PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Matkakertomukset

Matkakertomuksia

Jokainen lomamatka on omanlaisensa elämys. Kokemuksia karttuu ja mukaan tarttuu mitä erilaisimpia muistoja, vinkkejä, näkemyksiä ja arvosteluja. Inspiroidu muiden tarinoista tai kirjoita omasi! Arvomme neljä kertaa vuodessa parhaiden matkakertomusten joukosta yhden, jonka palkitsemme 200 euron matkalahjakortilla.

Kirjoita matkakertomus!

 • Barcelona

   
  3.4.2016

  Pääsiäinen Barcelonassa. Pääsiäinen oli tänä vuonna todella aikaisin, maaliskuussa, joten lämpöä ei ollut vielä riittävästi. 20 asteen lämmössä merituuli oli kylmää ja aurinko ei yllä syville kaduille, paistaessaan vielä tähän aikaan vuodesta kovin viistosti. Pääsiäisen aikana myös putiikit ovat sul jettuna, tosin satama-alueen suuri kauppakeskus oli auki. Lukuisat leipomot olivat kuitenkin kiitettävästi auki. Joten Basrcelonaan kannattaa matkustaa vasta pääsiäisen jälkeen, jos haluaa nauttia kaupungista aivan täydesti.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta maaliskuu 2016

  Kommentoi matkakertomusta
 • Barcelona

  MaisaN. 
  20.3.2016

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  5
  Ostokset
  5
  Ruoka & juoma
  4
  Harrastukset
  3

  Pitkän ylioppilaskokeisiin raatamisen ja työnteon jälkeen oli sanottava adios suomelle ja suunnattava auringon ja kaupungin sykkeeseen, Barcelonaan.Ystävän kanssa laukut pakattiin ja lentokoneeseen hypättiin. Saavuimme tyylillä, jäämällä pois väärälle juna-asemalle tietenkin. Kun nyt siitä selvittii n ja laukut heitettiin keskustassa sijaitsevaan Equity Point Centric Hostel:iin, saattoi seikkailumme alkaa. Pian navigoimmekin jo lumoavia goottisia katuja, astuimme mitä ihmeellisimpiin pikkupuoteihin, paistattelimme rannalla ja tapasimme ihania paikallisia sekä kanssamatkaajia. Seikkailimme La Sagrada Familia kirkon edustalla, Parc Guellin puistoon tutustuimme ja opimme Montjuicin suihkulähteen olevan syystäkin suosittu nähtävyys. "Hiihtohissillä" pääsimme ylös vuorelle, josta oli henkeäsalpaava näköala, ja reippaita kun olimme, päätimme kävellä takaisin alas ja taas kerran hieman eksyä. Sangriaa sipsutellessa ja espanjalaista kitaraa kuunnellesa kaikki turhanpäiväiset huolet katosivat kuin pakosta. Enpähän olisi muutanut mitään, ikimuistoinen matka kun oli!

  Lue lisää

  Matkan ajankohta elokuu 2015

  Kommentoi matkakertomusta
 • Barcelona

   
  7.9.2015

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Nähtävyydet
  5
  Ostokset
  5
  Ruoka & juoma
  5
  Harrastukset
  5

  Tyttäreni on intohimoinen FC Barcelonan kannattaja ja siitä syystä olimme elokuun lopulla neljän päivän lomalla tuolla upeassa kaupungissa. Matkaamme mahtui La Ligan ottelu, rannalla käynti, nähtävyyksien katselua, shoppailua, hyvää ruokaa ja vaikka mitä muuta. Hotellimme oli Catalonia Park Güell ja sieltä käsin oli helppo mennä joka puolelle kaupunkia koska metroasema oli lyhyen kävelymatkan päässä hotellista. Rakastuimme Barcelonaan ja sen ihaniin ihmisiin. Menemme varmasti vielä uudelleen tuonne upeaan ja vieraanvaraiseen kaupunkiin.

  Lue lisää

  Matkan ajankohta elokuu 2015

  Kommentoi matkakertomusta
Sivut: 1234