PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Bulgaria

Bulgaria

Bulgaria

Bulgarian suosio lomakohteena kasvaa jatkuvasti, eikä ihme. Kilometrien pituiset hiekkarannat ja kaunis luonto, kiehtova historia sekä tasaisen aurinkoinen ilmasto ihastuttavat. Sen lisäksi Bulgaria on myös yksi Euroopan edullisimmista maista. Täällä matkakassa riittää usein pidempään kuin Välimeren maissa. Mustanmeren rannikon perinteisistä lomakohteista - Albena, Kultahietikko, Balchik, Nessebar ja Sunny Beach - löytää jokainen taatusti mieleisensä. Tjäreborgin hotellitarjonta Bulgariassa on todella laaja.

Sunny Beachille ja Nessebariin voit matkustaa joustavasti myös reittilennoilla, jolloin voit suunnitella itsellesi omien toiveidesi mukaan juuri sen pituisen matkan kuin itse haluat, ja hotellivalikoima on monipuolinen.

Lue lisää matkakohteesta Bulgaria Piilota teksti

Milloin on paras sää Bulgariassa?
Mustaanmereen rajoittuvalla Bulgarian rannikolla ilmasto muistuttaa Välimeren ilmastoa - kesät ovat lämpimiä ja kuivia, talvet sateisia ja kosteita. Sesonkiaikoina eli heinä- ja elokuussa, lämpötila voi nousta jopa 30 asteeseen, kun taas alkukaudesta, touko-kesäkuussa, voi olla viileämpää ja lämpötilat ovat noin 25 astetta. Alkukaudesta voi myös sataa, mutta keskikesällä sateet ovat erittäin harvinaisia.

  • Valuutta: Leva, BGN
  • Kausi (tilauslennot): Touko-syyskuu
  • Matkakohteita:  5 kpl
  • Hotelleja:  71 kpl