PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Casa Cook bildspel 6
Casa Cook bildspel 2
Casa Cook bildspel 4
Casa Cook bildspel 8
Casa Cook bildspel 3
Casa Cook bildspel 7

Casa Cook – Terveellinen elämä, kaunis design ja korkea mukavuustaso

Casa Cook on Tjäreborgin uusi hotellikonsepti, joka sopii modernille matkailijalle, joka arvostaa mukavuutta ja kaunista designia. Casa Cook haluaa tarjota rentouttavan lomakeitaan, jossa yhdistyvät rento lomailu ja mahdollisuus inspiroitua paikallisesta tunnelmasta. Casa Cook -hotellit painottavat erityisesti terveellisiä elämänvalintoja, mikä näkyy sekä aktiviteettitarjonnassa että ravintolan ruokalistalla. Casa Cook -hotelleissa nautit lähiruokaa, joka on valmistettu paikallisista raaka-aineista. Ravintolassa tarjolla olevat terveelliset ja maittavat ateriat sopivat erityisesti treenaajan ruokavalioon, treenasitpa sitten omin päin tai osallistut ryhmäliikuntatunneille.

Casa Cook sopii sinulle, joka haluat viettää monipuolista ja terveellistä lomaa. Sekä sinulle, joka haluat asua erityisen mukavasti. Kaikki Casa Cook -hotellien huoneet on suunniteltu mukaviksi ja niissä on ripaus modernia otetta.

Ensimmäinen konseptihotellimme on nimeltään Casa Cook Rhodes ja se sijaitsee Kolymbian kylässä, Rodoksella. Kaikista Casa Cook Rhodes -hotellin huoneista on suora pääsy uima-altaaseen. Täällä asut lähellä paikallisia tavernoja, kaukana turistikohteiden hulinasta ja tungoksesta, ja sinulla on mahdollisuus tutustua lähemmin paikalliseen elämään. Täydellinen valinta sinulle, joka haluat lomaltasi uusia elämyksiä, joita on mukava muistella vielä matkan jälkeenkin.

Valitse matkakohde

Rodos, Kolymbia

 • Casa Cook
Casa Cook Rhodes – vain aikuisille.Näytä kuvia

Casa Cook Rhodes, Kolymbia
 

Kolymbia, Rodos

Luokitus: 4,5
Asiakkaidemme arvosana 4,7

Casa Cook Rhodes on todellinen helmi lukuisten hotellien joukossa. Hotelli sopii täydellisesti...

  • Allas
  • Baari
  • Ravintola
  • Paikallinen keskusta: 1,2 km
  • Uimaranta: 700 m
  • Internet
  Näytä hotelli kartalla
   

  Lähtöpvm: 26.4. (1 vk)

  1 674,-

  837,- /henkilö

  Valitse Casa Cook Rhodes
  Tjättää asiakaspalvelijan kanssa

  Ota yhteyttä

  Ma-pe 9-20
  la 10-16, su 12-20

  Tjätti Tjätti

  Puhelinpalvelu Puhelinpalvelu
  09 123 71(pvm/mpm)

  Muut yhteystiedot