Asiakasrekisteri ja rekisteriseloste


Yksityisyyden suoja

Tjäreborgin asiakastietojen käsittelyssä ja rekisteröinnissä menetellään henkilötietolain edellyttämällä tavalla. Tiedot säilytetään varausjärjestelmässämme, ja ainoastaan tarpeellisia, sopimuksenmukaisia matkaan liittyviä tietoja luovutetaan yhteistyökumppaneillemme (lentoyhtiöt, hotellit, bussiyritykset). Henkilötietoja käytetään asiakkaan informoimiseksi varattuun matkaan liittyvissä asioissa, tarjouksissa ja lisäpalveluissa sähköpostitse, puhelimitse, tekstiviestein tai kirjeitse. Tiedot kanssamatkustajista säilytetään vain voimassa olevissa varauksissa, muilta osin tallennetaan matkan varaajan tiedot. Varausvahvistus ja liput lähetetään matkan varaajan antamaan posti- tai sähköpostiosoitteeseen. Matkan varaaja voi halutessaan mahdollistaa kanssamatkustajille matkatietojen näkemisen. Asiakasrekisterin osoitetietoja päivitetään säännöllisesti väestörekisteristä. Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman asiakkaan suostumusta muussa kuin edellä mainituissa tarkoituksissa ja ellei laista muuta johdu.

Asiakastietoja säilytetään asiakasrekisterissä, jota hyödynnetään markkinointitoimenpiteisiin ja -tutkimuksiin Tjäreborgin sekä sen emoyhtiön Thomas Cook Group plcn toimesta.

Rekisteröitymällä Tjäreborgin uutiskirjeen tilaajaksi henkilö hyväksyy uutisten, tarjousten ym. kaupallisten tiedotteiden lähettämisen sähköpostitse, puhelimitse, tekstiviestein tai kirjeitse. Uutiskirjeen tilauksen voi peruuttaa milloin vaan Tjäreborgin kotisivulla.

Evästeet

Tjäreborg kerää tjareborg.fi sivuston käyttäjien päätelaitetta koskevia tietoja evästeiden ("cookies") avulla. Evästeiden käytön ensisijaisena tarkoituksena on parantaa ja mukauttaa käyttäjän käyttökokemus sivustolla sekä analysoida ja kehittää sivustoa edelleen. Evästeiden avulla saatu tieto on luonteeltaan anonyymiä. Yksityisyyden suojaa koskeva lainsäädäntö huomioon ottaen evästeiden ja muiden tekniikoiden avulla saatua tietoa voidaan kuitenkin yhdistää käyttäjältä mahdollisesti muussa yhteydessä saatuihin henkilötietoihin. Evästeiden avulla kerättyjä tietoja hyödynnetään myös viestinnän ja markkinoinnin kohdentamisessa sekä markkinointitoimenpiteiden optimoinnissa.

Evästeiden avulla voidaan kerätä tietoja siitä, miten ja milloin sivustoa käytetään: esimerkiksi miltä sivulta käyttäjä on siirtynyt sivustolle, milloin ja mitä www-sivuja käyttäjä on selannut, mitä käyttäjä on sivustolla nähnyt ja klikannut, mitä selainta käyttäjä käyttää, yms. käyttäjän päätelaitetta koskevia tietoja.

Käyttäjällä on mahdollisuus koska tahansa estää evästeiden käyttö kokonaan tai osittain muuttamalla käyttämänsä selaimen asetuksia. Jo tallentuneet evästeet voi halutessaan myös poistaa. Evästeiden käytön estäminen saattaa vaikuttaa sivuston tai sen osien toiminnallisuuteen. Evästeet tai muut tekniikat eivät vahingoita käyttäjän päätelaitetta tai tiedostoja.

Tietosuoja ja asiakasrekisteri

  1. Asiakasrekisterinpitäjä: Oy Tjäreborg Ab, Urho Kekkosen katu 3 B, 00100 Helsinki, puh. 09-12371.
  2. Rekisterin nimi: Tjäreborg asiakasrekisteri
  3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus: antaa käyttäjille parempaa palvelua, kohdennettuja markkinointiviestejä Tjäreborgin tuotteista sekä estää varausten mahdollisia väärinkäytöksiä. Tietoja voidaan myös käyttää käyttökokemuksen mukauttamiseen tjareborg.fi sivustolla.
  4. Rekisterin tietosisältö: henkilötiedot, ostohistoria, kampanjatiedot, salasana Omat Sivut -osioon
  5. Rekisterin suojauksen periaatteet:
    • Manuaalinen aineisto: ei ole
    • Tietokantoihin tallennettu aineisto: tiedot kerätään Tjäreborgin emoyhtiön Thomas Cook Northern Europen omistamille palvelimille Tukholmaan, johon konsernin työntekijät ottavat yhteyden sekä hallinnoivat rekisteriä suoraan yrityksen palomuurin sisältä. Mitään muita tiedonsiirtoja kuin yrityksen ja asiakkaan välistä tiedonsiirtoa ei siis tapahdu.

Tietosuoja

Varatessaan matkan Tjäreborgilta, asiakas hyväksyy Tjäreborgin tavan käsitellä henkilötietoja. Mikäli tietoja halutaan tarkistaa, oikaista tai poistaa rekisteristä tulee siitä ilmoittaa kirjallisesti yhteydenottolomakkeella tai postitse osoitteeseen Tjäreborg, Urho Kekkosen katu 3 B 5. krs, 00100 Helsinki.

Uutiskirjeet ja tarjoukset

Jos tilaat uutiskirjeemme ja tarjouksemme, saat meiltä viimeisimmät tarjoukset ja alennukset ensimmäisenä. Saat tietoja uusista matkakohteistamme sekä houkuttelevia vinkkejä seuraavaa matkaasi varten.

Hyväksymällä uutiskirjeiden, tarjousten sekä muun tiedon lähettämisen, saat tiedot pääsääntöisesti sähköpostitse tai tekstiviestillä. Voit milloin tahansa lopettaa tämän palvelun käyttämisen. Lue lisää kohdasta Yksityisyyden suoja sekä Tietosuoja ja asiakasrekisteri.

Tilaa Tjäreborgin uutiskirje!

Arvomme uutiskirjeen tilaajien ja asiakaspaneeleihin osallistuneiden kesken matkalahjakortteja, joiden voitosta ilmoitamme henkilökohtaisesti. Yhteystiedot voitosta ilmoittamista varten poimimme asiakasrekisteristämme. Kannattaa siis varmistaa, että asiakasprofiilissasi on oikeat yhteystiedot.

Päivitä asiakasprofiiliasi