Matkat Dubaihin

Arabiemiirikunnat

Arabiemiirikunnat

Tervetuloa aurinkoon, lämpöön ja nauttimaan suolaisista aalloista - keskellä talvea. Yhdistyneissä Arabiemiraateissa yhdistyvät aurinkoinen luksus ja eksotiikka.

Lue lisää matkakohteesta Arabiemiirikunnat Piilota teksti

Suhteellisen lyhyen lentomatkan päässä, Arabian niemimaalla, sijaitseva Yhdistyneet Arabiemirikunnat koostuu seitsemästä pienestä ja melko itsenäisestä emiraatista. Täällä voit viettää rauhallista lomaa turvallisessa ympäristössä, ja auringonpaiste on lähes taattu. TjäreborgFlexin kautta pystyt varaamaan matkan kolmeen eri emiraattiin, tai yhdistä ne ja näe ne kaikki yhden ja saman loman aikana.

HUOM! Alle 21-vuotiaat eivät saa matkustaa Dubaihin ilman virallista huoltajaa/vanhempaa sukulaista.

Dubaissa valittavanasi on viisi eri lomakohdetta: Deira, Bur Dubai, Downtown Dubai, Jumeirah Beach ja Jebel Ali. Sen lisäksi tarjolla ovat myös Abu Dhabi, joka on Arabiemiirikuntien suurin emiraatti sekä Fujairah ja Ras Al Khaimah, joiden lapsiystävälliset rannat sopivat erinomaisesti perheille.

Nimet kuulostavat kuin suoraan sadusta otetuilta, mutta todellisuudessa emiraattien kaupungit ovat moderneja, suurin osa hotelleista on huippuvarusteltuja, rannat ihania ja tavaratalojen valikoimista löytyy kaikkea mahdollista – ja mahdotonta. Lomasi jälkeen tulet taatusti muistamaan pitkään korkean palvelutason ja huippunsa hiotun viimeistelyn.

  • Valuutta: Dirham (AED)
  • Matkakohteita:  8 kpl
  • Hotelleja:  35 kpl

Matkakohteet - Arabiemiirikunnat