäinen upea yllätys oli se kun siihen ajoi FC Barcelonan pelaajien oma bussi jolla siirtyvät kentiltä toiseen.Heidän kuvat koristivat bussin kylkeä. Me innoissamme menimme autoon, kuvausryhmä kuvasi koko ajan,ja siellä meille annettiin omaksi tiimin pelipaidat.
  Linkussa kuvaus jatkuu ja sitten jouduimme sitomaan silmät hieman ennen määränpäätä. Meidät vietiin letkassa johonkin monen mutkan kautta ja kun laskettiin kolmeen niin saimme ottaa liinat pois. Olimme juuri sillä stadionilla johon olimme menossakin eli upealla FC Barcelonan Camp Nou-stadionilla.
  Ilolla ei ollut rajaa ja varsinkin mieheni jalkapalloa pelanneena oli aivan onnensa kukkuloilla.
  Tämä tv-ryhmä teki mainosvideota turisteille jotta he menisivät käymään siellä stadionilla ja tutustuisivat upeaan siellä olevaan museoon jonka mekin näimme. Kohta siis kasvomme näkyy FC Barcelonan mainosvideolla! Mieletön juhannusaatto 2014 jota emme taatusti unohda.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta kesäkuu 2014

  Kommentoi matkakertomusta
 • Barcelona

   
  8.5.2014

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  5
  Ostokset
  4
  Ruoka & juoma
  3

  Lähdimme kaverini kanssa ylioppilaaksi valmistumisen kunniaksi vähän lomailemaan Barcelonan lämpöön. Matka oli minulle ensimmäinen ulkomaanmatka enkä todellakaan joutunut pettymään! Tarkoituksenamme oli suurimmaksi osaksi kierrellä nähtävyyksiä 5 päivän vierailumme aikana ja kyllä niitä tulikin sitt en kierreltyä. Parhaiten mieleen ovat varmaankin jääneet Sagrada Familia ja Monjuic vuori köysiratoineen ja suihkulähde esityksineen. Barcelonan arkkitehtuuri on henkeäsalpaavan kaunista ja koko kaupungista ei varmaankaan löydy yhtään samanlaista rakennusta. Shoppailijoille Barcelona on myös hyvä matkakohde, sillä sieltä on mahdollista löytää niin edullisempia vaatteita aina kalliisiin merkkivaatteisiin asti.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta huhtikuu 2014

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 1234