Matkat Bulgariaan

Bulgaria

Bulgaria

Bulgarian suosio lomakohteena kasvaa jatkuvasti, eikä ihme. Kilometrien mittaiset hiekkarannat ja kaunis luonto, kiehtova historia sekä tasaisen aurinkoinen ilmasto ihastuttavat. Sen lisäksi Bulgaria on myös yksi Euroopan edullisimmista maista. Täällä matkakassa riittää usein pidempään kuin Välimeren maissa.

Mustanmeren rannikon perinteisistä lomakohteista löytää jokainen mieluisensa. Tjäreborgin hotellitarjonta Bulgariassa on ennätyksellisen laaja.

Lue lisää matkakohteesta Bulgaria Piilota teksti

UutuusKesäksi 2015 meillä on ilo esitellä uusi Sunwing Family Resort -hotellimme Balchikin ulkopuolella. Sunwing White Lagoon Beach sijaitsee hienohiekkaisella rannalla ja sopii erinomaisesti sinulle, joka lähdet lomalle perheesi kanssa. Hotellissa lapset tapaavat myös suosikkimaskotit, Lollon & Bernien. Aivan kuten muissakin Sunwing Family Resorts -hotelleissamme, myös täällä on tarjolla laaja valikoima aktiviteetteja sekä pineille että vähän suuremmille vieraille.

Perheille suosittelemme Sunwing White Lagoon Beachin lisäksi Albenan lapsiystävällisiä rantoja tai Ravdaa. Kultahietikon vauhdikas meno sopii paremmin nuorisolle, Sunny Beachillä on kaikilla kivaa ja Nessebar sekä Balchik ovat omiaan omatoimilomailijoille.

  • Valuutta: Leva, BGN
  • Kausi (tilauslennot): Touko-syyskuu
  • Matkakohteita:  6 kpl
  • Hotelleja:  43 kpl

Matkakohteet - Bulgaria