Lentoateriat
96 % tyytyväisiä matkustajia!
ATERIAT LENNOLLA
Esimerkki Royal Meal -ateriasta

Lentoateriat

Kokonaiset 96 % matkustajistamme ovat tyytyväisiä lentoaterioihin. Voit tilata pidetyt lentoateriat kaikille Thomas Cook Airlinesin lennoille. Muistathan, että lasten ateriat tarjoillaan aina ensiksi, jotta heidän vanhempansa voivat nauttia ateriansa rauhassa.

Helpoiten tilaat lentoateriat Tjäreborgin lentoyhtiön Thomas Cook Airlinesin lennoille Omilta sivuilta valitsemalla "Ateriat lennolla". Voit myös halutessasi soittaa meille numeroon 09-123 71.

Myös Finnairin ja JetTimen lennoille tilaat ateriat helpoten Omilta sivuilta

Suosituimmat lentoateriamme

Holiday Meal

Holiday Meal on suosituin ateriamme lennoilla. Ruokana voi olla esim. salaattia skagenin tapaan, kanaa ja punaista pestoa ja jälkiruokana suklaamoussea. 

 

Royal Meal

Royal Meal tekee menolennosta juhlavan. Valittavanasi on Royal Brunch, Royal Fish tai Royal Meat. Lasi olutta, viiniä, cavaa tai virvoitusjuomaa sisältyy.

Lasten ateria

Lapsille tarjoillaan menu, jossa on mm. lihapullia tai pannukakkuja. 0-2-vuotiaille tarjoillaan vauvan ateria, jossa on hedelmäsosetta, banaania ja jugurttia (ei tarvitse tilata etukäteen). 

Muut vaihtoehdot

Erikoisateriat

Voit myös varata erilaisia erikoisaterioita, mm.:

  • Diabetesateria
  • Gluteeniton ateria
  • Laktoositon ja maidoton ateria
  • Ateria ilman kananmunaa, soijaa ja pähkinöitä
  • Kasvisateria (joko sisältäen maitotuotteita ja kananmunaa tai vegaani)

Tilaa

Erityisvaatimukset

Lue lisää erityistoiveista tai allergioista. Tarvittaessa ota yhteys suoraan Thomas Cook Airlinesiin viimeistään kaksi päivää ennen lähtöä.

Kaikki matkastasi

Hyvä tietää matkasta -sivulta lyödät kaiken käytännön tiedon koskien matkaasi.